- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
- 33
Ramzi teorisini kendiniz uygulayabilirsiniz. 6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarında ki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakın sa bebek kız demekmiş.
Bu metodalar dışında bebeğin cinsiyeti ultrason ile 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir.
Ikizmi ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALDIRSIN VE YARDIMCIN OLSUN
Evet canım ikiz nasipse sağolasın Allah hepimize güç versinIkizmi ALLAHIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALDIRSIN VE YARDIMCIN OLSUN
Erkek mi bebeğiniz canımÖyle mi diyorsun ?5 yaşında bi oğlum var ni de kızım olursa ikisini de tadariz diye kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsun da erkek te olsa önce sağlıkli olsun tabiki oğlumda da 12 haftalikken 80 kız demişlerdi sonra 13. Haftada 90 erkek dedi aynı dr ?o yüzden bu haftada yanilma ihtimali yüksek oluyor
Merhaba canim banada 14 haftada bakdi ama kesin demedi erkeye benziyo dedi.yanilmada ola bilir dedi sizinki kesinmi dedi?evet cnm dr. 14.haftada kesın erkek dedı hayırlısıyla saglıkla gelsın....senın bellı mı?
Merhaba canim banada 14 haftada bakdi ama kesin demedi erkeye benziyo dedi.yanilmada ola bilir dedi sizinki kesinmi dedi?
Evet saglikli olsunlarda.merak ediyorum sadece onunicin sordum.valla dr bey kesın mı dıye sordum kesın dedı gulerek bı resmını verdı cınsıyet le ılgılı yuklemıstım hatta sayfaya da gecmıs sayfalarda vardı ama bılemıyorum yıne de yanılma payı olabılır mı dıye dusunmeden edemıyorum ılkınde yasadıgım ıcın....saglıkla gelsınler kız erkek hayırlı evlat olsunlar ınsallah...yarın kontrolum var yıne bu kez bı daha sorucam :)
Evet bende isdiyorumki emin oldugunda soylesin cunki hayal ediyorum ben sonra ayri bir sey olsa kotu olur.ama meraktanda oluyirumDr na kızma bence iyice emin olunca söylemek istiyor demekki...yanlış ta yapmıyor aslında
Degil merak ediyorum bende en son 8 eylul de doktora gotmistim simdi gitsem belli olur heraldeevet cnm dr. 14.haftada kesın erkek dedı hayırlısıyla saglıkla gelsın....senın bellı mı?
Nub gözükmüyorSizce benim bebeğimin cinsiyeti ne kızlar yorum yaparmısınız doktor kordondan yanılmıyosam erkek dedi
Nub iyi gözükmüyor kesin diyemem ama kız gibiMerhaba kizlar. Bende 11. Haftamdayim bu ultrason fotolarimdan cinsiyet tahmini edebilecek olan var mi cok merak ediyorum
Tesekkur ederim canim. 06.04.1994 dogum tarihim. Son adet tarihim 6 kasim 2018 adet dongum 30 gunNub iyi gözükmüyor kesin diyemem ama kız gibi
Bilgilerinizi yazin takvimle bakayim
Canım takvimle kesin kız gibi gözüküyorTesekkur ederim canim. 06.04.1994 dogum tarihim. Son adet tarihim 6 kasim 2018 adet dongum 30 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?