Ultherapy yaptıran var mı?

benden muayene ücrti aldı. aynı doktordan mı bahsediyoruz ki?

benden muayene ücrti aldı. aynı doktordan mı bahsediyoruz ki?

özür dilerim, dönüp baktım yazdıklarınıza farklı doktorlarmış.İsimleri aynı soyadları farklı ondan karıştı sanıyorum.Muayenehaneleri de aynı yerde tesadüfen.(nişantaşı)

Ama çok ilginç.Naz'ın söylediği doktorun seçtiği kelimelere çok benziyordu.

arkadaşlar çok özür dilerim.
asıl ben karıştırmışım.
benim bahsettiğim doktor Teoman DOĞAN. Beni kibarca kovan doktor.
Teoman Dal ' a burnum için gitmiştim. İlgilenmişti benimle. Ama ben Emre İlhan'a yaptırtacaktım burnumu. Son kararım bu yönde idi.
Malesef korkup erteledim. Halada yaptırtamadım.
Bu arada Teoman DOĞAN ilk görüme için üxret almıyor.

Seninkiyle benimkinin aynı doktor oldugunu anlamıştım.ikimiz de karıştırmışız.Tıpa tıp aynı şeyleri söylemişti bana da..

Ben yaklaşık üç ay önce Coşkun Şanverdi'ye yaptırdım. 4500 tl ödedim ve de yarım saat boyunca inanılmaz acı çektim. Sonuç sıfır. Harcadığım paraya mı yanayım acı çektiğime mi bilmiyorum. Kesinlikle önermiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ultherapiyi araştırdığım için ,sabahtan beri gözlerim şaşıbeş bir şekilde burda yazılanların hepsini okudum.Naz'ın başına gelenlere çok üzüldüm umarım şimdi daha iyidir.Gerçekten konu hakkında çok gerçekçi bilgilendirme yapılmış.Doktorlar ve reklamlar maalesef çok yanıltıcı.Ve ultherapy'nin ya da fronksiyonel lazerin kesinlikle para tuzağı ve insanı eskisinden de kötü duruma sokma ihtimalleri yüksek uygulamalar olduğuna karar verdim.
Ben burundan dudağa inen çizgilerimden rahatsızım onlara ve dudağıma dolgu ,göz çevreme de botox yaptırmaya karar verdim( botox 4 ay önce yaptırmıştım ve çok memnun kaldım mucize gibi birşey ) .Bence 45 'e kadar dolgu ve botox la idare edip sonra da yüz germe ameliyatı yaptırmak en mantıklısı.
Bunun dışında endopeel yaptırdım hiç bir faydası olmadı, boşuna iğne acısı çekip bir ay morarmış iğne izleriyle dolaştım.
Tecrübelerini paylaşan Herkese teşekkürler

Face de dönen garip olayları bende fark ettim.Bülent beyi ilk televizyonda gördüm.. Bir bayan çıkarttılar,sanki yataktan kaldırmış geitrmişlerdi.Kılık kıyafet özensiz,saç baş dagınık sıfır makyajla.Büyük bir merakla kadının sürecini takip ettim açıkcası.Kaıdnın son halini ekrana çıkarttıklarında stüdyoda bir çıglık kıyamet.Herkes şokta,değişim innaılmazdı.Ama değişim tümdendi.Yani kadını bir süslemiş püslemişler bir giyindirmişler podyuma çıkarırcasına Yüze kimse bakmıyor.Doktor burnunu bile yapmış,dolgusu botox u herşeyi belli.Yok artık dedim..Face sayfasına,insanları kandırmayın.Bakımsız çıkarttınız,sonuç olarakta aynı şekilde çıkartın değişim,i görelim yazdım ! Yorumum silindi,beni engellediler.. Benim gibi aynı düşüncede olanlar tek tek silindi yok ettiler..

Eklemek istiyorum..Ultherapy bende yaptırmak istiyorum açıkcası.Benim doktorum bu uygulamayı yapıyor,en son Vıctoriya Secret mankeni Estella Warren bu uygulamayı yaptırmak için kendisine geldi.Doktorum öneririse yüzüme bu işlemi yaptıracağım kızlar.Sizleri bu konudada bilgilendiririm

mrb naz , ulterapy de 1,5 yılını doldurdun sanırım. Şimdi durum nedir? bilgi verebilir misin? tşk

Naz slm, ulterapy sonucu şimdi nasıl oldun? Tavsiye eder misin?

senin durum nasıl şimdi? Gelişme var mı?

merhaba arkadaslar son 1 yıldır ultrapy yaptıran varmı ?anladıgım kadarıyla bu ultrapy yuzu ınceltıyorsa kesınlıkle yuksek ısı yuzde yagları yakıyor ve bu makınada yuzu gerıyor buraya kadar hersey normal.yanı toplu bır yuzunuzu v seklıne sokuyor dıyelım bunun gerı donusunu dusundunuzmu.sonrasında yanı dıyelımkı 1 yıl sonra germe etkısı ozellıgını yıtırdı sonra ne olacak o erımıs yuz altındakı doku kaybı ozellıkle eskısınden daha cok sarkık gozukmezmı.o zaman sureklı sızı ultraphy e gebe bırakır oncekı halınden memnun olmayan bırısı etkısı gectıkden sonrakı halınden hıc memnun olmaz.

naz70 oncelikle cok cok gecmis oldun.tum basligi bastan sona okudum.benimde gidi, yanak bolgesinde sarkma ve goz kapagi dusuklugu var.bu nedenle yontem arayisindaydim.once nisantasi clinikmed murat beyle gorustum.ultraskin dedi.arastirmak istedim.cunku bende cok sotunlu ve zor bir burun ameliyati gecirdim.burun ameliyatindan sonra arastirmadan estetik islerine girismem diye yeminim var.o yuzden arastirdim.ankaradaki alev ekene fokuslu ultrasinla ilgili istanbulda onerebilecegi dr varmi diye sordum.iki isim onerdi.biri emre cicekti.bunu uzerine emre cicekle gorusmeye gittim.bana gidi yanak ve goz kapagi icin 4950 dedi.cok ilgilenmedi.burnumla ilgili ve dudakla ilgili bi kac bisey sordum.bilmiyorum dedi.dedigin gibi fazla bilgisi yok sanirim.ama clinikmed deki murat beyin ultraskinden bahsettigini soyleyince.ultheranin cakmasi gibi bisey o dedi.o bilmem kac mm e iniyo ulthera daha derine iniyo falan filan.ben odulluyum bu konuda odullerimi gorebilirsiniz dedi.ama cok ilgisiz.yani islem yaptirsam bi sansizlik olsa yuzume bakmz gibi geldi.bende kk da arastiriyim dedim.ve bu sayfayi gordum.iyikide arastirmisim.iyikide sen ysem ve aporhn deneyimlerinizi paylasmisdiniz.ultheradan vazgectim.birde mustafa karatasla konusucam aslinda.cunku hepiniz yanaklarim zayifladi demissiniz.benim yuzum zaten zayif.kilo al.almaya calisiyorum.o yuzden zayiflatmasini deil sikilastirmasini yukari kaldirmasini bekliyorum.beklentim bu yonde.ama yagi eritiyosa kotu bisey cunku zaten yasla beraber kolejen dokumuz zayifliyo.millet yag kok hucre enjeksiyonu yaptiriyo azalan yagi yerine loymak icin bu eritiyosa uzun vadede zararli.ayrica emre bey odemden vs..hic bir olumsuzlugundan bahsetmedi.murat bey acic acik solemisti.odem olucak 1 hafta 10 gun vs.. sonra iyileserek devam edicek 3 ayda tavan yspicak demisti.boyle anlatilinca insan vay canina diyo.ama tabi hayaller paris gercekler afrika :) bide soyle dusunce 1 yil gecerli madem ulthera.1 yil sonra eski halini aliyo.bu 1 yilin 3 ayi zaten isgence ve oturmasini beklemekle geciyo.geriye kaliyo 7 ay.yani 7 ay cok iyi yuzun.e botoks dolgu yaptiririm.onlarda 6 ay kalici.ayrica daha ucuz.ultheranin mantigi nerde.ustelik yaglari eritiyo ilerde dokuya nasil bir zarar verdigi belli deil.anlacagin sana ve diger arkaslara cok tesekkur ederim.deneyimlerinizi paylastiginiz icin.hepinizinde ulthera yaptirali 1 yil gecmistir.suanki halinizi fikirlerinizi ogrenirsem cok sevinirim.yani netice itibari ile bosa para zaman kaybimi oldu sizin icin.degmez mi ? suan nasil mesela seni yuzun.ultheradan oncekiyle aynimi daha iyimi daha mi kotu.cok sevinirim cvp verirsen.tekrar cok cok gecmis olsun.he bu arada emre beyin ofiste ben oyle bi kalabalik gormedim.aksine bir ben vardim ve bu suphe uyandirdi bende.cunku clinikmed e gittiginde vizi vizirdi.bu arada kk yada cok tesekkur ederim.sizin bu deneyimlerinizi silmedikleri icin.kk ya inincimi kaybettim cunku.bazi dr lerin kotu yorumlarini siliyolar.bazi dr lerin yorumlari ben reklamim diye basbas bagriyo.buradan saglikli bilgi alamam diye girmistim.ama sizin demeyimleriniz silinmemis :)

teşekkür ederim perikedi sonucu iyi olsun da eminim ki acıları unuturum:)) bugun 2. gün yüzüm tamamen şişti sadece dokundugumda hafif ağrılarım var her gelişmede bilgi veririm cnm

ysem meraba ulthera sonucunu merak ediyorum.tum sayfayi senin ve naz70 in asamalarnini okudum.suan nasilsin.bunca paraya aciya beklentiye degdimi? cok bariz guzel bi degisim var mi.bende bbl dusunuyorum ultheradan vazgectim sizin deneyimlerinizden sonra

deva 33 sen yaptirdinmi ulthera? yaptirdiysan nasil memnun musun ?

apostle meraba.ulthera ile ilgili derin bi arastirmaya girmisken bu sayfadaki yazilanlar sizin tecrubeleriniz bayagi yardimci oldu.cok tesekkur ederim oncelikle.senin durumun nedir.1 yil gecti sanirim.memnunmusun? verdigin para cektigin aciya degdimi diye sorsam ? yani yuzunde bariz guzel bi degisim oldu mu? nazin yasadiklarindan sonra bata bi cekiniyorum.mustafa karatasla gorusmeye gidicem.ama cok pahali.telde gorustum.nerdeyse 6 bin civari ucret cikardilar.bu paraya sonucun mukemmel olmasi lazim.param icime otursun istemiyorum.ultheradan sayenizde sogudugum icin yeni arastirma yaptim bbl diye bi yontem varmis.ultheradan daha gelismis bir seymis.yanaklari cokertmiyomus.bi bilginiz varmi.bbl 8.500 tl falan.ultheradan daha pahali.ama sonuclari nasil bilmiyorum.yaptiran kimseyi gormedim.ulthera sonucunu paylasirsan sevinirim.aman aman guzel bi degisim oldunu cok merak ediyorum.tesekkur ederim simdiden

Elfista bence hıc bu cıhazlardan mucıze beklemeyın derım.Cevremde o kadar yaptıran varki hangısını anlatsam,ıslem gordukden sonra ıllakı eskı goruntunuzden daha guzel bır sonuc cıkıyor,bazılarıda ıslem gordukden sonrakı hallerınden hıc memnun kalmıyorlar: asımetrı,bır tarafın gergın ama dıger tarafın o kadar gergın olmayısından onu odem gıbı goren arkadaslar, ıslemden sonra gorunen komplıkasyonlar. Farzedelımkı boyle bır negatıf sonuclarla karsılasmadınız, sonrasında sureklı devam etmedıgınız muddetce son halı,yaptırmadan oncekı halınızden ıyı olacagını zannetmıyorum, gorduklerımden ve yabancı sıtelerden okuduklarımdan edındıgım tecrubeler.Gelelım bahsettıgınız dıger konuya ultheradan daha gelısmısı olarak gosterılen ultharyskın yanı ulthary focus ve son zamanlarda cıkan exılıs elite(saten yuz germe) ve oncekı radyofrekanslar nasılmıs; Ankarada bu ısı yapan profosorun bana soyledıgı ;hepsı aynı ısı yapan farklı markalar yanı, bırı apple bılgısayar ıse dıgerı samsung bılgısayar o yuzden bırbırımızı kandırmayalım.Bu ıslemlerı yaptıranlar veya doktor asıstanlarının bazıları, olmadı doktorların cogu yazıları okuyorlar kendı reklamlarını yada cıhazların reklamlarını yaptırıp cıkmıs gıbı cok heveslı anlatıp reklamlarını yapıyorlar bunlara aldanmayalım.Amelıyatsız yuz germe ıslemlerıne ınanmıyorum.Su sekılde olursa ıse yarayabılır sureklı tekrarlamak ve doku kaybına karsı kok hucre yaptıracak gucunuz varsa olabılır.

Merhaba
Benim hiç bir mesajım silinmedi. Niye siliyorlar bilemem.
Ulthera dan memnun kalmafım. Şu an ulthera öncesi yüzümü mumla arıyorum. Eski halime dönebileyim, yüzümde yarattığı yağ kayıpları ve simetri vozukluğunu düzeltmek için dr dr geziyorum.
Bu arada emre bey ilgisiz, bahsettiğiniz murad beylerin ordada bir olumsuzlukla karşılaştım. Dünya para verip üstüne öyle bir tavır takındılar ki emre beye bile mum oldum. Bu da size bir fikir versin

cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.nekadar dogru soylediniz aslinda hepsi farkli markalarin hemen hemen ayni isi yapan cihazlari.surekli yaptiricak gucum yok ama oyle olsa bile komplikasyonlari goze alamam.ayrica bunlarin hepsi 1 yil gecerli.3-4 ayi zaten odemle oturmasini bejlemekle geciyo.geriye kaliyo 6 ay.maddi manevi degicek bir islem deil bencede.bbl diye bi cihaz varmis simdi onu arastoriyorum.ama kok hucre hakkinda pek bilgim yok.yag enjeksiyonuyla bir tutuyolar bazen ayni seymi deilmi bilemiyorum.ama kok hucrede tunc tiryaki iyi diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…