Arkadlar sislikler epey indi. 2 gun once bir suredir gorusmedigim arkadaslarimla bulustum. Secn yuzune naptin cok iyi olmus dediler. Yanagimi sikiyorum elime yanak gelmiyo :) ki benim yuzum topluydu bayagi. İnceliyor bayagi. Umarim dahada iyi olur. Yeni yeni olumlu biseyler duyuor goruyorum.
Arkadlar sislikler epey indi. 2 gun once bir suredir gorusmedigim arkadaslarimla bulustum. Secn yuzune naptin cok iyi olmus dediler. Yanagimi sikiyorum elime yanak gelmiyo :) ki benim yuzum topluydu bayagi. İnceliyor bayagi. Umarim dahada iyi olur. Yeni yeni olumlu biseyler duyuor goruyorum.
Arkadaslar mucize olmadi tabi. Oyle Allahim ne iyi yapmisim da ulthera uygulatmisim diyemiyorum daha.
Yuzumun ozellikle sag kulakdan asagi inen kismi daha cok olmak uzere cokukluk iki taraftada var. Ultheradan once yoktu.
Ancak yuz onden iyi gorunmeye basladi.
Evet. Yuz inceliyo. Ama neden bilmem. Yagmi eriyo. Baglar kuvvetleniyor diye okumustum. O sekildemi cekiliyo da kuculmus gibi duruyo bilmem.
Sislikler yeni indi. Malesef oyle hemen inmiyo. Ama o sislikler dikkat etmeyince anlasilmiyo. Ise falan hemen gidilebilir.
Amma acisi var ya. Hala gidik aciyor kin1.5 ay oldu.
Haftadonu kontrolum var gene.
Yazmaya devam .sevgiler:)
Gıdıkdaki yaglar eridigi zaman deride sarkma olusmazmı, ben bunu cok merak ediyorum
naz canim eski resimlerinle karsilastir, bu arada bizede resim sunarsan memnun olurum cok merak ediyorum
Evet nazcım ben senin neticeni bekliyorum ve inan dua ediyorum inşallah iyi sonuçalırsın da bende gidip yaptırayımkimbilir resim eklemeyi bilmiyorum. ama bir inceleyip yapabilirsem koyarım.
etrafımın yüzümdeki iyileşmeyi görmesi dolgu ve botox dan sonra oldu. o yüzden şimdi düşünüyorum da sadece dolgu ve botox ile aynı sonucu alabilirmişim.
gıdım azaldı. bak bu konuda bişi diyemem. yandan resmimi çektirdim kardeşime dün. toparlanmış gıdım. tümden gitti mi hayır. ama azalma var.
yanlız yüzümün yan tarafına taktım. annem ve kardeşim çok belli bişi yok sen kafana taktın diyor ama ben aynada görüyorum. sinirim bozuluyor. sağ taraf gün be gün çöküyor sanki. sola göre fark oluşuyor.
bu arada o tarafta bir gerilme çekilme hissediyorum. arkadan bakıyorum o bölge biraz daha çekmiş. doktora anneme ve kardeşime göre bişi yok. ama emin olun var. çünkü dikkat eden inceleyen öncesini iyi bilen sonrasını pür dikkat inceleyen benim.
ulthera yaptırmayın sakın. benim 3. ayımı bekleyin lütfen. ben şimdi sadece gıdıya yaptırsaydım, yüzümede dolgu ve botox yeterdi diye düşünüyorum.
Nazcım ben de sena arkadaşlık daveti gönderdim, eklersen sevinirim. Resimlerini de görebilirim. Sevgiler.arkadaşlar resim yükledim. şimiki halim.ancak gangaster gibi çıkmışım. kendim o kadar çirkin görünmüyorum :)gerçekten resimler çok yakın plan çekildi ondan mıdır nedir iyi çıkmamış ama yüzüm hakkında bilgi veriyor biraz.3.ayın sonunda gene çekip koyarım
Nazcım ben de sena arkadaşlık daveti gönderdim, eklersen sevinirim. Resimlerini de görebilirim. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?