Ultrason sonucu

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Arkadaşlar bugün doktora gittim ve ikili tarama testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Beni ense kalınlığı için ultasona yolladı ve herşey normal çıktı . Sonra doktorumun yanına gittim ve bana ikili tarama testi yapmam için kana yönlendirdi . Ben istemiyorum dedim yaptırsan daha iyi olur dedi . Sizce kağıdımda anormal bir durummu var ki söylemek istemedi anlamadım yaa kafayı yicem

Bugün ki ultrason sonucum

Eklentiler

• 16377595417031497764019288176116.webp
    16377595417031497764019288176116.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 912
Çoğu doktor bu testlerin yapılmasında ısrarcı oluyor benim anladığım kadarıyla ulturasona göre birşey yok
Diğer arkadaşlarda baksın sağlıkla kucağınıza alın

Çoğu doktor bu testlerin yapılmasında ısrarcı oluyor benim anladığım kadarıyla ulturasona göre birşey yok
Diğer arkadaşlarda baksın sağlıkla kucağınıza alın
Ben yaptırmak istemedim ısrarlı davrandım , kıvırdı doktor nasıl olduysa yapmaya ikna etti anlamadım bile . Biraz baskın davranınca bişey diyemedim . Ultrasonda bişey yokken kan testi sorunlu gelir mi yada hata verir mi

Bugün ki ultrason sonucum
Anladığım kadarıyla bir sıkıntı görünmüyor. Nazar kemik görülmüş ense kalınlığı 3 altında normalde diye biliyorum o da gayet iyi. Gebeliğin ileri dönemlerinde bir sıkıntı görülürse ikili test sonucu soruluyor sanırım o yüzden ısrarcı. Benim doktorum da sadece ikili testi tavsiye etmişti üçlü ve dörtlü test yapılmadı.

Anladığım kadarıyla bir sıkıntı görünmüyor. Nazar kemik görülmüş ense kalınlığı 3 altında normalde diye biliyorum o da gayet iyi. Gebeliğin ileri dönemlerinde bir sıkıntı görülürse ikili test sonucu soruluyor sanırım o yüzden ısrarcı. Benim doktorum da sadece ikili testi tavsiye etmişti üçlü ve dörtlü test yapılmadı.
Bu testin yanlış çıkma durumuda var canım bana hemşire söylemişti , o yüzden yaptırmak istememiştim . Şimdi kafama taktım neden istedi diye ultrasondamı sıkıntı gördüde testi istedi . İnşallah temiz gelir ya

Bu testin yanlış çıkma durumuda var canım bana hemşire söylemişti , o yüzden yaptırmak istememiştim . Şimdi kafama taktım neden istedi diye ultrasondamı sıkıntı gördüde testi istedi . İnşallah temiz gelir ya
Canim bu test tamamen risk hesaplıyor bir kesinligi yok. Mesela sonuc şöyle çıkıyor down sendromu 1/500 yani bu değerlere göre 500 de 1 ihtimal var gibi. Bence içini ferah tut kötüyü dusunme ki evrene güzel enerji gitsin❤ benim için önemli olan ayrintili ultrasondu 20. Haftada uzun uzun incelendi cok şükür bir sorun çıkmadı oglum sağlıkla doğdu. Darisi tüm hamilelerin başına inşallah.

Canim bu test tamamen risk hesaplıyor bir kesinligi yok. Mesela sonuc şöyle çıkıyor down sendromu 1/500 yani bu değerlere göre 500 de 1 ihtimal var gibi. Bence içini ferah tut kötüyü dusunme ki evrene güzel enerji gitsin❤ benim için önemli olan ayrintili ultrasondu 20. Haftada uzun uzun incelendi cok şükür bir sorun çıkmadı oglum sağlıkla doğdu. Darisi tüm hamilelerin başına inşallah.
Siz ikili tarama yaptırdınızmı acaba

Allah razı olsun canım inşallah benimde kan testinde normal çıkar herşey ,içim rahatlar inşallah
İnşallah canım hiç endişe etme güzel şeyler düşün ❤ Cinsiyeti belli oldu mu bazen bu haftalarda tahminde bulunuyor doktorlar.

Back
X