ilk yqptıgı zaman da doktor 2. seans uygulayacagım sana demişti aslına bakarsan ben de cok kararsızım 2.seans ı yaptırmaya o kadar para da verdim bilmiyorum ya
apostle merhaba
mayısın 18 de Ultherapy 2. seans için cağırdılar senin kullandıgın ilacın adını verebilir misin bana birde gitmeden ne kadar zaman kullandın sonra da kullandın mı bilgi verebilir misin lütfen
ılk seansından memnun kaldınmı ? Memnunsan ve ucre t odedıysen yaptır bence ek bısey yok sonucta
Merhaba uygulama oncesi aldim sonraki 4 gun gunde 2 defa devam ettim burdan ilac tavsiye etmek ne kadar dogru bilmiyorum isim yazmak istemedim ama herhangi bi ilac allerjin yoksa uzerinde ANALJEZİK ANTİENFLAMATUAR(odem olusumunu onler iyilesmene yardimci olur) yazan bas agrisi icin falan kullanabildigimiz herhangi bir agri kesici olabilir. Doktoruna mutlaka danis ama ,simdiden gecmis olsun
bir kaç gündür giremedim çok yoğundum. arkadaşlar ben aynıyım. şiş kısım düzelmedi tam. yeni resim yüklüyeceğim bir ara.
benim doktorum medikal uzmandı. yani pratisyen hekimyurt dışında bunun eğitimini almış. ilk bu aleti Türkiyede uygulayan.
ancakkk yaptırılacaksa plastik cerraha yaptırım. hatta asla yaptırmayın. riske değmez. acısı, üzüntüsü kalıyor yanına. mucizede oluşmuyor. benim gibi mahvolanlar da olabiliyor tabi
Ysemcim,
ben Istanbuldayim pazar gününe kadar. müsait olursan görüsebilirmiyiz acaba Bakkirköy de?
ysem, apostle nasılsınız.
nasıl oldunuz? yüzünüz nasıl?
ben daha iyiceneyim. şiş aynı ise de ben kafama takmayı bıraktım artık. o nedenle daha iyiymişim gibi gelmeye başladı.
ysem 2. kere yaptırdın mı? acı oldu mu?
haber verin lütfen. sevgiler
devacım ctesi 2. seans için gidecegim sen de gel benimle bakırköy de buluşalım 2 de randevum var saat 1 de bakırköy de kıng burgerin önünde buluşalım ne giyecegini söylersen ona göre tanırız birbirimizi ya da eline bir seyler al
Ysemcim merhaba,
ben gecen pazar gününe kadar Istanbuldaydim, ama yine gelicem:) iki üc hafta icersinde. o zaman insallah görüsürüz. sana bügün basarilar diliyorum
merhaba devacım kısmet işte sürekli bakmaıgım için karşılaşamadık ama bundan sonra hergün günde bir defa da olsa senin için foruma gireceğim:)
bu arada bende gidemedim 2. seans için istanbul dışına cıkmak zorunda kaldım haftaya ertelendi
Ysemcim,
istiyosan bana bu sirket mailine mail at: hdesign.kristin@gmail.com. bende sana ordan tel. numarami ve email-adresimi atarim.
arkadaş olarak istek gönderenleri ekledim.
kimbilir sen zaten ekliydin bende 10 gündür falan. resimlerime bakamadın mı.
resimlere bakın resimde sağ taraf şiş. gerçekte sol taraf.
yorumlarınızı bekliyorum.
NOT : gerçekte bu kadar gangaster gibi değilim. cep tel ile düşük kalite çekilmiş resimler. suçlusu telefon :)
ysem, apostle nasılsınız.
nasıl oldunuz? yüzünüz nasıl?
ben daha iyiceneyim. şiş aynı ise de ben kafama takmayı bıraktım artık. o nedenle daha iyiymişim gibi gelmeye başladı.
ysem 2. kere yaptırdın mı? acı oldu mu?
haber verin lütfen. sevgiler
Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar
Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar
Ysemcim,
istiyosan bana bu sirket mailine mail at: hdesign.kristin@gmail.com. bende sana ordan tel. numarami ve email-adresimi atarim.
ysem lütfen 3 ay yaklaşınca resim yükleyin.
apostle den de rica ediyorum. önce ve sonra resimlerinizi görmek istiyorum.
ben koydum biliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?