• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini

Kızlar lütfen yorum yapar mısınız 15 haftalığz
1000094152.webp

Selam.Banada bakarmisiniz rica etsem🌸8haftalik

Eklentiler

• c8f93852-7f50-4424-957f-ebdd0704a01b.webp
    c8f93852-7f50-4424-957f-ebdd0704a01b.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba erkek gibi duruyor

Merhabalar erkek gibi duruyor ama nubda tam aci tam yukari degil hafif yukari skull teorisine gorede erkek gibi duruyor ama tab i Rabbim gonlunuze gore versin insallah tahminim bu Allah bilir gerisini saygilar
Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz için 😊😊

Merhabalar erkek gibi duruyor ama nubda tam aci tam yukari degil hafif yukari skull teorisine gorede erkek gibi duruyor ama tab i Rabbim gonlunuze gore versin insallah tahminim bu Allah bilir gerisini saygilar

Benim bebeğime de bakar mısınız ultrasonda gostermiyor kendini

Eklentiler

• IMG_20250307_085708.webp
    IMG_20250307_085708.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 13
13 haftalık doktor cinsiyetini soylemedi tahmini nedir sizce ?

Eklentiler

• IMG_20250509_161946.webp
    IMG_20250509_161946.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin 🥺Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ☺️
(Karından görüntüdür)
Not: mavili fotoğraf günceldir. 7+2 haftadan, karından
7+2 de ki ultrason da kalp atışı duydunuz mu ? Benim yarın kontrolüm var tam 7 haftalık duyar mıyız acaba kalp atışını

Allah bana da nasip etsin şu siteye bebişimin ultrason görüntüsünü atmayı ❤️ Hamiş arkadaşlarım inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrularınızı 🫶🏻❤️🌸

Allah bana da nasip etsin şu siteye bebişimin ultrason görüntüsünü atmayı ❤️ Hamiş arkadaşlarım inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrularınızı 🫶🏻❤️🌸
Allah razı olsun 🥰 Rabbim göz açıp kapatıncaya kadar size ve diğer tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🙏🏼 ♥️💐

Benim 8+1 haftam bakar msnz acaba rica etsem 😊karından ultrason bu arada :)

Eklentiler

• IMG_1061.webp
    IMG_1061.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 6
Back
X