- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi archangelus
-
Çok güzel çok var tanıdığım bir abla ama oda burada değil canım bizim buralarda öyle şeyler buraının isnaları bir tuhaf öyle bişey yapsan sana kötü gözle bakarlarBende iyiki girmisim iclerine
Okadr iyiler samimiler ki
Herkea namazini kiliyo hepsi kuran biliyo
Sohbet kahve gunu
Ve bir cogu emekli insanlar
Gardiyan emeklisi abla var
Banka emeklisi abla var
Uye veya degil destek olmalari guzel
Gecen ay turkmeneline 1tir ihtiyac yolladk
Kendi aramizda diger.ilce asenalari falan giysi,gida,esya baya topladik
Kahvalti,yemeklerimiz oluyo
Cok syler ogreniyorum
Memurlara.yasak sanirim
Calmiyoruz,cirpmiyoruz ve kimsenin yardimi yok bize
Kahvemizi kendimiz goturuyoruz,kekimizi kendimiz yapiyoruz yardimimizi kendi evimizdekinden yapiyoruz
Kandilde helvalar ,kandil simitleri yapildi kuran okundu mesela
Dernegin giderlerine kadar kendimiz karsiliyoruz
Bu bi durus
Hak yiyenlerede ornek olmak adina
Sevgimiz altinla,makarnayla degil yani
Benimde esim sonuna kadar destekler ama hep uzak dururdu ben yiktim tabulariÇok güzel çok var tanıdığım bir abla ama oda burada değil canım bizim buralarda öyle şeyler buraının isnaları bir tuhaf öyle bişey yapsan sana kötü gözle bakarlar
Töbe sanki o....luk yapıyorduk
Evet eşime yasak yazık mitinglere bile gidemiyor bide ilçede yaşıyoruz merkezde değil ama varya canı gider aklı hep konyada olur bizde ilçesindeyiz baya bi uzağız işte
Yradımlarınız çok iyi olmuş emekli ablalar ha ne güzel vakit geçirilerdir onlarda
Yardım konusunda artık uygur türklerinede yaparsınız keşke elimden bişey gelse ama dedim ya bizim buralarda olmuyor böyle şeyler
Ülkücü oldukları belirtilen grup, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Atatürk paylaşımları nedeniyle Yeni Akit gazetesine gelerek gazeteyi taş yağmuruna tuttu. Saldırı anı sosyal medyada paylaşıldı. O anlarda ise bir kadın Yeni Akit binasından ülkücülere ateş edildiğini söyledi.
ATEŞ EDİLDİ İDDİALARI
Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde eylemcilerin gazeteyi taşladığı görülüyor. Videonun ilerleyen dakikalarında ise patlama sesleri duyuluyor. Tam o dakikalarda bir kadın ise Yeni Akit gazetesinden eylemcilere ateş edildiğini iddia ediyor.
Kendilerine doğru yöneltildiğini ileri sürdükleri namludan üzerlerine 6 el ateş açıldığını söyleyen Mhp'liler, bina önünde "bekleme eylemi" başlatarak kendilerini hedef alan kişi ya da kişilerin gözaltına alınmasını istiyor.
İddia edilen silahlı saldırıdan sonra bazı araçların da hasar gördüğü ileri sürülüyor.
EYLEMİN NEDENİ ATATÜRK PAYLAŞIMLARI
Ülkücülerin gazete önündeki eyleminin Yeni Akit'in Mustafa Kemal Atatürkpaylaşımlarından kaynaklandığı söyleniyor. Sabah saatlerinde Yeni Akit'in sosyal medya sayfasından Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunulmuştu.
http://www.haberler.com/ulkuculer-akit-gazetesini-tasladi-binadan-ates-6868986-haberi/
Hiç merak etmeyin akit kendini taşlatmıştır amacı halkı kışkırtmak. Yarın çıkıp diyecekki bakın onlar Peygamberimize hakaret etti basın özgürlüğü dediniz, biz Atatürk karikatürü çizdik binamızı bastınız(ühü ühü ühü) Yok canım yemezler!! (Gerçi yeyen çoookkk olur)
Yav Allah Allah... Kalasnikof degil ama tas, sopa bunlar cennetten cikma. Recm etmemisler ya, alt tarafi camlari indirivermisler iste.. Mahkemeye versen bunlara ceza islemiyor AKP sayesinde, ne deolsa yandas medya. ne yapsin halk? Yargiyi tikarsan millet kendi adaletini kendi saglar. Bu ulkede Ataturk'e hakaretin cezasi var, hani? Basin yolu ile islenen suclarin cezalari katlamali diye kanun var, hani?
Akit gazetesinden gelmis ..akit gazetesi bizim resmi sitemizden yayınlanmamıştır demiş.
alt tarafı taş attı diyorsunuz ama karşı tarafa yapılsa özgürlük dersiniz
orada insanlarda ölebilir,tek taraflı değil karşılıklı ölüm olabilir
yoldan geçenler ölebilir,bu kadar basit bir olay değil.
hatta silah sıktılar mesela,ama nereden geldiği araştırılıyor.
bilmiyorum haberlerde bizim resmi sitemiz değil diye duydum.Akit gazetesinden gelmis ..
En son ne naneler yaptiklarindan haberim yok, ben hala on kasimda verdikleri koca ilanda kaldim "Olmasaydi da olurduk 1881-1938"akit gazetesi bizim resmi sitemizden yayınlanmamıştır demiş.
alt tarafı taş attı diyorsunuz ama karşı tarafa yapılsa özgürlük dersiniz
orada insanlarda ölebilir,tek taraflı değil karşılıklı ölüm olabilir
yoldan geçenler ölebilir,bu kadar basit bir olay değil.
hatta silah sıktılar mesela,ama nereden geldiği araştırılıyor.
iyi o zaman herkes birbirini taşlasın,öldürsün,sanırım istediğin buEn son ne naneler yaptiklarindan haberim yok, ben hala on kasimda verdikleri koca ilanda kaldim "Olmasaydi da olurduk 1881-1938"
Bana bu kadari da yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?