- Konu Sahibi aynennoyle
Vajinal görüntü, beni de yorumlar mısınız lütfenAbdominal görüntüyse erkek olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal görüntü, beni de yorumlar mısınız lütfenAbdominal görüntüyse erkek olabilir
Merhaba nuba gore kiz gibi gordum ama tabik9 hayirlisi rabbim gonlunjE gore versin insallah
Merhaba scula gire erkeke gibi duruyor ama.daha cok kucuk Rabbim.gonlunuze gire versin insallah saglkli sihatli10 haftalık ama tahmin yürütebilecek biri var mı :)
Amin çok teşekkür ederimMerhaba scula gire erkeke gibi duruyor ama.daha cok kucuk Rabbim.gonlunuze gire versin insallah saglkli sihatli
Merhabalar rica etsem banada yorum yaparmısınîz 12 haftalıkMerhaba scula gire erkeke gibi duruyor ama.daha cok kucuk Rabbim.gonlunuze gire versin insallah saglkli sihatli
Bende şimdi öğrendim. Kese yuvaMerhaba 6+3 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk çocuğumuz elbette her şeyden önce sağlıkla gelsin
Ama ister istemez cinsiyetini merak etmeye başladık. Kese, teoriler vs. ye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
(Karından görüntüdür)
Not: mavili fotoğraf günceldir. 7+2 haftadan,
ise kız, fesülye yada uzun şekilsizse erkek. YAni muhtemelen tabi eğer doğruysa sizin kız olabilirBende pazartesi gideceğim 7 haftalık olacak. Her şeyin yolunda olduğunu duymak nasip olsun inşallah![]()
Scula gore erkek gibi gordum ama nubu daha gozukmemis cikinti goremedjm Rabbim gonlumize gore hayirlisini versin insallahMerhabalar rica etsem banada yorum yaparmısınîz 12 haftalık
Yaa ne güzelRabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
6-7 haftalık ultrason görüntüsü var mıydı bu arada?
Bana da bakar mısınız 7 haftalik karından ultrasonPek iyi anlamıyorum ama nub teorisi fotolarına baktığım kadarıyla kız gibi görünüyor
Bize de bakar mısınız 12 haftalıkScula gore erkek gibi gordum ama nubu daha gozukmemis cikinti goremedjm Rabbim gonlumize gore hayirlisini versin insallah
Teşekkür ederim ögrendik cinsiyeti %80 kız dedi ama değismez degilmi kızı cok istiyordukScula gore erkek gibi gordum ama nubu daha gozukmemis cikinti goremedjm Rabbim gonlumize gore hayirlisini versin insallah
Degismez sanirsam , renkli ultrasona girin net soylerler hayirli olsun insallah Rabbim anneli babali huzjr icinde buyutsunTeşekkür ederim ögrendik cinsiyeti %80 kız dedi ama değismez degilmi kızı cok istiyorduk