apostle merhaba
seni de merak ediyorum sen nasılsın
Merhaba ysem ben 3. Haftayi devirdim ama hala bi gelisme yok . Ozellikle alnimi bekliyorum kaslarimda bi kalkma olacak mi diye ama??? Herhalde bi 3 hafta daha lazim bu arada naz hic yazmiyor onu cok merak ediyorum. Bu arada senin icin cok sevindim birimizin iyi haberlerini duymak cok guzel
Arkadaşlar selam
Ben aynıyım. Yandaki çöküklükler duruyor. Öndeki ödem biraz daha azaldı. Ama hala simetri yok. Gıdı azaldı. Onun harici eskisi yüzümü arıyorum.
Bugün gittim benim doktora. 3 ay bitmişti çünkü. Eski resimlere ve yenileri çekti onlara baktık. Yanlarım da hiç çökük yokmuş. Ama şimdi çökük. Yağ enjeksiyonu yaptırırım plastik cerrah arkadaşıma diyor. Yaptırırsamds ona yaptırırmıyım hiç. Bu çökükler olmaması lazım niye oldu bilemiyorum brlki ultheradan değildir diyor. Ayol her gün biraz daha çökmesine şahit oldu bu gözler. Ve şimdi çökme durdu. Resmen ulthera etki etmeye başladı çökme başladı. Hala ne diyor benim doktor bilmem. Sadece gıdı da fark gördüm. Bir de yüz zayıflamış. Tabi çökerse zayıflat. Önden simetri kaybı azaldı diye sevindim diyor. Amerikadaki doktoru resim istemiş gene yolladı nolacaksa.
Ben ulthera dan memnun kalmadım. Kimseye tavsiye etmem.
Ama ysem iyiyim diyor umarım daha da iyi olur. Sanırım her yüz aynı cevabı vermiyor. Riske değermi ? Asla
Bu topık tam bana goreymıs. Tum mesajları okudum kızlar
naz gecmıs olsun arkadas olabılır mıyız resımlerıne baksam. Ben sunu anlamadım doktorun plastık cerrah degılmıs galıba, uzmanlıgı nedır. bu ıslemı herkes yapabılıyormu?bn yaptırsam plastık cerrah tercıh etmek ısterım.
Benım sorunum yanak sarkması bunun cozumu nedır kızlar, amelıyat olmak ıstemıyorum mezoterapı ıyımıdır
bu arada yazdıklarınızdan sonra ultherapy den soğğudum kızlar. o yüzden mezolift ya da dermaroler filan yaptırırım. yüzümüz çok önemli, agresif tedavilerden çekiniyorum ne kadar radikal olursa o kadar kötü olması riski oluşuyor.
sen de keşke plastik cerrah a yaptırsaymışsın(( sonuçta plastik cerrahlardan da kötüler olabiliyor ama pratisyen hekim cerrah bile değil yani sadece tıp okumuş birisi.
arkadaşım bu indirim yapmıştı. hepsine sordum 6.000 TL. den fiyat açtılardı tüm yüz ve gıdık. bu 4.500 e inmişti kampanya diye. artistler gidiyordu ve ilk bu işlemi yapmaya başlayanlardandı. bende gideyim dedim.
sarkıklık gitmiyor. benim gitmedi. ama yüz inceldi gıdık azaldı. bir toparlama oldu gibi. ama sorunları biliyorsun zaten.
arkadaş olarak ekliyorum bak lütfen
lütfen arkadaşlık isteği yolla. başka türlü nasıl oluyor bilmiyorum. sen istekte bulunmamışsın baktım şimdi. bulun eklerin sende resimlerimi görürsün
arkadaşlar 2 yeni resim koydum. bir bakın lütfen. son halim nasıl. bence aynıödem aynı ödem malesef geçmiyor.
Kağıthavlu eskidende sarkıklık aynıydı. Yanaklarımı falan toplamadı hiç. Annem daha bugün dünya para verdin bişey değişmedi suratın eskidende böyleydi para tuzağı şeyler bunlar diye söylendi
Parama ayrı acıyorum yüzüme ayrı.
Kağıthavlu eskidende sarkıklık aynıydı. Yanaklarımı falan toplamadı hiç. Annem daha bugün dünya para verdin bişey değişmedi suratın eskidende böyleydi para tuzağı şeyler bunlar diye söylendi
Parama ayrı acıyorum yüzüme ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?