• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini

aynennoyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
3
Merhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin 🥺Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ☺️
(Karından görüntüdür)
Not: mavili fotoğraf günceldir. 7+2 haftadan, karından

Eklentiler

• IMG_9824.webp
    IMG_9824.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 571
  • IMG_9825.webp
    IMG_9825.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 463
  • IMG_9866.webp
    IMG_9866.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 421
Son düzenleme:
6 haftalık ultrason görüntümüz, dün çekildi, yorumlayabilen olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 1000138723.webp
    1000138723.webp
    15 KB · Görüntüleme: 573
Merhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin 🥺Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ☺️
(Karından görüntüdür)
Görüntü çok net değil ama erkek olabilir

Ben de pek teorilere inanmazdım ama artık inanıyorum bebeğim kızmış. ❤️
Yaa ne güzel 😍 Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🎉 6-7 haftalık ultrason görüntüsü var mıydı bu arada?

Son düzenleme:
Yaa ne güzel 😍 Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🎉 6-7 haftalık ultrason görüntüsü var mıydı bu arada?
Bende yukarıda ekledim tam 6 haftalik, sizde bakıp yorumlar mısınız, teşekkür ediyorum şimdiden

Bende yukarıda ekledim tam 6 haftalik, sizde bakıp yorumlar mısınız, teşekkür ediyorum şimdiden
Vajinal bakıldı demişsiniz, kız olabileceğini düşünüyorum Ramzi teorisine göre.
Çok küçük daha tabi 7-8 haftalık olsa daha iyi anlaşılırdı

2 Li taramadan ultrason goruntum cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
1000091071.webp

Vajinal bakıldı demişsiniz, kız olabileceğini düşünüyorum Ramzi teorisine göre.
Çok küçük daha tabi 7-8 haftalık olsa daha iyi anlaşılırdı
Pazartesi günü 7 haftalık olduğunda gideceğim inşallah görüntü alabilirsem ekleyerim, teşekkür ediyorum🌸

Merhaba. Karından ultrasonla bakıldı. SAT’a göre 7+4’teyiz. Benim miniğime de bakar mısınız? Bir düşük tehdidi ile karşı karşıyaydık. 2 gün hastanede yatırdı beni yaramaz 🥹

Eklentiler

• IMG_0014.webp
    IMG_0014.webp
    33 KB · Görüntüleme: 493
Back
X