muayene ücreti almıyor..yaklaşımının ücret almamayla ilgisi var mı emin değilim ..genel yapısı öyle gibi geldi..hekim olarak çok iyi olabilir, olumsuz eleştiri pek okumadım hakkında ama yaklaşımı ve iletişimi bana uygun değil.Adminleri zor durumda bırakmamak için yazmamıştım şimdiye kadar ama üst üste aynı içerikte iki mesaj görünce sorun bende değilmiş demek ki dedim..
benden muayene ücrti aldı. aynı doktordan mı bahsediyoruz ki?
arkadaşlar çok özür dilerim.
asıl ben karıştırmışım.
benim bahsettiğim doktor Teoman DOĞAN. Beni kibarca kovan doktor.
Teoman Dal ' a burnum için gitmiştim. İlgilenmişti benimle. Ama ben Emre İlhan'a yaptırtacaktım burnumu. Son kararım bu yönde idi.
Malesef korkup erteledim. Halada yaptırtamadım.
Bu arada Teoman DOĞAN ilk görüme için üxret almıyor.
Face de dönen garip olayları bende fark ettim.Bülent beyi ilk televizyonda gördüm.. Bir bayan çıkarttılar,sanki yataktan kaldırmış geitrmişlerdi.Kılık kıyafet özensiz,saç baş dagınık sıfır makyajla.Büyük bir merakla kadının sürecini takip ettim açıkcası.Kaıdnın son halini ekrana çıkarttıklarında stüdyoda bir çıglık kıyamet.Herkes şokta,değişim innaılmazdı.Ama değişim tümdendi.Yani kadını bir süslemiş püslemişler bir giyindirmişler podyuma çıkarırcasınaBen bundan 1 buçuk ay önce örumcek agını bulent cıhan tımura yaptırdım yüzümde elastıkıyet kaybı var dıye fakat suan bakıyorum suratımda ıncelme var yanaklarım topluydu sımdı söndü resmen ve ne yukarıkalktı suratım ne toparlanma kolejen uretıcek dedıler ne kolejenı erıdı suratım doktor cok ılgısız dıyologu yok çalışanlar cok amatör hıc tavsıye etmem sakın hataya dusmeyın bır cok bu ıslemden fayda gormemıs ınsanlarla Tanıstım Facebook'ta reklamları donüyor sılıyorlar yorumları sureklı TV'de gördüğünüz ınsanlarda dolgu botox var suratlarında bın tonda makyaj ınanmayın
arkadaşlar çok özür dilerim.
asıl ben karıştırmışım.
benim bahsettiğim doktor Teoman DOĞAN. Beni kibarca kovan doktor.
Teoman Dal ' a burnum için gitmiştim. İlgilenmişti benimle. Ama ben Emre İlhan'a yaptırtacaktım burnumu. Son kararım bu yönde idi.
Malesef korkup erteledim. Halada yaptırtamadım.
Bu arada Teoman DOĞAN ilk görüme için üxret almıyor.
Ben yaklaşık üç ay önce Coşkun Şanverdi'ye yaptırdım. 4500 tl ödedim ve de yarım saat boyunca inanılmaz acı çektim. Sonuç sıfır. Harcadığım paraya mı yanayım acı çektiğime mi bilmiyorum. Kesinlikle önermiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin durum nasıl şimdi? Gelişme var mı?
Sevgili beyza44 ultheradan ne cekmissen aynisi basima geldi. Agiz kenarlarim resmen asagi indi. Yanak yanlarim coktu. Suratimin ifadesi degisti. Allah ultherayi cikaranin cezasini versin.
Doktorum banada dolgu yapariz yag enjeksiyonu yapariz dedi. Haziranda bir gel bakalim dedi. Hazirana kadar her 15 de bir gittimdi. Ilk defa boyle oluyor falan filan seklinde oyalamaca yapti. Yag enjeksiyonu ameliyat ortaminda yapilir kolay degil ve yuz sisecek inene kadar ise gidemem dedim. Haberi yoktu yag enjeksiyonunun oglen arasi dedikleri islemlerden olmadigindan. Dusun artik. Yuzumun bir yani sis bir yani inik kaldi. Resimlerde ozellile rezalet. Amerikaya yolluyorum resimlerini ordaki doktorum papatya suyu ile yikasin diyor dedi. Anlayacagin 4500 tl ve mahvolmus psikokojim. Doktorum bir kere arayipda yuzunun hali noldu demedi. O kadar ilgisiz. Onu da mubarek gunlerde Allaha havale ettim.
Artik aynaya pek bakmiyorum. Resimleri uzaktan cektiyorum. Kafama takmiyorum. Cunku resmen kafayi yiycektim.
Sanada gecmis olsun.
Bu tip seyler yaptiracaklara da son sozum sakin ha.
teşekkür ederim perikedi sonucu iyi olsun da eminim ki acıları unuturum:)) bugun 2. gün yüzüm tamamen şişti sadece dokundugumda hafif ağrılarım var her gelişmede bilgi veririm cnm
Ysem merhaba,
gecmis olsun. sormak istemistim, hangi doctora yaptirdin ultherayi? 4400 TL bütün yüz ve dekolte bölgeye mi yoksa sadece yüz mu?
bende yaptirmak istiyorum, yurtdisinda yasiyorum. iki ay önce Istanbula geldimde Emre Cicege gitmistim.
cevaplarsan cok sevinirim
saygilarimla
Oncelikle herkese iyi aksamlar
Naz doktor arkadasima danistim once kbb ye gitsin dedi. Ben kbb ne alaka diye dusundum ama cene eklem rahatsiZlarina bakiyorlarmis. Baska bi arkadasimda genel cerrahi onerdi. Her ikisinin de soyledigi sey sislik dedigin yere ultrasonla bakilacak nasil bi doku olduguna karar verilecek. Ona gore tedavi baslanacakmis.ayrica ysem 'in onerdigi at kestanesi jelini de uygulayabilirsin. Bence hemen bi uzmana git. Kendi doktorunla vakit kaybetme. Cok gecmeden tedavine basla.
Elfista bence hıc bu cıhazlardan mucıze beklemeyın derım.Cevremde o kadar yaptıran varki hangısını anlatsam,ıslem gordukden sonra ıllakı eskı goruntunuzden daha guzel bır sonuc cıkıyor,bazılarıda ıslem gordukden sonrakı hallerınden hıc memnun kalmıyorlar: asımetrı,bır tarafın gergın ama dıger tarafın o kadar gergın olmayısından onu odem gıbı goren arkadaslar, ıslemden sonra gorunen komplıkasyonlar. Farzedelımkı boyle bır negatıf sonuclarla karsılasmadınız, sonrasında sureklı devam etmedıgınız muddetce son halı,yaptırmadan oncekı halınızden ıyı olacagını zannetmıyorum, gorduklerımden ve yabancı sıtelerden okuduklarımdan edındıgım tecrubeler.Gelelım bahsettıgınız dıger konuya ultheradan daha gelısmısı olarak gosterılen ultharyskın yanı ulthary focus ve son zamanlarda cıkan exılıs elite(saten yuz germe) ve oncekı radyofrekanslar nasılmıs; Ankarada bu ısı yapan profosorun bana soyledıgı ;hepsı aynı ısı yapan farklı markalar yanı, bırı apple bılgısayar ıse dıgerı samsung bılgısayar o yuzden bırbırımızı kandırmayalım.Bu ıslemlerı yaptıranlar veya doktor asıstanlarının bazıları, olmadı doktorların cogu yazıları okuyorlar kendı reklamlarını yada cıhazların reklamlarını yaptırıp cıkmıs gıbı cok heveslı anlatıp reklamlarını yapıyorlar bunlara aldanmayalım.Amelıyatsız yuz germe ıslemlerıne ınanmıyorum.Su sekılde olursa ıse yarayabılır sureklı tekrarlamak ve doku kaybına karsı kok hucre yaptıracak gucunuz varsa olabılır.apostle meraba.ulthera ile ilgili derin bi arastirmaya girmisken bu sayfadaki yazilanlar sizin tecrubeleriniz bayagi yardimci oldu.cok tesekkur ederim oncelikle.senin durumun nedir.1 yil gecti sanirim.memnunmusun? verdigin para cektigin aciya degdimi diye sorsam ? yani yuzunde bariz guzel bi degisim oldu mu? nazin yasadiklarindan sonra bata bi cekiniyorum.mustafa karatasla gorusmeye gidicem.ama cok pahali.telde gorustum.nerdeyse 6 bin civari ucret cikardilar.bu paraya sonucun mukemmel olmasi lazim.param icime otursun istemiyorum.ultheradan sayenizde sogudugum icin yeni arastirma yaptim bbl diye bi yontem varmis.ultheradan daha gelismis bir seymis.yanaklari cokertmiyomus.bi bilginiz varmi.bbl 8.500 tl falan.ultheradan daha pahali.ama sonuclari nasil bilmiyorum.yaptiran kimseyi gormedim.ulthera sonucunu paylasirsan sevinirim.aman aman guzel bi degisim oldunu cok merak ediyorum.tesekkur ederim simdiden
Merhabanaz70 oncelikle cok cok gecmis oldun.tum basligi bastan sona okudum.benimde gidi, yanak bolgesinde sarkma ve goz kapagi dusuklugu var.bu nedenle yontem arayisindaydim.once nisantasi clinikmed murat beyle gorustum.ultraskin dedi.arastirmak istedim.cunku bende cok sotunlu ve zor bir burun ameliyati gecirdim.burun ameliyatindan sonra arastirmadan estetik islerine girismem diye yeminim var.o yuzden arastirdim.ankaradaki alev ekene fokuslu ultrasinla ilgili istanbulda onerebilecegi dr varmi diye sordum.iki isim onerdi.biri emre cicekti.bunu uzerine emre cicekle gorusmeye gittim.bana gidi yanak ve goz kapagi icin 4950 dedi.cok ilgilenmedi.burnumla ilgili ve dudakla ilgili bi kac bisey sordum.bilmiyorum dedi.dedigin gibi fazla bilgisi yok sanirim.ama clinikmed deki murat beyin ultraskinden bahsettigini soyleyince.ultheranin cakmasi gibi bisey o dedi.o bilmem kac mm e iniyo ulthera daha derine iniyo falan filan.ben odulluyum bu konuda odullerimi gorebilirsiniz dedi.ama cok ilgisiz.yani islem yaptirsam bi sansizlik olsa yuzume bakmz gibi geldi.bende kk da arastiriyim dedim.ve bu sayfayi gordum.iyikide arastirmisim.iyikide sen ysem ve aporhn deneyimlerinizi paylasmisdiniz.ultheradan vazgectim.birde mustafa karatasla konusucam aslinda.cunku hepiniz yanaklarim zayifladi demissiniz.benim yuzum zaten zayif.kilo al.almaya calisiyorum.o yuzden zayiflatmasini deil sikilastirmasini yukari kaldirmasini bekliyorum.beklentim bu yonde.ama yagi eritiyosa kotu bisey cunku zaten yasla beraber kolejen dokumuz zayifliyo.millet yag kok hucre enjeksiyonu yaptiriyo azalan yagi yerine loymak icin bu eritiyosa uzun vadede zararli.ayrica emre bey odemden vs..hic bir olumsuzlugundan bahsetmedi.murat bey acic acik solemisti.odem olucak 1 hafta 10 gun vs.. sonra iyileserek devam edicek 3 ayda tavan yspicak demisti.boyle anlatilinca insan vay canina diyo.ama tabi hayaller paris gercekler afrika :) bide soyle dusunce 1 yil gecerli madem ulthera.1 yil sonra eski halini aliyo.bu 1 yilin 3 ayi zaten isgence ve oturmasini beklemekle geciyo.geriye kaliyo 7 ay.yani 7 ay cok iyi yuzun.e botoks dolgu yaptiririm.onlarda 6 ay kalici.ayrica daha ucuz.ultheranin mantigi nerde.ustelik yaglari eritiyo ilerde dokuya nasil bir zarar verdigi belli deil.anlacagin sana ve diger arkaslara cok tesekkur ederim.deneyimlerinizi paylastiginiz icin.hepinizinde ulthera yaptirali 1 yil gecmistir.suanki halinizi fikirlerinizi ogrenirsem cok sevinirim.yani netice itibari ile bosa para zaman kaybimi oldu sizin icin.degmez mi ? suan nasil mesela seni yuzun.ultheradan oncekiyle aynimi daha iyimi daha mi kotu.cok sevinirim cvp verirsen.tekrar cok cok gecmis olsun.he bu arada emre beyin ofiste ben oyle bi kalabalik gormedim.aksine bir ben vardim ve bu suphe uyandirdi bende.cunku clinikmed e gittiginde vizi vizirdi.bu arada kk yada cok tesekkur ederim.sizin bu deneyimlerinizi silmedikleri icin.kk ya inincimi kaybettim cunku.bazi dr lerin kotu yorumlarini siliyolar.bazi dr lerin yorumlari ben reklamim diye basbas bagriyo.buradan saglikli bilgi alamam diye girmistim.ama sizin demeyimleriniz silinmemis :)
Elfista bence hıc bu cıhazlardan mucıze beklemeyın derım.Cevremde o kadar yaptıran varki hangısını anlatsam,ıslem gordukden sonra ıllakı eskı goruntunuzden daha guzel bır sonuc cıkıyor,bazılarıda ıslem gordukden sonrakı hallerınden hıc memnun kalmıyorlar: asımetrı,bır tarafın gergın ama dıger tarafın o kadar gergın olmayısından onu odem gıbı goren arkadaslar, ıslemden sonra gorunen komplıkasyonlar. Farzedelımkı boyle bır negatıf sonuclarla karsılasmadınız, sonrasında sureklı devam etmedıgınız muddetce son halı,yaptırmadan oncekı halınızden ıyı olacagını zannetmıyorum, gorduklerımden ve yabancı sıtelerden okuduklarımdan edındıgım tecrubeler.Gelelım bahsettıgınız dıger konuya ultheradan daha gelısmısı olarak gosterılen ultharyskın yanı ulthary focus ve son zamanlarda cıkan exılıs elite(saten yuz germe) ve oncekı radyofrekanslar nasılmıs; Ankarada bu ısı yapan profosorun bana soyledıgı ;hepsı aynı ısı yapan farklı markalar yanı, bırı apple bılgısayar ıse dıgerı samsung bılgısayar o yuzden bırbırımızı kandırmayalım.Bu ıslemlerı yaptıranlar veya doktor asıstanlarının bazıları, olmadı doktorların cogu yazıları okuyorlar kendı reklamlarını yada cıhazların reklamlarını yaptırıp cıkmıs gıbı cok heveslı anlatıp reklamlarını yapıyorlar bunlara aldanmayalım.Amelıyatsız yuz germe ıslemlerıne ınanmıyorum.Su sekılde olursa ıse yarayabılır sureklı tekrarlamak ve doku kaybına karsı kok hucre yaptıracak gucunuz varsa olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?