Ülkücüler Yeni Akit Gazetesini Taşladı

Çok güzel çok var tanıdığım bir abla ama oda burada değil canım bizim buralarda öyle şeyler buraının isnaları bir tuhaf öyle bişey yapsan sana kötü gözle bakarlar
Töbe sanki o....luk yapıyorduk
Evet eşime yasak yazık mitinglere bile gidemiyor bide ilçede yaşıyoruz merkezde değil ama varya canı gider aklı hep konyada olur bizde ilçesindeyiz baya bi uzağız işte
Yradımlarınız çok iyi olmuş emekli ablalar ha ne güzel vakit geçirilerdir onlarda
Yardım konusunda artık uygur türklerinede yaparsınız keşke elimden bişey gelse ama dedim ya bizim buralarda olmuyor böyle şeyler

Şimdi de mağdur edebiyatı yaparlar ak-itler.
Ama şu da bir gerçek ki 10 kasım için yaptıkları 09.05 geçe kenefe gidin tarzı provakator yazıları nedeniyle bu eylemi çoktan hak etmişlerdi. Arada bir haber özgürlükleri(!)ni takip için internet sayfalarına girdigimde yaptıkları haberlerin ne derece yandaşlik ve yaranma politikası kokuyor, çok bariz şekilde görünüyor... ne diyeyim ki 'Atatürk üstünden kendimizi daha çok nasıl takip ettirebiliriz malum reklamın iyisi kötüsü olmaz.' Dalgasına yaşıyorlar işte...

Benimde esim sonuna kadar destekler ama hep uzak dururdu ben yiktim tabulari
Hangimiz suscak nereye kadar
Birken bes , besken 50 olucaz
İnsallah yapariz elimiz her yere uzanir
Bende kucuk bi semtteyim.ama.istanbuldayim
Mesela 1oda dolusu yardim geldi beklemiyorduk bukadar
Asure gununde asuremizi yaptik dagittik
Bu hafta Allah izin verirse cumartesi kuranin ikramlarini ben yapicam
Hepimiz ufak seylerle destek olabiliriz zaten hepimiz maasla gecinen insanlariz

Kandil gunu oraya kandil.simidi.goturdum mesela cayin yanina nasil.dualar ettiler bu insanlari nasil ATaturku seviyo diye musluman degilsiniz ! yada inancsizsiniz derler aklim beynim almiyo inan

İnsanlar gelip gormeli deli bi tas atiyo akillilar pesinde.
Ne diyim

Bir ülkede medya özgürlüğü yok ise, halkın özgürlüğü hiç olmaz, olamaz. Her sesten gazetenin, derginin, kitabın olması gerekir ki bakış açılarımız değişebilsin.. Bir insana bakarken dininden, dinsizliğinden, ırkından, cinsel yöneliminden önce insan olduğuna bakmamız gerekir... İnsana "insan" olduğu için değer vermeye başladığımız an, bi Şeyler düzelmeye başlayacak da o zamanları görür müyüz bilemem..

Fransa'daki olayların faturasını Atatürk'e kesmeyi başarabilmiş fantastik insanların oluşturduğu bir gazete Akit, nefretini kusacak yer arıyor.

Ben de kendi kendini taşlattığını düşünüyorum, hani basın özgürlüğü vardı demek için ama kendi kendilerini taşlatmış bile olsalar "ohh iyi oldu gebersinler inşallah" diyen insanlar var maalesef.

Ne zaman insanlık olarak hakkımızı ararken şiddetin ve ölümün meşru olmadığını görebiliriz, çok merak ediyorum.

Türkiye'ye hizmet etmiyorlar o kesin vatanhainleri , onca sorun varken ancak ATATüRK'le uğraşın paralar arabistandan mı geliyor?

Bu ülkede bu kadar sazan varken Allah korusun hepimizi

Değerlerle , inançlarla , insanlar için değerli şahsiyetlerle dalga geçilemez , hakaret edilemez . Özgürlük insanları bile bile kışkırtma , rencide etme hakkı değildir .

Aynen öyle olmuş;

cumhuriyet gazetesine neden saldırıda bulunmamışlar peki
paris olaylarını kınayanlar,bu olaya oh olmuş diyebiliyor enteresan
senin kutsalına söz ettiyse,bu taşla sopayla saldırmakmı oluyor
eylem yapsalar bir nebze anlarsın,nedir bu
yahu bunun sonu varmı,o inadına yine yayınlar,bu sefer ne olacak
adam mı öldüreceksin,yazılı sözlü tepkinizi verin
hak hukukla arayın hakkınızı,oldu o zaman
herkes gidip hoşuna gitmeyen bir şey olunca,gazete taşlasın,evleri taşlasın,adam öldürsün.

Çok barbarca.
Madem bir sorununuz var insan gibi halledin ha taş atmışsınız ha kurşun sıkmışsınız.Kafa aynı kafa.Onu yapan adam günü gelir ötekini de yapar.

Yav Allah Allah... Kalasnikof degil ama tas, sopa bunlar cennetten cikma. Recm etmemisler ya, alt tarafi camlari indirivermisler iste.. Mahkemeye versen bunlara ceza islemiyor AKP sayesinde, ne deolsa yandas medya. ne yapsin halk? Yargiyi tikarsan millet kendi adaletini kendi saglar. Bu ulkede Ataturk'e hakaretin cezasi var, hani? Basin yolu ile islenen suclarin cezalari katlamali diye kanun var, hani?

akit gazetesi bizim resmi sitemizden yayınlanmamıştır demiş.
alt tarafı taş attı diyorsunuz ama karşı tarafa yapılsa özgürlük dersiniz
orada insanlarda ölebilir,tek taraflı değil karşılıklı ölüm olabilir
yoldan geçenler ölebilir,bu kadar basit bir olay değil.
hatta silah sıktılar mesela,ama nereden geldiği araştırılıyor.

Saraylim, aynen TURKIYE CUMHURIYET KURUCUSUNA boyle yapilirsa hatta onun kurdugu ulkede oyle yapilir.
.

Akit gazetesinden gelmis ..

En son ne naneler yaptiklarindan haberim yok, ben hala on kasimda verdikleri koca ilanda kaldim "Olmasaydi da olurduk 1881-1938"
Bana bu kadari da yeter..

En son ne naneler yaptiklarindan haberim yok, ben hala on kasimda verdikleri koca ilanda kaldim "Olmasaydi da olurduk 1881-1938"
Bana bu kadari da yeter..
iyi o zaman herkes birbirini taşlasın,öldürsün,sanırım istediğin bu
bak paris olaylarına nasıl kızıyoruz değil mi
herneyse ya uzayacak şimdi hiç uğraşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…