bana da bu daha mantıklı geliyor. ama ameliyatla 3 hafta fln ortadan kaybolmak lazım o da çok zor bir de çok ciddi yüz şeklinde değişme oluyor başkaları anlıyorsa. ben çok anlaşılsın istemem
ben ultherapy yerine ultra v lift düşünüyorum. daha mantıklı çünkü iple yüzünü yukarı çekiyorlar resmen. ultherapy ise çok gerçekçi gelmiyor bu sitede yaptırıp hiçbişey anlamayanlar da var. bilmiyorum belkide kişiye göre değişiyordur. sizin memnun olmanıza sevindim
kişiye göre değiştiği kesin, sanırım beklentiler de önemli,
ben en azından denemek görmek istedim,o kadar çok araştırdım ki nette, kafam karıştı,e merak tabi bi de :)
geçen yıl İstanbul doktorları 6 bin tl den bahsediyordu ve ankarada yoktu uygulama,,ankaraya gelmiş ve fiyat da yarısı olunca, kendi doktoruma güvenip uygulattım,,ocaktı uygulama tarihim,,3 ay geçti ve ben istediğimi aldım sanırım,,ama şimdilik tabi,,yerçekimi boş durmuyor,,daha kalıcı uygulamaları da araştırıyorum bir yandan,,
ultra v lift denen şeyin öbür adı, örümcek ağı değil değil mi ??
ilk kez duyuyorum,,siz neler buldunuz bu uygulama ile ilgili,,
fiyat,doktor,il ??
paylaşırsanız sevinirim,
sevgiler.
kesinlikle katılıyorum,,diğer işlemlerde en azından müthiş bir ifade değişikliği olmuyor ve zaman elbette,en önemli etkenlerden biri,
çok teşekkürler,sevgiler..
ben dermamed diye biryerle görüştüm tesadüfen girdiğim bir yerdi doktor adını unuttum açıkçası, fiyat da 3500 verdiler başka da indirm yapmadı :) mantıklı gibi geldi bana, eve örümcek ağının diğer adı. korede herkes yaptırıyormuş bunu ya zaten onlar bulmuşlar, yüz estetğine takık bir milletmiş. orda söylediklerine göre çok memnun kalıyormuş hastaları ama memnun değil de demezler yani. fiyatı brz pahal ı geldi keşke 1000 filan olsa hemen yaptırırırmm...
tam şimdi araştırıyordum nette,,
eyvah eyvah aklıma bişey daha taktınız :)))
ben geçen hafta fb reklamlarında görmüştüm,,ama bildiğim bizden bir türk doktor,,Bülent cihantemur un keşfi diye okumuştum,,
bi araştıralım bakalım,,gelişmeleri paylaşalım,
çok teşekkürler,,sevgilerr :)
yok ya bülent cihantemur un keşfi filan değil. ben de intrnet sitesini görünce baya heyecanlanmıştım ama burada o doktorla ilgili yorumları okuyunca ilgisizliği, hasta memnuniyetsizliği beni korkuttu açıkçası. o doktor adına örümcek ağı diyor, ama global olarak uygulamanın asıl adı ultra v-lift. doktor benim yüzümü incelediğinde iple askılamayı filan da sordum, onun için erken olduğunu söyledi. bu yöntem uygunmuş. ama endişem şu, tam olarak yüzün şöyle olacak demiyorlar anlamadım ben. hani kıvrımlar tamamen yok olacak demiyor, biraz kalabilir dedi ben şüpheye düştüm. belki uygulamadan sonra hiç değişiklik olmayacak, doktor da senin cildin böyle deyip gönderecek? kimse garanti vermiyor ki(( bir de 3500 pahalı geldi atıyorum 1000 filan olsa en azından denemek için de olsa yaptırırdım, ama o kadar çok para verip hayalkırıklıına uğramak istemiyorum
endişelerin çok haklı,,,
doktor ve tecrübesi gerçekten en önemli unsur burada,,sonuçta yüz bu,,bütün ifadeyi kaydırsa, hayde uğraş dur,,ya da,,senin bünyen böyle deyip işin içinden çıkma olasıkları gerçekten çok yüksek tam da senin dediğin gibi :)
onun için bize, reklam yapmayan,,gerçekten yaptırıp memnun kalmış kişilerin tecrübeleri lazım,,onlar da yazmazlar,paylaşmazlar pek,,
hayırlısı bakalım,
bekleyip görelim,,daha neler çıkacaktır, biz kadınlar var olduğu sürece :)
ben bu haftasonu hem burun hem de siluette dikişle ilgili görüşmek için teoman dal a gidicem randevu aldım... o ne diyecek bakalım, internetten araştırdım o da baya bu konularla iligli bir dr a benziyor
merakla bekliyorum dönüşünü :)
sevgiyle.
Kendisinden pek memnun kaldığım söylenemez bunla ilgili konuşmaya pek fırsat kalmadı burnumla ilgili konuştuk sonra ameliyatım var diye beni postaladı. Internette 3 boyutlu çizim bilmemne hiç bakmadı bile neymiş vakti yokmuş neden o zmn randevu veriyorlar birde bu adamın muayenesi paralı yani ücretsiz bile değil... Yüzümle ilgili hiç konuşmadım burnumla ilgili tasarımı bile yaptırtamadım. O çok vakit alan bi iş 30-45 dk vakit olması lazım ben çıkıcam ameliyatım var dedi. Öncesinde de film istedi onu çektirir getirdim fln baya zmn geçti ama nolursa olsun ben zengin değilim bütçemde bi para ayırıp muayene olmuşum istediğim gibi ilgilenmesi gerekiyordu ...
araştırmaya devam o zaman güzelim,,güven verip dinlemeyi beceremeyen insanlara nasıl yüzümüzü teslim etmemizi bekliyorlar anlamıyorum,
sıkma canını, teşekkür ediyorum haber verdiğin için ve öpüyorum seni :)
sevgiyle.
Arkadaşlar bu "ultra v lift" i ben de düşünüyorum. Yaptıran ya da yaptırmayı düşünen olursa mutlaka yazsın buraya. Ultherapiden biraz çekiniyorum açıkcası. Yaptırıp da pişman olan arkadaşlar var.
Kendisinden pek memnun kaldığım söylenemez bunla ilgili konuşmaya pek fırsat kalmadı burnumla ilgili konuştuk sonra ameliyatım var diye beni postaladı. Internette 3 boyutlu çizim bilmemne hiç bakmadı bile neymiş vakti yokmuş neden o zmn randevu veriyorlar birde bu adamın muayenesi paralı yani ücretsiz bile değil... Yüzümle ilgili hiç konuşmadım burnumla ilgili tasarımı bile yaptırtamadım. O çok vakit alan bi iş 30-45 dk vakit olması lazım ben çıkıcam ameliyatım var dedi. Öncesinde de film istedi onu çektirir getirdim fln baya zmn geçti ama nolursa olsun ben zengin değilim bütçemde bi para ayırıp muayene olmuşum istediğim gibi ilgilenmesi gerekiyordu ...
ulthera yaptırmayın derim ben.
geçen hafta botox için gititğim doktor botox u yaptıktan sonra sizin yüzünüzde ciddi bir simetri bozukluğu var dedi. bende ulthera yaptırdım sonra oldu dedim. Bana cildin alt katına aşırı ısı veren işlemler malesef sakıncalıdır, ben uygun görmüyorum, ulthera cihazını satmak için bana da geldiler. inceleldim ve ben satın almadım dedi. Söz konusu doktor bayağı ünlü bir doktor
Kağıthavlu 6 ay önce bende kendisi ile görüşme yaptım. Yağ enjeksiyonu ile ilgili. Çok ilgisiz ve havalarda bir doktor. İki soru sordum diye sizinle uğraşamam deyip kapıyı gösterdi resmen.
sorun " yağ enjeksiyonunun bir zararı olur mu, bana uygun mu? " Bu soru üzerine "siz önce bir ne istiyorsunuz, kararlımısınız düşünüp öyle gelin " dedi ve iki arkadaş bizi yolladı. Kovulmanın biraz kibarcasını yaşadık yani
Ve bunu söylemek içn muayene parası mı alıyor? Türkiye de doktor olmak ne kadar kolay, sosyetik bi yerde muayene aç 300 tl ücret koy hiç işlem yapmadan bile 10 kişi ile orası kendini döndürür. Birşry üretmek, yaratmak, hastaya yardımcı olmak, konular hakında artısı ve eksisi ile bilgi vermek gerekir yani emek harcamak gerekir diye düşünüyorum . Bu bahsettiğimiz doktorun kendi başlığına da yazıcam benim gibi araştırma yapıp hiç bilgi bulamayıp yine de gitmeye çalışanlar için bir referans olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?