- 21 Ekim 2024
- 71
- 22
- 3
- Konu Sahibi aynennoyle
Çok geçmiş olsunMerhaba. Karından ultrasonla bakıldı. SAT’a göre 7+4’teyiz. Benim miniğime de bakar mısınız? Bir düşük tehdidi ile karşı karşıyaydık. 2 gün hastanede yatırdı beni yaramaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunMerhaba. Karından ultrasonla bakıldı. SAT’a göre 7+4’teyiz. Benim miniğime de bakar mısınız? Bir düşük tehdidi ile karşı karşıyaydık. 2 gün hastanede yatırdı beni yaramaz![]()
Allah razı olsun. Çok sağ olunÇok geçmiş olsunkız olabilir, sağlıkla gelsin
![]()
Amin amin amin tek duamız o zaten, Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınBende pazartesi gideceğim 7 haftalık olacak. Her şeyin yolunda olduğunu duymak nasip olsun inşallah![]()
Benim de 7 haftalık görüntüsü karından bu şekilde kesem fazla mı büyük yoksa normal mi buradaki fotoğrafları görünce merak ettimMerhaba. Karından ultrasonla bakıldı. SAT’a göre 7+4’teyiz. Benim miniğime de bakar mısınız? Bir düşük tehdidi ile karşı karşıyaydık. 2 gün hastanede yatırdı beni yaramaz![]()
Merhaba kese bebek boyutu yazar ultrason da kaç yazıyor acaba? Doktorun görüntüyü yakaladığı anla da ilgilidir o durumBenim de 7 haftalık görüntüsü karından bu şekilde kesem fazla mı büyük yoksa normal mi buradaki fotoğrafları görünce merak ettim
merhaba kese boyutu yazmıyor ancak bebek boyutu 9.03mm yazıyorMerhaba kese bebek boyutu yazar ultrason da kaç yazıyor acaba? Doktorun görüntüyü yakaladığı anla da ilgilidir o durum
Bence bir problem yoktur çok büyük gözükmüyor yarın bende doktora gidicem 7+4 olacak size görsel atarım karşılaştırmak istersenizmerhaba kese boyutu yazmıyor ancak bebek boyutu 9.03mm yazıyor
sağolun doktorda olumsuz bişey dememişti zaten ama burda görünce sormak istedim, tabi atın inşallah güzel şeyler duyarsınızBence bir problem yoktur çok büyük gözükmüyor yarın bende doktora gidicem 7+4 olacak size görsel atarım karşılaştırmak isterseniz
Teşekkür ederim inşallahsağolun doktorda olumsuz bişey dememişti zaten ama burda görünce sormak istedim, tabi atın inşallah güzel şeyler duyarsınız
Kız2 Li taramadan ultrason goruntum cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıEki Görüntüle 3575149
Öğrendiniz mi bilmiyorum ama sizinki erkeğe çok benziyor13 hafta bize de bakar mısınız?
Rica etsem benim de tahmin edebilir misinÇok geçmiş olsunkız olabilir, sağlıkla gelsin
![]()
Bilemedim inanınRica etsem benim de tahmin edebilir misin![]()
Benimkine de bakarmısnız 8 hafta 6 günlük karımdan ulturason görüntüsüVajinal bakıldı demişsiniz, kız olabileceğini düşünüyorum Ramzi teorisine göre.
Çok küçük daha tabi 7-8 haftalık olsa daha iyi anlaşılırdı
Benimde ultrason fotoğrafinda keseye bakıp tahmin edebilirmsnzGörüntü çok net değil ama erkek olabilir
Kese bakarak tahmin edebilirmsnz rica etsemÖğrendiniz mi bilmiyorum ama sizinki erkeğe çok benziyor