Ysencim geçmiş olsun canım. Güzellik için buacılara değer üzülme. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın.Ara sıra bizi bilgilendir olur mu? Merak ediyorum sonuçları.
Ysencim merhabaaaaa
bir tane daha ulthera yaptırana rastladım ya çok şükür. çok sevindim.
ben 2 ay önce yaptırdım. ben Emre Çiçeğe yaptırdım.
çok acıdı. sonrasında şişlikler 20 gün sürdü.15 günde yüzümü bile zor yıkadım. çok acıdı.
acımıyor diyenler tamamen yalan söylüyor.
benim şimdi yüzümünher iki yanlarında çöküntüler var. önden iyi gibi görünüyor. ancak 2 ay oldu ya yeni yeni etkileri belirecek demişti doktor. yeni beliren etkilerden biri yüzümün sağ tarafının iyi sol tarafının ise sağa göre şiş ve orantısız görünmesi şeklindeumarım sende öyle olmaz. sol tarafım da dişim şişmiş gibi resmen. resimlerimi doktora yolladım. oda şaşırdı. ABD deki doktoruna yolladı resimlerimi. bakalım ne cevap gelecek. onca kişiye yaptım siz 2.siniz bu şekilde şişlik olan dedi. şansıma bak. umarım sen mutlu olursun
ancak ben hayatımda yaptığım en büyük yanlış olarak görüyorum ultherayı. kimseye de önermem.
ultheradan 1 sy sonramı ne botox ve dolgu yaptırdım Emre beye. ondan çok memnun kaldım. ulthera yaptırmadan sadece dolgu ile çok daha mutlu olabilirmişim meğer.
senden gelişmeleri bekliyorum.
ben de yazacam.
kızlar resimlerimi koydum ama şimdi yeni resim ekliyemiyorum ki. hep bir problem veriyor. ben mi beceremedim bilmem.
Ysem merhaba,
gecmis olsun. sormak istemistim, hangi doctora yaptirdin ultherayi? 4400 TL bütün yüz ve dekolte bölgeye mi yoksa sadece yüz mu?
bende yaptirmak istiyorum, yurtdisinda yasiyorum. iki ay önce Istanbula geldimde Emre Cicege gitmistim.
cevaplarsan cok sevinirim
saygilarimla
Ysencim merhabaaaaa
bir tane daha ulthera yaptırana rastladım ya çok şükür. çok sevindim.
ben 2 ay önce yaptırdım. ben Emre Çiçeğe yaptırdım.
çok acıdı. sonrasında şişlikler 20 gün sürdü.15 günde yüzümü bile zor yıkadım. çok acıdı.
acımıyor diyenler tamamen yalan söylüyor.
benim şimdi yüzümünher iki yanlarında çöküntüler var. önden iyi gibi görünüyor. ancak 2 ay oldu ya yeni yeni etkileri belirecek demişti doktor. yeni beliren etkilerden biri yüzümün sağ tarafının iyi sol tarafının ise sağa göre şiş ve orantısız görünmesi şeklindeumarım sende öyle olmaz. sol tarafım da dişim şişmiş gibi resmen. resimlerimi doktora yolladım. oda şaşırdı. ABD deki doktoruna yolladı resimlerimi. bakalım ne cevap gelecek. onca kişiye yaptım siz 2.siniz bu şekilde şişlik olan dedi. şansıma bak. umarım sen mutlu olursun
ancak ben hayatımda yaptığım en büyük yanlış olarak görüyorum ultherayı. kimseye de önermem.
ultheradan 1 sy sonramı ne botox ve dolgu yaptırdım Emre beye. ondan çok memnun kaldım. ulthera yaptırmadan sadece dolgu ile çok daha mutlu olabilirmişim meğer.
senden gelişmeleri bekliyorum.
ben de yazacam.
kızlar resimlerimi koydum ama şimdi yeni resim ekliyemiyorum ki. hep bir problem veriyor. ben mi beceremedim bilmem.[/QUO
Merhaba Nazcım
Ben de seni burada gördüğüme çok sevindim yaptırdıgımdan beri gelmeni çok bekledim kader arkadaşım:) sana da cok gecmiş olsun
ben randevu aldıktan sonra burada senin paylaştıklarını okudum ve yine de gittim evet cok haklısın cidden çok fena açıyor inan bir ara bırakasım geldi ama doktor bırakmadı:))
aslında anestezi yapabilirim dedi ama dayanırım dedim bir dahakine asla dayanamam ilk gün ufak ufak şiişlikler vardı onlar gecti gibi 2. gün senin de dediğin gibi sol tarafım sanki dişim şişmiş de yanagıma vurmuş gibi şişti halen de öyle görünüyor acılara gelince ilk gün işlem bittikten sonra güneşten yanarsın da gerilir ya öle bir acı gibiydi ama bir kac saate gecti
şimdi acım yok dencek derece de sadece şiş olan kısım da dokundugum da hafif bir acı var eger sonucu iyi olmassa ben de senin gibi hayatımda yaptıgım en büyük yanlıs die düşünücem
ya bence sol tarafı sag taraftan yapmaya çalıstı ve fazla bastırdı sol taraf o yuzden cok acıdı oda farkına varınca sola gecti öle yapmaya başladı biraz daha iyiydi sanırım sen de de öle oldu ve gücünü kullandı sürekli gelişmeleri yazacağım varsa sormak istediğiniz cvplarım tekrar ama sonucu iyi olmassa asla ben de önermiyorum
Merhaba deva33
çok teşekkür ederim bakırköy de dermamed de yaptırdım bütün yüz dekolte de dahil ama acılara pek dayanamadıgım icin dekolte 1.5 ay sonraya kaldı
haftaya kontrolum var musait olursan birlikte gidelim istersen
arkadaş olarak istek gönderenleri ekledim.
kimbilir sen zaten ekliydin bende 10 gündür falan. resimlerime bakamadın mı.
resimlere bakın resimde sağ taraf şiş. gerçekte sol taraf.
yorumlarınızı bekliyorum.
NOT : gerçekte bu kadar gangaster gibi değilim. cep tel ile düşük kalite çekilmiş resimler. suçlusu telefon :)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama her aradıgım cvbları burada buluyorum yönetime cok teşekkür ederim
ben bugun Ultherapy yaptırdım offf çok canım yandı acısız ya da az acı hissediliyor diyenlere inanmayın 4400 tl yaptırdım
uygulama bittikten sonra da sanki yüzüm de güneste yanarsın da gerilir ya öyle acılar hissettim bir süre ama şimdi o acı gecti
şimdi daha rahatım ufaklı şişlikler var doktorun söylediğine göre en gec 48 saate o şişliklerde gececek
ve 1 hafta sonra karbon peling için çagırdılar ve bu ücrete dahil 1.5 ay sonra da ultherapy için kontrolum var
doktor bana cok güven verdi sonucu cok merak ediyorum ama yinede korkuyorum sormak istediklerinize cvp verebilirim
Merhaba ysem,
tesekkür ederim yazdigin ve davet etigin icin. Istanbulda nissanin ortasinda olma ihtimalim var. görüsebilirsek cok sevinirim. bir daha ki kontrölüne denk gelirse seve seve gelirim senle. bir de negativ düsünme, güzel seyler düsün, güzel olucak görüceksin:)
Merhaba Ysem,
karbon peeling de yaptiricagini yazmissin, leke tedavisi icin mi? bende lekeler var. o yüzden carbon peeling icin de arastirmistim.
kimbilir yine girip bakabilirmisin. ben mi beceremiyorum acaba resim yüklemeyi. sildim yine yükledim resim. bu sefer başarabildim mi bir bakarmısın
yok canım ben hiç bir yerden resimlere ulaşamadım
kimbilir bugün tekrar yükledim. sonra kendim kullanıcı adımla çıkış yapıp tekrar girdim resimlerimi görüyorum. 3 tane.
tekrar bakarsan sevinirim :)
Naz canım bugün ilk kez resimlerini gördüm ama sanırım 3 resimde sonrası resimleri önceki halini bilmediğim için şöyle yorumluyorum öncelikle dudaklarında dolgu yoksa çok şanslısın çok güzel dolgun dudakların var senin dediğin yanakdaki çökmeye gelince evet bir taraf diğerinden biraz farklı sanki bir taraf toparlanmış diğer tarafta gerilme olmamış gibi. Belkide daha olur henüz oturmamışda olabilir. Bir tanede öncesi resim koyarsan karşılaştırması daha iyi olur.
Alt yanaklarda gevşeme bendede var zaten derdim o lakin ona çare oluyormu bilemedim.
Senin ihtiyacın yokmuş çok güzel bir yüzün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?