Ultrason arası hafta farkı

Yubi1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
42
19
3
29
Arkadaşlar merhaba ben 3 tür doktor değiştiriyorum bir türlü yıldızım uyuşmuyor ama her değiştirdiğimde haftam farklı çıkıyor bu durum her doktorun ultrason farkından mı benim bebeğimin gelişiminden mi 14 gün önce gidiyorum 16 diyorlar başka doktora gidiyorum 2 hafta geçmiş ama 17 diyor bunun ne ile ilgisi var

Ultrason cihazı farkından birde hızlıca baş pop ölçümü yapiyolar 1 hafta önde geride çıkıyor bu sebepten. Tekrar iki doktor arası böyle bi fark oldugunda doktora e ama şuan atiyorum 17 haftalık olması gerekiyordu geri mi yoksa diyin ozaman tekrar düzgünce ölçecektir.

Bende öyle düşünüyorum çünkü bi anda bebek 1 2 hafta gerilemez sanırım hepsi başka diyor

Bende öyle düşünüyorum çünkü bi anda bebek 1 2 hafta gerilemez sanırım hepsi başka diyor
Devlete mi gidiyorsun? Ben bu sorunu devlette yaşadım normalde özele gidiyorum bebeğim bir hafta önden gidiyor, geçen bi devlete gideyim dedim bebek 2 hafta önde çıktı 😂 muayene için zaman ayırmadıkları için saçma sapan bakıyorlar

Devlete mi gidiyorsun? Ben bu sorunu devlette yaşadım normalde özele gidiyorum bebeğim bir hafta önden gidiyor, geçen bi devlete gideyim dedim bebek 2 hafta önde çıktı 😂 muayene için zaman ayırmadıkları için saçma sapan bakıyorlar
Hayır 2 farklı özel ve ikisi de proftu ücretleri normalin 2 3 katı ☺️🙈

Hayır 2 farklı özel ve ikisi de proftu ücretleri normalin 2 3 katı ☺️🙈
Ben devlette yaşadım biri perinatologta ileri cikti devlette bikac gun geri çıktı ama ölçümü iyi almadiğı için
Diğer devlet herşeyi hızlı hızlı ölçüyor ama hafta farkı olmuyor
Özelde de çok net belli olmayabiliyor ama iyi diyorsunuz bilemiyorum garip

Arkadaşlar benimde öylee kanamam olunca bitti gitti Hamdolsun 3 doktor değiştim önce gittiğimle ikinci gittiğim orantılı çıktı en son kendi doktoruma gittim neyse her zamanki gibi küçük ölçtü nerdeyse bir hafta önceki ölçümü yaptı
Bidee Afp testi verdim gitmiş oraya regli tarihli uyumlu haftayı yazmış Atıyorum 17+4
Bidee klinik bilgilere Gitmiş 17+2 yazmış sözde Usg bilgisiymiş bana verdiği 6 resimdede 17+2 yazmıyor sinir oldum yahuu bu adamm hep daha küçük ölçüo bebişi benide strese sokuyo ya
Benim gibii varmı acaba 🙏🐬

Back
X