Ultrason görüntüsü

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
20180419_145852-01.webp Merhabalar öncelikler Allah sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin insallah . Doktoruma gittik bugün 10+1 iz şuan. Doktor kalp atışlarını tekrar dinledi bi sorun yok normaldi . Ultrason görüntüsü internetten gördüğüm kadarıyla haftama rağmen net veya belirgin değildi. Hocam bi sorun varmi diye sordum hayir normal herşey dedi . Ve bi açıklama yapmadı bu normal mi ? ultrason fotoğrafını da yükleyecegim sizin de bu şekilde miydi ? İçimin rahatlamasına ihtiyacım var. Kötü birsey olsa doktor söyler mi ? Sizde paylasirmisiniz ultrasonlari. Biraz kafam karıştı . Ilk gebeliğim ve korkuyorum başıma geleceğini bilmiyorum

Kötü birşey olsa doktor kesinlikle söylerdi en kısa zamanda yine randevu veriridi takip etmek için
Bence yok yere hiç canını sıkma

Görüntü bebeğin pozisyonu ile alakalı. Sanki arkası dönük durmuş ve gayet normal görünüyor 2 hafta sonra daha net belli olur şekli :) Her ultrason görüntüsü aynı olacak değil. İnternette her gördüğünüz ve okuduğunuz şeyle kıyaslamayin, strese girer kendinize zarar verirsiniz. Olumlu düşünüp kendinize moral verin, ki doktor dediyse doğrudur neden söylemesin aksi olsa..

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla alın kucağınıza. İlk bebek sanırım bir çok şeyde endişe edebiliyor insan :)

Ben bir gariplik göremedim açıkçası. Ultrason cihazları çok farklı. Ben bir cihazda bebeği zar zor seçerken eli neresi kafası neresi diye bir kaç gün sonrasında başka bir ultrason cihazıyla bakıldığında parmaklarını bile görüyordum o kadar netti. Hem doktorlar bir şey gördüklerinde direk söylüyorlar merak etmeyin. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Görüntü bebeğin pozisyonu ile alakalı. Sanki arkası dönük durmuş ve gayet normal görünüyor 2 hafta sonra daha net belli olur şekli :) Her ultrason görüntüsü aynı olacak değil. İnternette her gördüğünüz ve okuduğunuz şeyle kıyaslamayin, strese girer kendinize zarar verirsiniz. Olumlu düşünüp kendinize moral verin, ki doktor dediyse doğrudur neden söylemesin aksi olsa..

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla alın kucağınıza. İlk bebek sanırım bir çok şeyde endişe edebiliyor insan :)

Gayet normal inşallah kucağınıza alırsınız

Ben bir gariplik göremedim açıkçası. Ultrason cihazları çok farklı. Ben bir cihazda bebeği zar zor seçerken eli neresi kafası neresi diye bir kaç gün sonrasında başka bir ultrason cihazıyla bakıldığında parmaklarını bile görüyordum o kadar netti. Hem doktorlar bir şey gördüklerinde direk söylüyorlar merak etmeyin. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Aminn hepinize teşekkür ederim. Ilk hamilelik o yüzden pek stres yapiyorum acaba dogru mu diye biseyede benzetemedik esimle ultrason kol bacak kafa hic bişey ayirt edemeyince bide doktora sormadan bişey söylemeyince bi tedirgin oldum. Bide doktor cok heyecanlisiniz dedi bn size cinsiyeti belli olmadan ihtimali söyleyemem kötü düşünmeyin tadını çıkarın kötü olsada yapacak bisey yok dedi bende ister istemez acaba bisey mi varda söylemiyor dedim ama normal ve kesinlikle söyler diyorsanz icim epey rahatladi teşekkür ederim. :) birde suan özele gidiyorum ayni zamanda baska bi hastaneye gitsem bi problem edermi gittigim doktor

Kizlar merhaba ben 11. haftamdayim. Acaba ultrason fotolarindan cinsiyet tahmini edebilecek olan var mi cok meraj ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190116-142320.webp
    Screenshot_20190116-142320.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20190116-191126.webp
    Screenshot_20190116-191126.webp
    26 KB · Görüntüleme: 57
Back
X