Ultherapy yaptıran var mı?

apostle merhaba

seni de merak ediyorum sen nasılsın

Merhaba ysem ben 3. Haftayi devirdim ama hala bi gelisme yok . Ozellikle alnimi bekliyorum kaslarimda bi kalkma olacak mi diye ama??? Herhalde bi 3 hafta daha lazim bu arada naz hic yazmiyor onu cok merak ediyorum. Bu arada senin icin cok sevindim birimizin iyi haberlerini duymak cok guzel
 
Arkadaşlar selam
Ben aynıyım. Yandaki çöküklükler duruyor. Öndeki ödem biraz daha azaldı. Ama hala simetri yok. Gıdı azaldı. Onun harici eskisi yüzümü arıyorum.
Bugün gittim benim doktora. 3 ay bitmişti çünkü. Eski resimlere ve yenileri çekti onlara baktık. Yanlarım da hiç çökük yokmuş. Ama şimdi çökük. Yağ enjeksiyonu yaptırırım plastik cerrah arkadaşıma diyor. Yaptırırsamds ona yaptırırmıyım hiç. Bu çökükler olmaması lazım niye oldu bilemiyorum brlki ultheradan değildir diyor. Ayol her gün biraz daha çökmesine şahit oldu bu gözler. Ve şimdi çökme durdu. Resmen ulthera etki etmeye başladı çökme başladı. Hala ne diyor benim doktor bilmem. Sadece gıdı da fark gördüm. Bir de yüz zayıflamış. Tabi çökerse zayıflat. Önden simetri kaybı azaldı diye sevindim diyor. Amerikadaki doktoru resim istemiş gene yolladı nolacaksa.
Ben ulthera dan memnun kalmadım. Kimseye tavsiye etmem.
Ama ysem iyiyim diyor umarım daha da iyi olur. Sanırım her yüz aynı cevabı vermiyor. Riske değermi ? Asla
 

yaptırmadan önceki halime göre daha iyiyim ama şöyle söyleyebilirim aman aman süper olmuş görüntüsü yok tabiki ilk başlarda baya zor zamanlarda gecirdiğim için şimdiki halim daha da iyi geliyor he tam 3 ayı doldurunca daha farklı olur mu bilmiyorum
 

canım evet yaptırmadan önceki halime göre daha iyiyim tam 3 ayı doldurunca daha da iyi olur mu bilmiyorum net cevabı ancak o zaman söyleyebilirim ama mucize yaratmayacagı da kesin açık söylemek gerekirse ilk yaptırdım zamanlar aklıma gelince buna da şükür diyorum
 
Bu topık tam bana goreymıs. Tum mesajları okudum kızlar
naz gecmıs olsun arkadas olabılır mıyız resımlerıne baksam. Ben sunu anlamadım doktorun plastık cerrah degılmıs galıba, uzmanlıgı nedır. bu ıslemı herkes yapabılıyormu?bn yaptırsam plastık cerrah tercıh etmek ısterım.
Benım sorunum yanak sarkması bunun cozumu nedır kızlar, amelıyat olmak ıstemıyorum mezoterapı ıyımıdır
 

bir kaç gündür giremedim çok yoğundum. arkadaşlar ben aynıyım. şiş kısım düzelmedi tam. yeni resim yüklüyeceğim bir ara.
benim doktorum medikal uzmandı. yani pratisyen hekim yurt dışında bunun eğitimini almış. ilk bu aleti Türkiyede uygulayan.
ancakkk yaptırılacaksa plastik cerraha yaptırım. hatta asla yaptırmayın. riske değmez. acısı, üzüntüsü kalıyor yanına. mucizede oluşmuyor. benim gibi mahvolanlar da olabiliyor tabi
 
belki de yüzün mahvolmamıştır. görmek isterim ya o zaman objektif bir yorum yapabilirim

sence yüzünün sarkıklığı düzeldi mi?
 
bu arada yazdıklarınızdan sonra ultherapy den soğğudum kızlar. o yüzden mezolift ya da dermaroler filan yaptırırım. yüzümüz çok önemli, agresif tedavilerden çekiniyorum ne kadar radikal olursa o kadar kötü olması riski oluşuyor.

sen de keşke plastik cerrah a yaptırsaymışsın(( sonuçta plastik cerrahlardan da kötüler olabiliyor ama pratisyen hekim cerrah bile değil yani sadece tıp okumuş birisi.
 

arkadaşım bu indirim yapmıştı. hepsine sordum 6.000 TL. den fiyat açtılardı tüm yüz ve gıdık. bu 4.500 e inmişti kampanya diye. artistler gidiyordu ve ilk bu işlemi yapmaya başlayanlardandı. bende gideyim dedim.
sarkıklık gitmiyor. benim gitmedi. ama yüz inceldi gıdık azaldı. bir toparlama oldu gibi. ama sorunları biliyorsun zaten.
arkadaş olarak ekliyorum bak lütfen
 

lütfen arkadaşlık isteği yolla. başka türlü nasıl oluyor bilmiyorum. sen istekte bulunmamışsın baktım şimdi. bulun eklerin sende resimlerimi görürsün
 
arkadaşlar 2 yeni resim koydum. bir bakın lütfen. son halim nasıl. bence aynı ödem aynı ödem malesef geçmiyor.
 
lütfen arkadaşlık isteği yolla. başka türlü nasıl oluyor bilmiyorum. sen istekte bulunmamışsın baktım şimdi. bulun eklerin sende resimlerimi görürsün

naz arkadaslık ıstegı yolladım
sarkıklık gıtmıyorsa bana uygun degıl. Zaten mantıken cerrahı yontem dısında gıtmez ama amelıyat dusunmuyorum. Yarın cılt bakımı yaptırdıgım yerdekı plastık cerraha mezolıft ıle ılgılı soru sorucam.
Bnm yanaklarım eskıden berı yumusacııktır boyle cekınce uzayanlardan. Kucukken herkes bayıllırdı ama hıc ıyı bırsey degılmıs :) sıkı ve sert bı cıldım olsun ısterdım . Ozellıkle burnumun kenarında cok sarkma var artmasın ıstıyorum
 
arkadaşlar 2 yeni resim koydum. bir bakın lütfen. son halim nasıl. bence aynı ödem aynı ödem malesef geçmiyor.

naz ödem olduğu kesinmi, yani o kısımda acaba gerilme olmamış olabilirmi ulthera etki etmemiş mi acaba diye aklıma geldi, yada doktor o kısma azmı kullandı gibi sorular geliyor aklıma.
 
resimlerine baktım ama bir çirkinlik göremedim bence belli olmuyor ödem falan

aşırı bir şişlik yok. önceki haline göre daha mı iyi onu bilmiyorum yalnız. pek etkilememiş sanki
 
Kimbilir ödem sanırım. Ultrasonla incelettiğimde 1 cm kalınlık 2 cm. Uzunlukta ödem göründü o bölgede.
 
Kağıthavlu eskidende sarkıklık aynıydı. Yanaklarımı falan toplamadı hiç. Annem daha bugün dünya para verdin bişey değişmedi suratın eskidende böyleydi para tuzağı şeyler bunlar diye söylendi
Parama ayrı acıyorum yüzüme ayrı.
 

gecmış olsun en kısa zamanda duzelır Insallah
 

canım çok haklısın ama o kadar üzülme niye biliyor musun en azından kalıcı hasar bırakmadılar sen de. buraya yazıp bir sürü kişiyi bilgilendirmiş oldun insanlar aldanmayacak en azından

bence zaten cerrahi yöntem olmadan toparlaması imkansız yani yanaklar yukarı nasıl çekilecek ki 2 ışın verince? saçma yani kandırıyorlar. ben mezolift düşünüyorum ama ilerideki sarkmayı önlemek için, yoksa normal şuankini geri getireceğini hiç sanmıyorum.

benim de ilk konum ve kk ya üye olma sebebim göğüslerimden çok çektim milyarlarca param gitti ve düzelttirme dahil 4 kere ameliyat masasına yattım sonucu çok kötü değil ama bir sürü izli göğsüm var düzelebileceği kdr düzeldi. şimdi de medikal dövmeci arıyorum böyle işte saçmasapan şeylerle uğraşıyoruz
 
Evet Nazcım yüzün hiç de kötü durumda değil. Yalnızca paran boşa gitmiş evet. Değişiklik yok gibi. Bende de var sarkıklık, senin neticeni bekliyordum ulterapi için. Yaptırmayacağım. Boşuna para tuzağı imiş. Dün gittim dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. 40 yaşındayım. Gerekli bence artık. Senin yaşın kaç bu arada merak ettim canım.
 
Perıkedı dolguyu nerene yaptırdın ?
Ben sunu ogrenmek ıstıyorum dolgu yapınca sarkma onlenebılırmı yoksa sadece doldurup goruntuyu duzeltmeyemı yarıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…