- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi archangelus
-
Oyyy ben yanlış okudum o zaman, özür dilerim kızlar.Icerden ates acmislar tas atanlara.. yani gazeteden. Protesto yapanlarin cezasi sokakta olmek bu ulkede.. PKKli pesmergeler haric tabii. Onlara her yol Paris.. Yol kesmek, yakip yikmak dahil..
Bu gazeteler niçin var? Birbirlerinin kutsallarına, değerlerine hakaret etmek için mi? Gerçekten anlayamıyorum. İnsanlarla aynı düşünceyi paylaşmak aynı kişiyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Gazeteler böyle yaparsa düşünce farklılığı nedeniyle burda ya da sokakta olan kavgalara didişmelere şaşırmamak lazım demekki.
Buna sinirlenip gazete binasını taşlayanlarda aynı kefede tabii. Nerden baksan rezillik bu durum.
Düzeltim canım. :) Mazur görün benim kafa gitmiş bugün yoğunluktan.Ates acilmasi akit gazetesinden gelmis ..
hukuk yoluylaÇözümü bu olmamalı, birinin canı yanabilirdi. O atılan taşlar birinin kafasına gelebilirdi. Keşke haklarını taşla, sopayla, kaba kuvvetle değil de hukuk yoluyla arasalarmış.
E canım taş yoluyla da bir yere varamadılar ki. Bir de üstlerine ateş açılmış. Mübarak Halkalı değil Texas.hukuk yoluyla
aynen..Değerlerle , inançlarla , insanlar için değerli şahsiyetlerle dalga geçilemez , hakaret edilemez . Özgürlük insanları bile bile kışkırtma , rencide etme hakkı değildir .
Düzeltim canım. :) Mazur görün benim kafa gitmiş bugün yoğunluktan.
sanrım dahada texasa dönücezE canım taş yoluyla da bir yere varamadılar ki. Bir de üstlerine ateş açılmış. Mübarak Halkalı değil Texas.
Ic savas cikmassa yeridir cryptic, dun gorsen akit gazetesi facebook hesabina kufurden gecilmiyordu ben soook oldum. .cryptic, post: 38894042, member: 236598"]sanrım dahada texasa dönücez
bende duydum onu ,bu insanların derdi inanç olsa cumhuriyet gazetesine tepki verirler..değil dertleri başka bunların din kisvesi sadeceIc savas cikmassa yeridir cryptic, dun gorsen akit gazetesi facebook hesabina kufurden gecilmiyordu ben soook oldum. .
bende duydum onu ,bu insanların derdi inanç olsa cumhuriyet gazetesine tepki verirler..değil dertleri başka bunların din kisvesi sadece
bende duydum onu ,bu insanların derdi inanç olsa cumhuriyet gazetesine tepki verirler..değil dertleri başka bunların din kisvesi sadece
kızkardeşimde ortalığı karıştıranlara böyle der haklısın..Mikser bunlar mikser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?