Ultrason görüntüsü

melisa tsdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
5
0
1
23
Hanımlar merhaba. Bir süredir hamilelik şüphelerim vardı evliyim bu arada. Dün burda bi yorum gördüm "adetin bir günde gecikse test yap silikte olsa çıkar" yazmıştı bi hanımefendi. Yaptım ve çıktı dün hamile olduğumu öğrendim. Ultrason hakkında soru sormak istiyorum. Bebeğin karından ultrason görüntüsünü tam olarak ne zaman görebiliriz keseyle birlikte?

Benim adetim bir hafta geciktiğinde zar zor küçük bir kese göründü canım. Kan değerin kaç?

Bende hamileyim cnm 10+4 eve kapattım kendimi hiç çıkmıyorum nerdeyse eşim çıkarmıyor düşer bebek diye evde bi yemek yapıyorum bide bulaşık akşamları eşim yapiyor herşeyi işten gelince ve hafta sonları çok sıkıldım artık hatta 1 aylik ken bunalıma girdim aldırcamdedigimi hatirliyorum

Biraz fazla evhamlı eşiniz galiba ben 5+0 Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin canım

Biraz fazla evhamlı eşiniz galiba ben 5+0 Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin canım
Ay cnm seninki daha küçükmüş minik minik aman dikkat et benim hep lekelenme oldu ondan korku kaldı Rabbim seninde kucağına almanı nasip etsin 3 aydan sonra düşük tehlikesi azalıyormuş 5 aydan sonra düşmüyormuş valla bu gebelik kafayı yedirtti bana kayın validecigim hiç sevinmiyor bebeğe eltimin çocuğu yok çocuk yapma imkanı yok hasta çünkü ona üzüntüsünden bana sevinmiyor hatta üzülüyor suratını 5 karış yapiyor ultrason fotoğrafına bile bakmadı bebeğin gosterince

Benim 10+4 olduğuna göre ben 10 haftalikmiyim yoksa 11 haftamı onu tam anlayamiyorum

Boşver cnm kimseyi takma. İnş sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin benim de ilk hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu.

Boşver cnm kimseyi takma. İnş sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin benim de ilk hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu.
Allah razı olsun cnm cep telefonu kullanmak sıkıntı yaratıyormu bebekte bilmiyorum ama eşim kullanma diyor radyasyon veriyormuş bebeğe ❤

Allah razı olsun cnm cep telefonu kullanmak sıkıntı yaratıyormu bebekte bilmiyorum ama eşim kullanma diyor radyasyon veriyormuş bebeğe ❤
Bu kadar pimpirikli olmak hiç iyi değil bence biraz sakin olmaya çalışsa eşin hem sen rahatlayacaksın hemde hamileliğini huzurlu bir şekilde geçirmiş olursun Allah korusun bebeklerimizi canım

Amin ❤ benim ilk gebelik tecrübesizim bide 6 yıl sonunda hamile kalinca pimpirikli oluyor insan

Ancak kan testi yaptırıp belli bi değere yükselince görebilirsin benim yanlış hatırlamıyorsam 3000 iken gözüktü kese cnm ilk doktora gittiğimde 23.4tü görememişti dr sonra bekledik düzenli bi şekilde 2 günde bi katlaması gerekiyor değerin dedi çok zor oluyor beklemek ama nasipse varsa herşey yolunda gider en önemlisi de kalp atışına görmek oluyor cnm

Amin ❤ benim ilk gebelik tecrübesizim bide 6 yıl sonunda hamile kalinca pimpirikli oluyor insan
Ay canım 6 sene az değil valla… 5 aydır bekliyordum o bile bana çok uzun gelmişti. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Ay canım 6 sene az değil valla… 5 aydır bekliyordum o bile bana çok uzun gelmişti. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Ah ahhh ne bunalımlar geçirdim bi bilsen geceleri dua edersin herkesin çocuğuna bakıp özenmek eşimin ağlamasını görmek tüylerim diken diken oluyor her ay kırmızıyı görünce bu ay da olmadi demek nasıl bi mucize oldu hala inanamıyoruz ki çocuk olmayınca evde neşe olmuyor bu gece dua ettim kadınlar klubundeki isteyenler için ve herkes için ben çok iyi bilirim o üzüntüyü cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…