Ultherapy yaptıran var mı?

44 yaşındayım perikedi. dolgu ve botox bende de var. ultheradan sonra yaptırdım. keşke baştan yaptırsaydım. çünkü botox ve dolgudan memnun kaldım. aynı doktor yaptı. onu iyi yaptı bak.
önce dolgu botox yaptırsaydım ulthera yaptırmazdım
sen dolgu ve botox u kime yaptırdın.

dolgu ve botox için etilerde seyfi akbay iyi diyorlar.
plastik cerrah seyfi akbay ı duyan yaptıran var mı arkadaşlar ?

estetıkçılerden korkar oldum artık hıç guvenmıyorum bundan sonra ne derlerse dsınler suphe duyarım art nıyet ararım

44'mü ? canım ben seni 35 zannetmiştim.

bence de çok genç gösteriyorsun gerçekten inşallah bende senin yaşında böyle olurum.
'
arkadaşlar bugün taha mehmetoğlu'na dolgu ile ilgili bilgi almak için gittim. o bana endopeel adlı yeni bir teknolojiden bahsetti tüm sorularımı dinleyip uzun uzun anlattı. iyi bir doktor gibi görünüyor. bu yöntem de çok kafama yattı eğer yaptırırsam 6 ay boyunca yaşlanmayı durdurabileceğim 6 ay sonra eski haline dönüyor.

dolgu ile endopeel in farkını sordum. dolgu da boşluklar bir madde ile dolduruluyor ama sarkma devam ediyor. endopeel de sarkma engelleniyor. ayrıca kalıcı dolgulara kesinlikle karşı oldğuunu söyledi. kalıcı olan herşey vücut için ilerde sağlıksız olabilir, vücut için iyi olan şeyler vücutta emilir dedi. bilmiyorum ne kadar doğru. ben kalıcı dolg düşünmüyodum zaten.

yaaa bu endopeel i çok merak ediyorum ama türkiyeye de yeni gelmiş daha doğrusu onaylanması uzun sürmüş türkiyede herşey çok geç onaylanıyomuş. bu doktor yurtdışında bunu çok sıklıkla yapmış yani.

Nazcım, yaşına göre çok iyi durumdasın bence, kırışıklığın yok. Ben Dr. Mehmet Rahşan' a, botoks, prp ve dolgu yaptırdım. Prp devam edecek 3 seans daha. Memnunum güzel yaptı. ince ince işledi resmen yüzümü.

Selam Kağıthavlu. Bu endopeel in ücreti ne kadar acaba?

bu 6 ay içinde olsa ciltte gerilme oluyormu yoksa sadece sarkmayı durduruyormu

Gerılme de oluyomus tabıkı yuz kaslarını baya yukarı cekıyomus . 6 ay sona eskısı gıbı mı olcak dedım. En kotu ıhtımal bugunku gıbı olur dedı bende soyle dusundum 6 ayda bır yaptırsak hıc yaslanmayız gıbı bırsey oluyor:) yanı tamamen durdurmasa da engeller.
Ucret de 1500 dedı ama yuvarlak soyledı sanırım cunku euroyu cevırdı o gunun kuruna gore degısebılır ama belkı de doktorla anlasma yapılıp fıyat sabıtlenebılır.
Kalıcı dolguları yapmıyoruz zaten fda onaylı degıller dedı. Bu endopeel fda onaylı 13 yıldır uygulanıyomus turkıyeye 5 sene once gelmıs ama onay surecı uzun oldugu ıcın yenı uygulanmaya baslanmıs bende nette arastırdım son kullanıcı olarak turkıeyede bılgı bulamadım.
Bu arada baska bır baslıkta endopeel ı bulan adam canlı uygulama yapıyorken vıdeosunu paylasmıstım vıdeo sonunda sag yanak ve sol yanak farkı barız goruluyor ! Napsak kızlarr

baktım şimdi ödem rıskı varmış gercı her turlu dolgu işlemınde olabılır cesıtlı sebeplere baglı larak bu uygulama dan sonra ödem oluşabılıyomuş doktorların uyarması lazım dıyo yazıda emınım uyarırlar

NAZ merhaba şimdi resimlerine baktım son 2 resmin oturdugun koltukta hırka gibi birşey var onlar mı? Ben o iki resmi çok beğendim eğer o resimler ise bence cildin çok hoş görünüyor

NAZ merhaba şimdi resimlerine baktım son 2 resmin oturdugun koltukta hırka gibi birşey var onlar mı? Ben o iki resmi çok beğendim eğer o resimler ise bence cildin çok hoş görünüyor

o 1 ay önceki.
öbür albüm klasöründe. son halim diye yazılı yanında.

Evet pahalı. Utopık konustum bıraz . Etkılerınden emın olsam 1 kerelıgıne deneyecegım sonra da belkı yıllık tekrarlanabılır

apostle merhaba

mayısın 18 de Ultherapy 2. seans için cağırdılar senin kullandıgın ilacın adını verebilir misin bana birde gitmeden ne kadar zaman kullandın sonra da kullandın mı bilgi verebilir misin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…