- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi archangelus
-
Sen hayatinda kimseyi taslamadin mi? Ben cocukken tasladim, kimse olmedi..iyi o zaman herkes birbirini taşlasın,öldürsün,sanırım istediğin bu
bak paris olaylarına nasıl kızıyoruz değil mi
herneyse ya uzayacak şimdi hiç uğraşamam.
Akit gazetesinin facwbook hesabindan ATATURK'u cok igrenc bir sekilde cizmisler evet akit gazateside facebook o hesap bize ait degil demisler..EbediMutlfst: 38893300 .!.:bilmiyorum haberlerde bizim resmi sitemiz değil diye duydum.
Olurlardi ama nasil simdi agzimi acmiyayim. .En son ne naneler yaptiklarindan haberim yok, ben hala on kasimda verdikleri koca ilanda kaldim "Olmasaydi da olurduk 1881-1938"
Bana bu kadari da yeter..
Yapar bunlar, herseyi beklerim. Neyzen Tevfik'in siirinde soyledigi sey bazilari icin gercek hayatin kendisi zaten..Akit gazetesinin facwbook hesabindan ATATURK'u cok igrenc bir sekilde cizmisler evet akit gazateside facebook o hesap bize ait degil demisler..
Artik hangisi dogruysa..
Taşlamak mı Allah korusun,kimseye taş atmadım bugüne kadarSen hayatinda kimseyi taslamadin mi? Ben cocukken tasladim, kimse olmedi..
Peygamber Efendimize hakaret karikatürleri çizenlere gücü yetmeyen Akit vakit nakit gazeteleri Mustafa Kemal Atatürk'e diş biliyor.
Maalesef cocukken tasladigim cocuk degil, sapigin biriydi. Keske geberse idi, dunyadan bir pislik temizlenirdi.Taşlamak mı Allah korusun,kimseye taş atmadım bugüne kadar
ne ben ne kardeşlerim,ailemden öyle gördüm,he kavga olur
ama öyle taş,cisim falan atmadım,o taşı sert atsaydın o çocuk ölseydi napacaktın
olmaz deme çocuklar oynarken neler yapıyor birbirine
senin içinde şiddet var ben napıyım
kendine gelince özgürlük diyorsun ama bize gelince siz hakareti hak ediyorsunuz dersin
bu da çelişki tabi
benim demek istediğimde bu işte.çünkü bunun sonu yokÇözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.
iyi taşlayamamışsın o zaman ne diyim şimdi yani :)Maalesef cocukken tasladigim cocuk degil, sapigin biriydi. Keske geberse idi, dunyadan bir pislik temizlenirdi.
Hakaret ettikleri kisi Ataturk. Hangi mahkeme verecekti cezasini? Ataturke "Ayyas" diyenlerin atadigi savcilarin ve hakimin kurdugu mahkeme mi?Çözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.
cumhuriyet gazetesine neden saldırıda bulunmamışlar peki
paris olaylarını kınayanlar,bu olaya oh olmuş diyebiliyor enteresan
senin kutsalına söz ettiyse,bu taşla sopayla saldırmakmı oluyor
eylem yapsalar bir nebze anlarsın,nedir bu
yahu bunun sonu varmı,o inadına yine yayınlar,bu sefer ne olacak
adam mı öldüreceksin,yazılı sözlü tepkinizi verin
hak hukukla arayın hakkınızı,oldu o zaman
herkes gidip hoşuna gitmeyen bir şey olunca,gazete taşlasın,evleri taşlasın,adam öldürsün.
akit gazetesi bizim resmi sitemizden yayınlanmamıştır demiş.
alt tarafı taş attı diyorsunuz ama karşı tarafa yapılsa özgürlük dersiniz
orada insanlarda ölebilir,tek taraflı değil karşılıklı ölüm olabilir
yoldan geçenler ölebilir,bu kadar basit bir olay değil.
hatta silah sıktılar mesela,ama nereden geldiği araştırılıyor.
Çözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.
Yüksek ihtimal elleri kolları bağlı kalırdı, çok haklısın. :)Hakaret ettikleri kisi Ataturk. Hangi mahkeme verecekti cezasini? Ataturke "Ayyas" diyenlerin atadigi savcilarin ve hakimin kurdugu mahkeme mi?
Yaparlar, emin ol yine yaparlar. Arkaları sağlam.Allah askina hukuk mu var artik gozleri korktu onlarin bakalim bir daha yapma cesaretleri bulunabilecek mi?
Icerden ates acmislar tas atanlara.. yani gazeteden. Protesto yapanlarin cezasi sokakta olmek bu ulkede.. PKKli pesmergeler haric tabii. Onlara her yol Paris.. Yol kesmek, yakip yikmak dahil..Yüksek ihtimal elleri kolları bağlı kalırdı, çok haklısın. :)
Ama bina taşlamakla bir yere varılamaz. Ellerine ne geçti ki?
Taşı sadece bina duvarına attılarsa ''Gençlik ateşi işte'' deyip hoş görebiliriz bir nebze, ama iddialar arasında ateş açtıkları da var. Bu kabul edilemez bir hareket benim nazarımda. Terörizm bunun adı. Hep radikal İslamcı teröristleri eleştiriyoruz şiddet içerikli eylemleri sebebiyle, bunu hoş görmek olmaz.
Hıh işte tam da bu. Ellerine koz vermemek lazım kimsenin. Yanlışı yanlışla düzeltemeyiz. :)Hiç merak etmeyin akit kendini taşlatmıştır amacı halkı kışkırtmak. Yarın çıkıp diyecekki bakın onlar Peygamberimize hakaret etti basın özgürlüğü dediniz, biz Atatürk karikatürü çizdik binamızı bastınız(ühü ühü ühü) Yok canım yemezler!! (Gerçi yeyen çoookkk olur)
Yüksek ihtimal elleri kolları bağlı kalırdı, çok haklısın. :)
Ama bina taşlamakla bir yere varılamaz. Ellerine ne geçti ki?
Taşı sadece bina duvarına attılarsa ''Gençlik ateşi işte'' deyip hoş görebiliriz bir nebze, ama iddialar arasında ateş açtıkları da var. Bu kabul edilemez bir hareket benim nazarımda. Terörizm bunun adı. Hep radikal İslamcı teröristleri eleştiriyoruz şiddet içerikli eylemleri sebebiyle, bunu hoş görmek olmaz.
Yaparlar, emin ol yine yaparlar. Arkaları sağlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?