- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık İnan olan oldu yani ben kaç saat sonra gördüm eşime dedim şimdi keşke paylaşmadaydı kendi kardeşim paylaşsa kaldırtırdım diye .Söyleyin kaldırsın madem rahatsız oldunuz. Yarın da doğunca paylaşır susmak zorunda kalırsınız.
Artık İnan olan oldu yani ben kaç saat sonra gördüm eşime dedim şimdi keşke paylaşmadaydı kendi kardeşim paylaşsa kaldırtırdım diye .
Aklıma gelmezdi görüntü paylaşacakları ben paylaşsam millet üzerime atlardı İnan ona kimse birşey demedi mi acabaCanim bizimkilerde oyle. Cinsiyetini ogrendik aksam yemege cagirdik herkesi orda paylasip soyledik. Bir baktim paylasmislar hemen oglumuz geliyor diye. Ki ben hamileligimle ilgili sosyal medyada hicbisey paylasmiyordum. Hamile oldugumu bile bilsinler istemiyordum herkes ogrendi boylecebidaha yapaarlarsa uyarirsin bence
Aklıma gelmezdi görüntü paylaşacakları ben paylaşsam millet üzerime atlardı İnan ona kimse birşey demedi mi acaba
Bence direk paylaşan kişiye söyle rahatsız olduğunu ve kaldırmasını istediğiniArtık İnan olan oldu yani ben kaç saat sonra gördüm eşime dedim şimdi keşke paylaşmadaydı kendi kardeşim paylaşsa kaldırtırdım diye .
Yok onceki uyelerden biri yazmis kotu niyet yoktur herhalde gibi biseyde onun icin yazdim bende kotu niyet yoktur tabi diye. Valla cok iyi anlıyorum seni çünkü aynisi basima geldi ama benim sansim saniyesinde gördüm ve soyledim kaldirttim. Eger o bikac sefer hemen kaldirtmasaydim asla önüne gecemezdim. Guzelce kaldırmasını rica etmezseniz bence hep paylasir daha simdiden basladiysa isiniz zor. Ben ilk gördüğümde gercekten sinirden yuzumun kizardigini hissettim. Hemen yazdım. Bence ya esinize soyleyin yada kendiniz soyleyip rica edin bu kadar rahatsız olduysaniz. Çünkü daha bunun dogumu var 40 ı var bilmem nesi varBunda kötü niyet olmaz zaten ya nasıl bir kötü niyet olsun ki . Ama sormadan yapması bana çok saygısızca geldi ve çok şaşırdım gördüğüm zaman
Kıskanç bu gelin sanki sadece onun çocuğu var damgası yemekten korkuyorum birazHerkes boyle dusunmuyor iste. Benim sosyal medyada cocugu olmayan bikac tanidigim var ondan paylasim yapmiyordum.
Sizde aslinda burdan yola cikarak olan var olmayan var bazi seyler ozel kalmali nispet yapar gibi paylasimlari sevmiyorum falan mi deseniz ?
Yani kendi çocuğu sonucta bence direk soyleyebilir.Bence direk paylaşan kişiye söyle rahatsız olduğunu ve kaldırmasını istediğini
Bunda bişey yok söyleyebilirsin yani
Ben mesela rahatsız olduğum istemediğim birşeyi söylüyorum direk hemen diyorlar ki biz halasıyız biz babannesiyiz direk cevabı yapıştırıyorlar buna sinir oluyorum. Şimdi kaldır desem hemen diyecek ki seviyorum ondan paylaştım cevap buYok onceki uyelerden biri yazmis kotu niyet yoktur herhalde gibi biseyde onun icin yazdim bende kotu niyet yoktur tabi diye. Valla cok iyi anlıyorum seni çünkü aynisi basima geldi ama benim sansim saniyesinde gördüm ve soyledim kaldirttim. Eger o bikac sefer hemen kaldirtmasaydim asla önüne gecemezdim. Guzelce kaldırmasını rica etmezseniz bence hep paylasir daha simdiden basladiysa isiniz zor. Ben ilk gördüğümde gercekten sinirden yuzumun kizardigini hissettim. Hemen yazdım. Bence ya esinize soyleyin yada kendiniz soyleyip rica edin bu kadar rahatsız olduysaniz. Çünkü daha bunun dogumu var 40 ı var bilmem nesi var
Ben nazar filan düşünmem açıkçası ama ultrason ne alaka görmemiş gibiBenim ablamda bir yere çocuğunun fotosunu koydurmazdı “nazar değer” diye.Paylaşsam bile suratına emoji koyupta anca..![]()
Ultrason görüntüsü bana görw mahrem birşey. Bu benim bakış açım. Bu yüzden başkasının görmesi beni rahatsız ederdi.Herkese merhabalar ❤ Doğuma zaman kısalmaya başladı kendimi doğumdan sonra yaşayacaklarımdan dolayı biraz gergin hissediyorum birkaç yaşadığım şey de bunu tetikliyor. Neyse eşimin aile grubu var her kontrolden sonra ailesi ultrason görüntüsü görmek istiyorlar eşimde oraya atıyor bende varım o grupta . Büyük görümcem bugün oradan aldığı oğlumun ultrason görüntüsünü direk bir sosyal medya mecrasında paylaşmış bana veya eşime danışmadan kendimi eşek başı gibi hissetmeye başladım artık bana hiç birşey danışılmıyor . Ki çevremde insanlara bakıyorum doğan çocuklarının bile yüzlerini filan paylaşmıyorlar . Neden bana paylaşabilir miyim gibi bir soru sorulmuyor neden doğmamış bebeği paylaşma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum . Seviyor olabilir ama niye yani . Hiç bir yorum yazmadım dönüp sormadım eşime de birşey demedim eşimde bu konuda konuşmadı ama ben sinirlendim eşşek başı mıyım ya
Cok sinir bozucu gerçekten. Bence esinizide one surebilirsiniz. X merhaba fotografi paylasmissin ama esinizin ismi iste X ve ben bebegimizin fotografinin sosyal medyada olmasini istemiyoruz. Kaldırır misin halası tarzı? Ne biliyim ya annesinin babasinin rizasi olmadan bebegin fotografinin paylasilmasina uyuz oluyorum isin kötüsü bu daha baslangic. Simdi tepki verdiniz verdiniz vermediniz gecmis olsunBen mesela rahatsız olduğum istemediğim birşeyi söylüyorum direk hemen diyorlar ki biz halasıyız biz babannesiyiz direk cevabı yapıştırıyorlar buna sinir oluyorum. Şimdi kaldır desem hemen diyecek ki seviyorum ondan paylaştım cevap bu
Şöyle yapsam nasıl olur acaba şimdi olan oldu gören gördü zaten kaldırsa kaç yazar da . Biz aileler uzakta ayrıca doktor birşey söyler biz unuturuz duymayız anlamayız filan diye ultrason da video çekiyorduk ailede görüntü istiyordu eşim de atıyordu . Bundan sonra kamera işi bitsin bir daha çektirmeyeceğim görüntüyü de zaten videodan ekran görüntüsü almış onu atmış o yüzden çok net görünüyor . Doktorun verdiği ultrason resmini de eşim atmak isterse ben izin vermeyeceğim . Doğumdan sonra da açıkça söyleyeceğim kimse ile resim paylaşılsın istemiyorum diyeCok sinir bozucu gerçekten. Bence esinizide one surebilirsiniz. X merhaba fotografi paylasmissin ama esinizin ismi iste X ve ben bebegimizin fotografinin sosyal medyada olmasini istemiyoruz. Kaldırır misin halası tarzı? Ne biliyim ya annesinin babasinin rizasi olmadan bebegin fotografinin paylasilmasina uyuz oluyorum isin kötüsü bu daha baslangic. Simdi tepki verdiniz verdiniz vermediniz gecmis olsun![]()
Grupta kv görümceler eşim ben kp var ya yabancı değiller ki diye düşündüm sonuçta ben nereden bileyim böyle yapacaklarını hayatta aklıma gelmezdiKeşke bu kadar gözönünde paylaşımlar yapmasaydın
Ben de sinir oldum açıkçası
Whatsapp grupta paylaşmak nedir, ah yaa, hiç hoşuma gitmedi , bir an önce u dönüşü yapmalısın ama nasıl ben de bilmiyorum