- 31 Temmuz 2023
- 273
- 68
- 13
- 29
- Konu Sahibi lavinya3434
-
Daha bebek gorulmuyorki canim nasil bulunalim genellikle ultrasonda doktor 13haftada soyluyor cinsiyyeti umarim gonlunden gecen olurMerhaba kızlar, cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Kesenin şekline göre yorumlayanlar vardı. Ona istinaden yazdım. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Teşekkür ederimDaha bebek gorulmuyorki canim nasil bulunalim genellikle ultrasonda doktor 13haftada soyluyor cinsiyyeti umarim gonlunden gecen olur
Anladım daha kesesi minik ama kac haftaliksin?Kesenin şekline göre yorumlayanlar vardı. Ona istinaden yazdım. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Teşekkür ederim
Erkek bebek gibi tam göremedim üzerinde + lar var boyunu ölçüyorlar ya +'cıklar bebeği saklamış. 10 ile 14 hafta arası tekrar atarsın bir nub teorisine bakarızMerhaba kızlar, cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Banada tahminde bulunurmusnz. 12+5 karindanErkek bebek gibi tam göremedim üzerinde + lar var boyunu ölçüyorlar ya +'cıklar bebeği saklamış. 10 ile 14 hafta arası tekrar atarsın bir nub teorisine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecik
Çok teşekkür ederimErkek bebek gibi tam göremedim üzerinde + lar var boyunu ölçüyorlar ya +'cıklar bebeği saklamış. 10 ile 14 hafta arası tekrar atarsın bir nub teorisine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecik
Orada 7 haftalık. Cuma günü 9. Haftamız bitiyorAnladım daha kesesi minik ama kac haftaliksin?
Kıza benziyor, ama tam net değil bebeğin pozisyonu uygun değil. Bebek kendini saklamış birazBanada tahminde bulunurmusnz. 12+5 karindan
Çok teşekkür ederim11. Hafta da kontrolüm var o zaman yüklerim ultrason görüntüsünü
Merhaba burada 10 haftalık görünüyor mu cinsiyetiErkek bebek gibi tam göremedim üzerinde + lar var boyunu ölçüyorlar ya +'cıklar bebeği saklamış. 10 ile 14 hafta arası tekrar atarsın bir nub teorisine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecik
Başka ultrasonu var mı tam net değil ama %70 kız derdim ben. İnşallah gönlünüze göre olurMerhaba burada 10 haftalık görünüyor mu cinsiyeti
Teşekkür ederimBaşka ultrasonu var mı tam net değil ama %70 kız derdim ben. İnşallah gönlünüze göre olur
Sonuçta belli oldu mu? Yeni ultrason attınız mı görmedim daha yorumlara yeni bakıyorum da. İnşallah sağlıkla gelir bebecikTeşekkür ederimbugün tekrar gideceğim ultrason görüntüsünü eklerim yine
Doktor da kıza benzetti ama kesin konuşmadı. Son ultrason görüntüsünü ekliyorumSonuçta belli oldu mu? Yeni ultrason attınız mı görmedim daha yorumlara yeni bakıyorum da. İnşallah sağlıkla gelir bebecik
Nubu düz ve kız demek bu da.Doktor da kıza benzetti ama kesin konuşmadı. Son ultrason görüntüsünü ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?