- Konu Sahibi aynennoyle
Kızlar lütfen yorum yapar mısınız 15 haftalığz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebegime de bakar misiniz 16 haftalik görüntüsüBilemedim inanınbelki bilen biri görür yorum yapar sizin için
hissiyat olarak kız hissettim ama sadece hissiyat, gönlünüzce olsun
![]()
Merhaba ilk önce rabbim hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inşallah nub teoremine göre sanki kız gibi
Merhaba erkek gibi duruyorEki Görüntüle 3587975
Merhaba nub teorisinden anlıyorsanız yorum yapabilirmisiniz
Merhabalar erkek gibi duruyor ama nubda tam aci tam yukari degil hafif yukari skull teorisine gorede erkek gibi duruyor ama tab i Rabbim gonlunuze gore versin insallah tahminim bu Allah bilir gerisini saygilarEki Görüntüle 3587975
Merhaba nub teorisinden anlıyorsanız yorum yapabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz içinMerhaba erkek gibi duruyor
Merhabalar erkek gibi duruyor ama nubda tam aci tam yukari degil hafif yukari skull teorisine gorede erkek gibi duruyor ama tab i Rabbim gonlunuze gore versin insallah tahminim bu Allah bilir gerisini saygilar
Merhaba erkek gibi duruyor
Merhabalar erkek gibi duruyor ama nubda tam aci tam yukari degil hafif yukari skull teorisine gorede erkek gibi duruyor ama tab i Rabbim gonlunuze gore versin insallah tahminim bu Allah bilir gerisini saygilar
Benim bebeğime de bakar mısınız ultrasonda gostermiyor kendiniMerhaba erkek gibi duruyor
Merhaba biz 11 haftalık olduk şükür, sizde durumlar nedir. Bir de şuan görünüyor mu cinsiyet?Bende pazartesi gideceğim 7 haftalık olacak. Her şeyin yolunda olduğunu duymak nasip olsun inşallah![]()
Güncel ultrasonumuz, 11 haftalık olduk şükür, sizce şuan görünüyor mu cinsiyet belli mi?Vajinal ultrasonla bakıldıysa bebeğiniz kız olabilir![]()
7+2 de ki ultrason da kalp atışı duydunuz mu ? Benim yarın kontrolüm var tam 7 haftalık duyar mıyız acaba kalp atışınıMerhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin
Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
(Karından görüntüdür)
Not: mavili fotoğraf günceldir. 7+2 haftadan, karından
Duyarsınız Allah’ın izniyle 8. Haftaya kadar duyulmayabiliyor7+2 de ki ultrason da kalp atışı duydunuz mu ? Benim yarın kontrolüm var tam 7 haftalık duyar mıyız acaba kalp atışını
Allah razı olsunAllah bana da nasip etsin şu siteye bebişimin ultrason görüntüsünü atmayıHamiş arkadaşlarım inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrularınızı
![]()
Amin aminnn çok amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah razı olsunRabbim göz açıp kapatıncaya kadar size ve diğer tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
![]()
![]()