Ultherapy yaptıran var mı?

bilgilendirme için teşekkürler
hiç bi şey mucize değil bu hayatta..

Sevgili beyza44 ultheradan ne cekmissen aynisi basima geldi. Agiz kenarlarim resmen asagi indi. Yanak yanlarim coktu. Suratimin ifadesi degisti. Allah ultherayi cikaranin cezasini versin.
Doktorum banada dolgu yapariz yag enjeksiyonu yapariz dedi. Haziranda bir gel bakalim dedi. Hazirana kadar her 15 de bir gittimdi. Ilk defa boyle oluyor falan filan seklinde oyalamaca yapti. Yag enjeksiyonu ameliyat ortaminda yapilir kolay degil ve yuz sisecek inene kadar ise gidemem dedim. Haberi yoktu yag enjeksiyonunun oglen arasi dedikleri islemlerden olmadigindan. Dusun artik. Yuzumun bir yani sis bir yani inik kaldi. Resimlerde ozellile rezalet. Amerikaya yolluyorum resimlerini ordaki doktorum papatya suyu ile yikasin diyor dedi. Anlayacagin 4500 tl ve mahvolmus psikokojim. Doktorum bir kere arayipda yuzunun hali noldu demedi. O kadar ilgisiz. Onu da mubarek gunlerde Allaha havale ettim.
Artik aynaya pek bakmiyorum. Resimleri uzaktan cektiyorum. Kafama takmiyorum. Cunku resmen kafayi yiycektim.
Sanada gecmis olsun.
Bu tip seyler yaptiracaklara da son sozum sakin ha.

Ultherapy Nasıl Uygulanıyor ?

Ultrasonik yüz ve boyun gençleştirme sırasında ultrason dalgalarını taşıyan uygulama başlığı cilde temas ettirilerek cilt ve cildin alt katmanları cihazın ekranında görüntülenir. Belirlenen uygulama alanlarında, cildin 3 mm ve 4,5 mm altına odaklanmış ses dalgaları ile bu bölgelerdeki taşıyıcı bağ dokularında kollajen üretimini uyaran ısı hasarları oluşturulur ve yeni kollajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelir. Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmez.

Ultherapy detaylar bilgi için : http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ta-yuz-ve-boyun-germe-genclestirme-49000.html

merhaba bende geçen ay dr.Teoman Dal'ın muayehanesinde yaptırdım gayet ilgili ve konu hakkında çok fazla detay verdi ilk önce ön görüşme yapıyor zaten ücretsiz daha sonra gün alıp yaptırdım çok az bir ağrı çektim ve 4-5 ayda yavaş yavaş etkisini göstereceğini söyledi ayrıca çok ilgili ve profesyonel bir doktor çok memnun kaldım :)

Son düzenleme:

canım zaten hepsi ilk bilgi almaya gittiğinde ve yaptırırken ilgili :)
problem çıkınca anlaşılıyor gerçekten ilgili ve iyi niyetli bir doktor mu. Ancak şunu da belirteyim Teoman Dal ile bende hem ultherapy için görüşmüştüm hem de kızımın geniz eti ile ilgili muayene ettirmiştim. ilgisinden kibarlığından bende çok memnun kalmıştım.

merhaba,

memnuniyet demek ki çok farklı olabiliyor. dünden beri bu sitede ulthera ile ilgili yazılanları okuyorum. iyi ki mart ayında naz70 i okumadan yaptırmışım Ulthera'yı. Ben alt yüz ve boyun bölgeme uygulattım. Sonuç benim açımdan mükemmel. resmen gıdımdan kurtuldum. yaş aldıkça kaybolmaya başlayan yüz ovalimde ciddi anlamda olumlu etkisi oldu.(41 yaşındayım)
Bu yakınlarda,randevumu da aldım, tüm yüz uygulaması yaptıracağım. İşlem öncesinde, doktorumunda önerisi ile,isim vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama zanax almıştım. Dolayısıyla işlem sırasında hissettiğim ağrıda katlanılabilir oldu. Evet ,sonrasında 15 gün kadar dokunduğumda ya da makyaj yapıp,krem sürerken çene bölgemde hafif bir acı oluyordu. Ödem hiç olmadı. Ama inanın çok memnunum. Beni bir süredir görmeyip de yeni görenler ne yaptın sen, çok hoş olmuşssun falan dediklerinde aşırı mutlu oluyorum.
Bu uygulamayı yaptırdıktan (temmuzda)sonra Amerika ya giden bir arkadaşım fotograflarını yolladı bana 30 gün sonrasının. göz altındaki şişlikleri bile gitmiş. en az 10 yaş daha genç görünüyor. eğer izni olursa fotograflarını sizlerle paylaşırım.
hepinize iyi, sorunsuz ,uygulamaların başınıza dert açmadığı günler dilerim...:)))

Merhaba naz mesajlarınızı okudum şanssızlıklar oluşmuş dilerim atlatmışsınızdır. Şu an durum nasıl gelişme var mı

Naz70 paylasimlarin icin cok tesekkurler.. burayi okuyanlar icin cok faydali oluyor ve sana yasadiklarindan dolayi cok gecmis olsun..simdi durumun nasil?

Yuz ovalini toparlamak ve sarkmalari giderecek baska bir yontem tecrube eden var mi? varsa lutfen siz de yazin..

Ben de uthera denedim ama ne faydasi ne zarari oldu, cene ovalimde sarkma var ne yaptiysam duzeltemiyorum, bahsettigin herseyi yaptirdim, elmacik kemige yapilan dolgu radiesse iyi oldu ama uc ayda eridi gitti, o biraz toparlamisti cene ovalimi, simdi yine eskisi gibi, senin doktorun onerdigi. Bir sey var mi, ismi ne? Yardimci olursan sevinirim sevgiler

burda ultherapy yi yaptıran arkadaşımız bu işlemin ne kadar sakıncalı yapıldığından ve hiç memnun kalmadığından bahsetmiş aslında kullanıcı yorumları, tanıtım yazılarından daha çok işimize yarıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ameliyatsız yüz germe yaptırmak istiyorum fakat kafam karıştı.Bir kaç merkezi aradım ulthera adında bir sistem var tek seansta yüz germe yapıyormuş fakat başka bir kaç klinikle görüştüm 2 tane bir birine çok benzeyen uygulamadan bahsediliyor.Birinin adı ulthera digerinin adı da ultherapy skin diye geçiyor.Aradığım kliniklerden bazıları bana ultherapy skin i ısrarla önerdi.Fakat bunun gerçek ulthera olup olmadığı konusunda kafam karıştı Ultherapy Turkiye bu adrese girdiğimde ilk gelen uyarı mesajı kafamda ki soru işaretlerini ikiye katladı bu sistemlerin hangisi doğru sistem bilen var mı? ya da yaptıran ve fikrini paylaşacak olan var mı?

bu işlemi yaptırmayı kafasına takmış biri olarak,,sorunuzu doktoruma sordum ve şu cevabı verdi : ulterapi ya da ultherapy bu tedavinin ingilizce ve türkçe genel adıdır. Ulterapi ultrasonla tedavi demektir. Bu cihazlar dodaklanmış fokus ultrason kullanarak etki gösterirler. Ulthera ultra former, ultra skin ve doublo ise bu cihazları üreten firmaların cihaza verdikleri isimlerdir..

ben de dün yaptırdım, başım göğe erdiiii :) biraz acıdı ama,sanırım güzel olacak..

sonuçtan memnn musun acaba deneyimlerini paylaşabilir misin??

sonuçtan memnn musun acaba deneyimlerini paylaşabilir misin??

kesinlikle evet, 3. ayın sonunda gözlemleniyor etki denmişti zaten ve ben 3. aydayım,,ciddi bir yukarı çekilme var yüzümde, görenler de farkedip,ne yaptın sen kilo mu aldın diyolar,,
her yıl da tekrar gerekse,,asla vazgeçmem artık,,pahalı ama en etkili yöntemi buldum ben
acısı evet çok fena ama
bayıltarak da yapılıyormuş,,bi dahakine anestezi isteyeceğim

siz de gelişmeleri yazın lütfen eğer yaptırırsanız,
sevgiyle.

madem anastezi ile her sene yaptıracaksın endoskopik yüz germe yaptır 1 kere kurtul

madem anastezi ile her sene yaptıracaksın endoskopik yüz germe yaptır 1 kere kurtul

bana da bu daha mantıklı geliyor. ama ameliyatla 3 hafta fln ortadan kaybolmak lazım o da çok zor bir de çok ciddi yüz şeklinde değişme oluyor başkaları anlıyorsa. ben çok anlaşılsın istemem

ben ultherapy yerine ultra v lift düşünüyorum. daha mantıklı çünkü iple yüzünü yukarı çekiyorlar resmen. ultherapy ise çok gerçekçi gelmiyor bu sitede yaptırıp hiçbişey anlamayanlar da var. bilmiyorum belkide kişiye göre değişiyordur. sizin memnun olmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…