- 1 Mart 2023
- 5
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi melisa tsdmr
-
Benim adetim bir hafta geciktiğinde zar zor küçük bir kese göründü canım. Kan değerin kaç?Hanımlar merhaba. Bir süredir hamilelik şüphelerim vardı evliyim bu arada. Dün burda bi yorum gördüm "adetin bir günde gecikse test yap silikte olsa çıkar" yazmıştı bi hanımefendi. Yaptım ve çıktı dün hamile olduğumu öğrendim. Ultrason hakkında soru sormak istiyorum. Bebeğin karından ultrason görüntüsünü tam olarak ne zaman görebiliriz keseyle birlikte?
Sen şuan hamilemisin cnmBenim adetim bir hafta geciktiğinde zar zor küçük bir kese göründü canım. Kan değerin kaç?
Evet cnmSen şuan hamilemisin cnm
Bende hamileyim cnm 10+4 eve kapattım kendimi hiç çıkmıyorum nerdeyse eşim çıkarmıyor düşer bebek diye evde bi yemek yapıyorum bide bulaşık akşamları eşim yapiyor herşeyi işten gelince ve hafta sonları çok sıkıldım artık hatta 1 aylik ken bunalıma girdim aldırcamdedigimi hatirliyorumEvet cnm
Biraz fazla evhamlı eşiniz galibaBende hamileyim cnm 10+4 eve kapattım kendimi hiç çıkmıyorum nerdeyse eşim çıkarmıyor düşer bebek diye evde bi yemek yapıyorum bide bulaşık akşamları eşim yapiyor herşeyi işten gelince ve hafta sonları çok sıkıldım artık hatta 1 aylik ken bunalıma girdim aldırcamdedigimi hatirliyorum
Ay cnm seninki daha küçükmüş minik minikBiraz fazla evhamlı eşiniz galibaben 5+0 Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin canım
Boşver cnm kimseyi takma. İnş sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğinAy cnm seninki daha küçükmüş minik minikaman dikkat et benim hep lekelenme oldu ondan korku kaldı Rabbim seninde kucağına almanı nasip etsin 3 aydan sonra düşük tehlikesi azalıyormuş 5 aydan sonra düşmüyormuş valla bu gebelik kafayı yedirtti bana kayın validecigim hiç sevinmiyor bebeğe eltimin çocuğu yok çocuk yapma imkanı yok hasta çünkü ona üzüntüsünden bana sevinmiyor hatta üzülüyor suratını 5 karış yapiyor ultrason fotoğrafına bile bakmadı bebeğin gosterince
Canım 10+0 - 10+6. Günler ( 11.gebelik haftası sayılıyor) diye biliyorum cnmBenim 10+4 olduğuna göre ben 10 haftalikmiyim yoksa 11 haftamı onu tam
Allah razı olsun cnm cep telefonu kullanmak sıkıntı yaratıyormu bebekte bilmiyorum ama eşim kullanma diyor radyasyon veriyormuş bebeğe ❤Boşver cnm kimseyi takma. İnş sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğinbenim de ilk hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu.
Bu kadar pimpirikli olmak hiç iyi değil benceAllah razı olsun cnm cep telefonu kullanmak sıkıntı yaratıyormu bebekte bilmiyorum ama eşim kullanma diyor radyasyon veriyormuş bebeğe ❤
Kan değerimi bilmiyorum eşim şu an Hatay'da bi14 gündür orda o geldiğinde gidicez hastaneye haftaya anca giderim de gözükür mü diye sormak istedim.Benim adetim bir hafta geciktiğinde zar zor küçük bir kese göründü canım. Kan değerin kaç?
Kan testi değil çubuk testle öğrendim hamile olduğumu hayalet çizgi falanda değildi yapar yapmaz çift çizgi olultuHif kaç cikdi cnm
Ay canımAmin ❤ benim ilk gebelik tecrübesizim bide 6 yıl sonunda hamile kalinca pimpirikli oluyor insan
Ah ahhh ne bunalımlar geçirdim bi bilsen geceleri dua edersin herkesin çocuğuna bakıp özenmek eşimin ağlamasını görmek tüylerim diken diken oluyor her ay kırmızıyı görünce bu ay da olmadi demek nasıl bi mucize oldu hala inanamıyoruz ki çocuk olmayınca evde neşe olmuyor bu gece dua ettim kadınlar klubundeki isteyenler için ve herkes için ben çok iyi bilirim o üzüntüyü cnmAy canım6 sene az değil valla… 5 aydır bekliyordum o bile bana çok uzun gelmişti. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?