Ultrason kağıdı

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.722
6.754
158
28
Kızlar merhaba bir sorum olacaktı. 9 Temmuz cuma günü devlet hastanesi kalp damar cerrahiye muayene olmaya gittim. Bacağımda varis başlangıcı ince damarlar çıkmıştı. Doktor muayene etti, sonrasında bir A4 kağıdı vermişti. Alt extremite venöz damar ultrasonu kağıdıydı. Üzerinde 26 temmuz tarihi ve ismim yazıyordu. Ben temizlik yaparken annem okuması olmadığı için çöpe atmış kağıdı. 26sında gittiğimde kağıt olmadan çekmezler mi? Yani kimliğimle beni kayıt etmişler midir? Orada gözükür mü ultrason ? İnanmayabilirler sanırım. Gittiğim doktorda da 26 Temmuza randevu yok 28 Temmuzda var görünüyor. Ne yapacağım kafam karıştı. Ultrasonu 26 Temmuzda çekerlerse o gün nasıl doktora göstereceğim? Randevu almadan yine bakamayız diyecekler büyük ihtimalle.

Randevu kağıdı gerekli kodlamayı ona gore yapılıyor dr. hangisini işaretlemişse onu kodluyorlar dr.gidiniz tekrar işaretlesin

Tamamda sizin sözünüzle kodlama olmaz ultrasyon randevuları çok geç tarihe veriliyor özel değilse sıra gelmişken hakkınızı kaybetmeyin bence dr. görüşünce bence olur geçmiş olsun

Teşe
Tamamda sizin sözünüzle kodlama olmaz ultrasyon randevuları çok geç tarihe veriliyor özel değilse sıra gelmişken hakkınızı kaybetmeyin bence dr. görüşünce bence olur geçmiş olsun
Teşekkür ederim, doktorun sekreterine gidip önce durumumu anlatacağım. 26 Temmuz ve ismimi yazacak kağıda. Sağ sol venöz ultrason alt extremite yazıyordu. Yok yapamam derse çıkar gelirim.

Usg den yarım saat önce gidin hastaneye. Sekretere anlatın derdinizi. Yeni bir çıktı verirler. Yapmazsa eve dönerim ne demek kıytırık bir kağıdı kaybettim diye çekmeme hakkı yok kimsenin. Bu kadar mülayim olmayın.

Ultrason bolumune gidip kayit yaptirdiniz sanirim.
O gun gittiginizde once doktorun sekreterine ugrarsiniz bir tane daha verirler size.

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı. 9 Temmuz cuma günü devlet hastanesi kalp damar cerrahiye muayene olmaya gittim. Bacağımda varis başlangıcı ince damarlar çıkmıştı. Doktor muayene etti, sonrasında bir A4 kağıdı vermişti. Alt extremite venöz damar ultrasonu kağıdıydı. Üzerinde 26 temmuz tarihi ve ismim yazıyordu. Ben temizlik yaparken annem okuması olmadığı için çöpe atmış kağıdı. 26sında gittiğimde kağıt olmadan çekmezler mi? Yani kimliğimle beni kayıt etmişler midir? Orada gözükür mü ultrason ? İnanmayabilirler sanırım. Gittiğim doktorda da 26 Temmuza randevu yok 28 Temmuzda var görünüyor. Ne yapacağım kafam karıştı. Ultrasonu 26 Temmuzda çekerlerse o gün nasıl doktora göstereceğim? Randevu almadan yine bakamayız diyecekler büyük ihtimalle.
Ultrason kayida bi gun once gidip randevu kagidinizi kaybettiginizj soyleyin sistemde kayitlidir eger yok derse doktor sekreterine basvurun o yeniden istem yapar bi gun oncesi gidin ki sikinti yasarsaniz kagdur olmayin

Ultrason bolumune gidip kayit yaptirdiniz sanirim.
O gun gittiginizde once doktorun sekreterine ugrarsiniz bir tane daha verirler size.
Evet doktor kağıdı işaretlemişti sağ sol alt ekstremiteyi, üst kata çıkmıştım ultrason bölümüne. Onlar kimliğimi istedi bilgisayara girdiler kaydımı . 26 Temmuz ve ismimi kağıda yazdı ultrasondaki memur. Önce doktorun sekreterine uğramak gerekiyor demek ki.

Evet doktor kağıdı işaretlemişti sağ sol alt ekstremiteyi, üst kata çıkmıştım ultrason bölümüne. Onlar kimliğimi istedi bilgisayara girdiler kaydımı . 26 Temmuz ve ismimi kağıda yazdı ultrasondaki memur. Önce doktorun sekreterine uğramak gerekiyor demek ki.
Belki onlar oraya kaydetmislerdir bu sekilde.
Isterseniz bir sorun ultrasonun oldugu yere.
Muhakkak gerekiyor derlerse gidip yazdirirsiniz.

Sistemden size sıra ayırmış sadece unutmayın diye kağıt a yazıp vermiş sisteme dusmussunuz.herhangi bir ultrason kan sonucunuz bir kere sıra aldıysanız öğlenden sonra kapısını tıklayarak gösterebilirsiniz.senin 26 altısı saatinde ultrason çektir.ogleden sonra doktora göstermeye git

Teşe

Teşekkür ederim, doktorun sekreterine gidip önce durumumu anlatacağım. 26 Temmuz ve ismimi yazacak kağıda. Sağ sol venöz ultrason alt extremite yazıyordu. Yok yapamam derse çıkar gelirim.
Hayır hiç Bir şey yapmanıza gerek Yok ultrason önüne gidin saatinizi girince tıklayın ultrason çeken doktorun sekreteri size sadece isminizi soracak.gittiginiz doktor istem yaptığı için bilgisayarda gözüküyor doktor adı bölümü ne kalp damar cerrahiyi görüp troid ultrasonu çekecek hali yok.size çıktısını felan verecek.benim tek takıldığım genelde doktor istem yapar sen sekretere gidip Uygun ultrason için sıra alırsın.senin doktorun niye 9 temmuzda olmuş bu olayı 26 temmuzda yazdıysa kendi sana sistemden ultrason günü almış genelde bunu sekreter yapar.

Back
X