Ülkücüler Yeni Akit Gazetesini Taşladı

iyi o zaman herkes birbirini taşlasın,öldürsün,sanırım istediğin bu
bak paris olaylarına nasıl kızıyoruz değil mi
herneyse ya uzayacak şimdi hiç uğraşamam.
Sen hayatinda kimseyi taslamadin mi? Ben cocukken tasladim, kimse olmedi..

EbediMutlfst: 38893300 .!.:
bilmiyorum haberlerde bizim resmi sitemiz değil diye duydum.
Akit gazetesinin facwbook hesabindan ATATURK'u cok igrenc bir sekilde cizmisler evet akit gazateside facebook o hesap bize ait degil demisler..
Artik hangisi dogruysa..

Akit gazetesinin facwbook hesabindan ATATURK'u cok igrenc bir sekilde cizmisler evet akit gazateside facebook o hesap bize ait degil demisler..
Artik hangisi dogruysa..
Yapar bunlar, herseyi beklerim. Neyzen Tevfik'in siirinde soyledigi sey bazilari icin gercek hayatin kendisi zaten..

Sen hayatinda kimseyi taslamadin mi? Ben cocukken tasladim, kimse olmedi..
Taşlamak mı Allah korusun,kimseye taş atmadım bugüne kadar
ne ben ne kardeşlerim,ailemden öyle gördüm,he kavga olur
ama öyle taş,cisim falan atmadım,o taşı sert atsaydın o çocuk ölseydi napacaktın
olmaz deme çocuklar oynarken neler yapıyor birbirine
senin içinde şiddet var ben napıyım
kendine gelince özgürlük diyorsun ama bize gelince siz hakareti hak ediyorsunuz dersin
bu da çelişki tabi

Peygamber Efendimize hakaret karikatürleri çizenlere gücü yetmeyen Akit vakit nakit gazeteleri Mustafa Kemal Atatürk'e diş biliyor.
ya ben bunlara anlam veremedim zaten peygamberimizle ilgili konuya sessiz kaldı pek çok kesim..dertleri din değil başka bunların çünki

Çözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.

Maalesef cocukken tasladigim cocuk degil, sapigin biriydi. Keske geberse idi, dunyadan bir pislik temizlenirdi.

Çözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.
benim demek istediğimde bu işte.çünkü bunun sonu yok
her iki taraf için diyorum.

Bu gazeteler niçin var? Birbirlerinin kutsallarına, değerlerine hakaret etmek için mi? Gerçekten anlayamıyorum. İnsanlarla aynı düşünceyi paylaşmak aynı kişiyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Gazeteler böyle yaparsa düşünce farklılığı nedeniyle burda ya da sokakta olan kavgalara didişmelere şaşırmamak lazım demekki.

Buna sinirlenip gazete binasını taşlayanlarda aynı kefede tabii. Nerden baksan rezillik bu durum.

Hakaret ettikleri kisi Ataturk. Hangi mahkeme verecekti cezasini? Ataturke "Ayyas" diyenlerin atadigi savcilarin ve hakimin kurdugu mahkeme mi?

Senin kutsalın benim kutsalım sözlerine bir açıklama yapabilirmisin?

Bu karikatürü AKİT Gazetesi yayınlamamış mı? Demek ki paralel çapraz yapı şantaj montaj yaptı. İnlerine çabuk girin bunların. Ne istediler de vermedik biz bu paralel çapraz yapıya?

Allah askina hukuk mu var artik gozleri korktu onlarin bakalim bir daha yapma cesaretleri bulunabilecek mi?

Hakaret ettikleri kisi Ataturk. Hangi mahkeme verecekti cezasini? Ataturke "Ayyas" diyenlerin atadigi savcilarin ve hakimin kurdugu mahkeme mi?
Yüksek ihtimal elleri kolları bağlı kalırdı, çok haklısın. :)
Ama bina taşlamakla bir yere varılamaz. Ellerine ne geçti ki?
Hep radikal İslamcı teröristleri eleştiriyoruz şiddet içerikli eylemleri sebebiyle, bunu hoş görmek olmaz.

Son düzenleme:
Icerden ates acmislar tas atanlara.. yani gazeteden. Protesto yapanlarin cezasi sokakta olmek bu ulkede.. PKKli pesmergeler haric tabii. Onlara her yol Paris.. Yol kesmek, yakip yikmak dahil..

Hıh işte tam da bu. Ellerine koz vermemek lazım kimsenin. Yanlışı yanlışla düzeltemeyiz. :)

Ates acilmasi akit gazetesinden gelmis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…