Ultherapy yaptıran var mı?

Ysencim geçmiş olsun canım. Güzellik için buacılara değer üzülme. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın.Ara sıra bizi bilgilendir olur mu? Merak ediyorum sonuçları.

teşekkür ederim perikedi sonucu iyi olsun da eminim ki acıları unuturum:)) bugun 2. gün yüzüm tamamen şişti sadece dokundugumda hafif ağrılarım var her gelişmede bilgi veririm cnm

Ysem merhaba,

gecmis olsun. sormak istemistim, hangi doctora yaptirdin ultherayi? 4400 TL bütün yüz ve dekolte bölgeye mi yoksa sadece yüz mu?
bende yaptirmak istiyorum, yurtdisinda yasiyorum. iki ay önce Istanbula geldimde Emre Cicege gitmistim.

cevaplarsan cok sevinirim

saygilarimla

Ysencim merhabaaaaa
bir tane daha ulthera yaptırana rastladım ya çok şükür. çok sevindim.
ben 2 ay önce yaptırdım. ben Emre Çiçeğe yaptırdım.
çok acıdı. sonrasında şişlikler 20 gün sürdü.15 günde yüzümü bile zor yıkadım. çok acıdı.
acımıyor diyenler tamamen yalan söylüyor.
benim şimdi yüzümünher iki yanlarında çöküntüler var. önden iyi gibi görünüyor. ancak 2 ay oldu ya yeni yeni etkileri belirecek demişti doktor. yeni beliren etkilerden biri yüzümün sağ tarafının iyi sol tarafının ise sağa göre şiş ve orantısız görünmesi şeklinde umarım sende öyle olmaz. sol tarafım da dişim şişmiş gibi resmen. resimlerimi doktora yolladım. oda şaşırdı. ABD deki doktoruna yolladı resimlerimi. bakalım ne cevap gelecek. onca kişiye yaptım siz 2.siniz bu şekilde şişlik olan dedi. şansıma bak. umarım sen mutlu olursun
ancak ben hayatımda yaptığım en büyük yanlış olarak görüyorum ultherayı. kimseye de önermem.
ultheradan 1 sy sonramı ne botox ve dolgu yaptırdım Emre beye. ondan çok memnun kaldım. ulthera yaptırmadan sadece dolgu ile çok daha mutlu olabilirmişim meğer.
senden gelişmeleri bekliyorum.
ben de yazacam.
kızlar resimlerimi koydum ama şimdi yeni resim ekliyemiyorum ki. hep bir problem veriyor. ben mi beceremedim bilmem.

Naz canim arkadaslik talebimi kabul edersen resimlere bakabilirim

Merhaba deva33

çok teşekkür ederim bakırköy de dermamed de yaptırdım bütün yüz dekolte de dahil ama acılara pek dayanamadıgım icin dekolte 1.5 ay sonraya kaldı

haftaya kontrolum var musait olursan birlikte gidelim istersen

Merhaba ysem,

tesekkür ederim yazdigin ve davet etigin icin. Istanbulda nissanin ortasinda olma ihtimalim var. görüsebilirsek cok sevinirim. bir daha ki kontrölüne denk gelirse seve seve gelirim senle. bir de negativ düsünme, güzel seyler düsün, güzel olucak görüceksin:)

Bu yöntem çok çook acılı dayanılacak gibi değil, ve doktorlar uçuk paralar istiyorlar seans başına bu acıya bu kadsr paraya değecek sonuçlar vsrmı ?? Hayır yok! Sadece iyi reklam edilmiş bu kadsr reklama rağmen hala 12-13 doktorun kullandığı teknoloji, krsr size kalmış!

arkadaş olarak istek gönderenleri ekledim.
kimbilir sen zaten ekliydin bende 10 gündür falan. resimlerime bakamadın mı.
resimlere bakın resimde sağ taraf şiş. gerçekte sol taraf.
yorumlarınızı bekliyorum.
NOT : gerçekte bu kadar gangaster gibi değilim. cep tel ile düşük kalite çekilmiş resimler. suçlusu telefon :)

Naz70 merhaba,

resimlerini gecen hafta görebiliyordum, simdi güremiyorum. uyari geliyor görebilmek icin en az 25 yorum yazmam gerekiyormus. sana sormak istemistim - genelde kendini simdi begeniyormusun, sisliklere ragmen? simdiki halin sence daha mi iyi öncekiden?

Naz canım ben senin profiline giriyorum orda fotolar yazıyor tıklıyorum bişey yok, yoksa başka yerdenmi girip bakıcam

Merhaba Ysem,

karbon peeling de yaptiricagini yazmissin, leke tedavisi icin mi? bende lekeler var. o yüzden carbon peeling icin de arastirmistim.

kimbilir yine girip bakabilirmisin. ben mi beceremiyorum acaba resim yüklemeyi. sildim yine yükledim resim. bu sefer başarabildim mi bir bakarmısın

rica ederim deva nisan da randevum olmasa bile anlaşırız alır gideriz kısmetse en azından benim ilk halimi ve sonraki halimi görüp karar verebilirsin cnm
dileklerin için teşekkür ederim insallah sonu iyi olur dediğin gibi:)

Merhaba Ysem,

karbon peeling de yaptiricagini yazmissin, leke tedavisi icin mi? bende lekeler var. o yüzden carbon peeling icin de arastirmistim.

evet lekeler var sivilce izleri ben yaptırıcam dememiştim cıkarken haftaya karbon peeling yapılacak sana denildi ben de tamam dedim ücret vermicem ayrıca hemde doktor benim halimi de görmüş olur bakalım ne dicek yalnız şunu söyleyim aynaya baktıgım da suratımın eskiye oranla daha gergin göründüğünü farkettim bu sabah ama gercekten işe mi yarıyo yoksa şiş oldugu için mi öle görünüyor henüz anlamadım:))

yok canım ben hiç bir yerden resimlere ulaşamadım

kimbilir bugün tekrar yükledim. sonra kendim kullanıcı adımla çıkış yapıp tekrar girdim resimlerimi görüyorum. 3 tane.
tekrar bakarsan sevinirim :)

kimbilir bugün tekrar yükledim. sonra kendim kullanıcı adımla çıkış yapıp tekrar girdim resimlerimi görüyorum. 3 tane.
tekrar bakarsan sevinirim :)

Naz canım bugün ilk kez resimlerini gördüm ama sanırım 3 resimde sonrası resimleri önceki halini bilmediğim için şöyle yorumluyorum öncelikle dudaklarında dolgu yoksa çok şanslısın çok güzel dolgun dudakların var senin dediğin yanakdaki çökmeye gelince evet bir taraf diğerinden biraz farklı sanki bir taraf toparlanmış diğer tarafta gerilme olmamış gibi. Belkide daha olur henüz oturmamışda olabilir. Bir tanede öncesi resim koyarsan karşılaştırması daha iyi olur.
Alt yanaklarda gevşeme bendede var zaten derdim o lakin ona çare oluyormu bilemedim.
Senin ihtiyacın yokmuş çok güzel bir yüzün var

kimbilir çok tuhaflık yok değilmi yüzümde. ben baktıkça sürekli o şiş kısma dikkat ediyorum ve daha da gözümde büyüyor.
eski bir resmimi buldum. yakın plan. ultheradan 2 ay öncemi ne. koydum onuda. sevgiler

Naz canim önceki halinle cekilen resmi inceledim ve aradaki farkı daha iyi gördüm bence cok güzel olmuş iyiki yaptırmışsın, gercekten fark var. Burun kenarından ağıza doğru inen kısımdaki cilt gevşemesi yok olmuş yani yanaklarında olumlu gerilme var. Birde yanakların daha topluymuş zayıflamış gibi olmuş belkide gercekten yağlarda erime olmuştur ama öyle bile olsa sana cok yakışmış. Seninde dediğin gibi bir tarafta hafif fark var ama belli olmuyor sen söylediğin için ben dikkat ettim yoksa fark etmezdim.
Bence hiç üzülme zaten güzelmişsin daha güzel olmuşşun, bunun keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…