- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
bilgilendirme için teşekkürlermerhaba ben de Ulthera yaptirdim. yaklasik 1 ay kaşım kalkacagı yerde daha da dustu .hatta hareket edemez hale geldi kaşımı kaldıramıyordum .simdi 3. aydayim 1.5 aydan sonra toparlamaya basladi simdi cok memnunum ancak yanaklarimdaki sarkma duzelmedi.dediginiz gibi elmacik kemiklerimin altında çökme , yag kaybı (her ne ise) bende de oldu. bir de agız kenarlarım asagi sarkti gibi geliyor. yaklasik 1 ay sonra kontrolum var.son gittigimde doktorum iyice orursun gereken yere dolgu yaparız demisti . cok da tavsiye edecegim bir uygulama degil ayrica da cok acıyor .
merhaba ben de Ulthera yaptirdim. yaklasik 1 ay kaşım kalkacagı yerde daha da dustu .hatta hareket edemez hale geldi kaşımı kaldıramıyordum .simdi 3. aydayim 1.5 aydan sonra toparlamaya basladi simdi cok memnunum ancak yanaklarimdaki sarkma duzelmedi.dediginiz gibi elmacik kemiklerimin altında çökme , yag kaybı (her ne ise) bende de oldu. bir de agız kenarlarım asagi sarkti gibi geliyor. yaklasik 1 ay sonra kontrolum var.son gittigimde doktorum iyice orursun gereken yere dolgu yaparız demisti . cok da tavsiye edecegim bir uygulama degil ayrica da cok acıyor .
özelden yazdım.
merhaba bende geçen ay dr.Teoman Dal'ın muayehanesinde yaptırdım gayet ilgili ve konu hakkında çok fazla detay verdi ilk önce ön görüşme yapıyor zaten ücretsiz daha sonra gün alıp yaptırdım çok az bir ağrı çektim ve 4-5 ayda yavaş yavaş etkisini göstereceğini söyledi ayrıca çok ilgili ve profesyonel bir doktor çok memnun kaldım :)
slm tamda ulthera yaptırayım kararı almak üzereydimki yazılarınızı okudum 42 yaşındayım 3 yıldır botoks yaptırıyorum daha kalıcı birşey olsun istemiştim birde botoks gıdı ve yuz ovaline fayda etmiyor peki şimdi ben ne yapacağım( rpr hakkında ne biliorsunuz fiyatı nedir güvenli ve etkilimidir ??????? ne kadar çok soru işaretlerimiz var değilmi şimdiden tşk ederim
canım zaten hepsi ilk bilgi almaya gittiğinde ve yaptırırken ilgili :)
problem çıkınca anlaşılıyor gerçekten ilgili ve iyi niyetli bir doktor mu. Ancak şunu da belirteyim Teoman Dal ile bende hem ultherapy için görüşmüştüm hem de kızımın geniz eti ile ilgili muayene ettirmiştim. ilgisinden kibarlığından bende çok memnun kalmıştım.
merhabalar
benim estetik maceram yanağımdaki lekeler yüzünden fraxel lazer yaptırmak gafletince bulununca başladı. 4 seans lazer yapıldı. 3 yıl önce yapıldığı zaman 35 yaş civarındaydım. herkes 27 falan sanıyordu. Her neyse lekeler gitmedi. üstüne arkadaşlarla eski resimlerimize bakarken ne kadar yaşlanmışız dedik. Gerçekten baktıgımda yanaklarımın eridiğini göz altlarımın çöktüğünü fark ettim. (kesinlikle fraxel , thermage , ulthreapy gibi cildi ısıtan işlemler yag erimesine yol açıyor.)
bu da beni arayışa yönlendirdi. yaklaşık bir yıl önce işlmlere başladım. Tek bir doktora işlem yaptırıyorum ona alıştığım için sanırım.
Önce mezolift yaptırdım. Hyalüronik asitle yanak ve göz altlarıma çalıştı. toplam 4 seanstı sanırım. hafif bir dolgunluk oldu ama zamanla azaldı tabii.
sonra göz altlarım beni çok rahatsız ediyordu. göz altında yanakla birleşen kısımdaki halkadan rahatsızlığımı ilettim dolgu yaptı gerçekten de güzel oldu.idea ile yaptı. ama bilseydim teosyal var göz altındaki morluklarını da düzeltiyormuş bir dahakine ondan düşünüyorum.
göz altlarımı yaptırdım ama bakıyorum hala bir gençleşme yok. doktorum prp yapalım dedi ama ben acil bir çözüm istiyordum. yanaklarım da erime var diye elmacık kemiklerime de iki tüp dolgu yaptı. fena değil ama halen istediğim gibi değil. bir tüp daha rötüş için ayırmıştı bana bu hafta yaptıracağım. olmassa biraz daha yaptıracağım. (bütün dolgularım geçici)
artık yaşlanmam mı başladı yoksa fraxel mı hızlandırdı bilmiyorum ama cildi ısıtan şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
şimdi yanak dolgum da olursa 3 seans prp yaptıracağım. doktorum gerçekten cildini toparlar dedi.
bu arada benim buraya girmemin nedeni ulthreapy. bana göz çevrem için önerdi ama cesaret edemedim. fraxel deneyimi beni mahvetti başka sey deneyelim dedim. göz çevremde kırışıklık yok ama göz kapaklarımda gevşeme var. botox deneyeceğim.
bu arada bu işlemler çok maliyetli. aslında bir istediğim görünüme kavuşabilsem altı ayda bir bakım yetecek sanırım.
doktoruma bu hafta gittiğimde beni 30 göstermem için ne gerekiyorsa yap diyeceğim. ayrıca resimlerimi çekiyor devamlı. kendim de merak ediyorum. alırsam buraya yükleyeceğim.
Ultherapy Nasıl Uygulanıyor ?
Ultrasonik yüz ve boyun gençleştirme sırasında ultrason dalgalarını taşıyan uygulama başlığı cilde temas ettirilerek cilt ve cildin alt katmanları cihazın ekranında görüntülenir. Belirlenen uygulama alanlarında, cildin 3 mm ve 4,5 mm altına odaklanmış ses dalgaları ile bu bölgelerdeki taşıyıcı bağ dokularında kollajen üretimini uyaran ısı hasarları oluşturulur ve yeni kollajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelir. Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmez.
Ultherapy detaylar bilgi için : http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ta-yuz-ve-boyun-germe-genclestirme-49000.html
Arkadaşlar, ameliyatsız yüz germe yaptırmak istiyorum fakat kafam karıştı.Bir kaç merkezi aradım ulthera adında bir sistem var tek seansta yüz germe yapıyormuş fakat başka bir kaç klinikle görüştüm 2 tane bir birine çok benzeyen uygulamadan bahsediliyor.Birinin adı ulthera digerinin adı da ultherapy skin diye geçiyor.Aradığım kliniklerden bazıları bana ultherapy skin i ısrarla önerdi.Fakat bunun gerçek ulthera olup olmadığı konusunda kafam karıştı Ultherapy Turkiye bu adrese girdiğimde ilk gelen uyarı mesajı kafamda ki soru işaretlerini ikiye katladı bu sistemlerin hangisi doğru sistem bilen var mı? ya da yaptıran ve fikrini paylaşacak olan var mı?
bu işlemi yaptırmayı kafasına takmış biri olarak,,sorunuzu doktoruma sordum ve şu cevabı verdi : ulterapi ya da ultherapy bu tedavinin ingilizce ve türkçe genel adıdır. Ulterapi ultrasonla tedavi demektir. Bu cihazlar dodaklanmış fokus ultrason kullanarak etki gösterirler. Ulthera ultra former, ultra skin ve doublo ise bu cihazları üreten firmaların cihaza verdikleri isimlerdir..
ben de dün yaptırdım, başım göğe erdiiii :) biraz acıdı ama,sanırım güzel olacak..
sonuçtan memnn musun acaba deneyimlerini paylaşabilir misin??
kesinlikle evet, 3. ayın sonunda gözlemleniyor etki denmişti zaten ve ben 3. aydayım,,ciddi bir yukarı çekilme var yüzümde, görenler de farkedip,ne yaptın sen kilo mu aldın diyolar,,
her yıl da tekrar gerekse,,asla vazgeçmem artık,,pahalı ama en etkili yöntemi buldum ben
acısı evet çok fena ama
bayıltarak da yapılıyormuş,,bi dahakine anestezi isteyeceğim
siz de gelişmeleri yazın lütfen eğer yaptırırsanız,
sevgiyle.
madem anastezi ile her sene yaptıracaksın endoskopik yüz germe yaptır 1 kere kurtul
kesinlikle evet, 3. ayın sonunda gözlemleniyor etki denmişti zaten ve ben 3. aydayım,,ciddi bir yukarı çekilme var yüzümde, görenler de farkedip,ne yaptın sen kilo mu aldın diyolar,,
her yıl da tekrar gerekse,,asla vazgeçmem artık,,pahalı ama en etkili yöntemi buldum ben
acısı evet çok fena ama
bayıltarak da yapılıyormuş,,bi dahakine anestezi isteyeceğim
siz de gelişmeleri yazın lütfen eğer yaptırırsanız,
sevgiyle.
madem anastezi ile her sene yaptıracaksın endoskopik yüz germe yaptır 1 kere kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?