- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
- Konu Sahibi Sahsultan1
Arkadaşlar Ultrasonda 4 tane tahmini doğum tarihi gözüküyor edd yani biz simdi bunların hangisini dikkate almalıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim genelde ilk cikan tarihi baz aliyorlarArkadaşlar Ultrasonda 4 tane tahmini doğum tarihi gözüküyor edd yani biz simdi bunların hangisini dikkate almalıyız
Korkma canım arada yapıyolar öyle bnmde olmuştu bigün hiç oynamadı hemen dra gittik bekleme salonunda başladı kıpırdamaya :) çikolata falan ye tatlı bişeyler o zmn çok kıpırdıyolarAyyy varya bu bu bebişleri doğurana kadar paranoyak olcaz, Dr larda bi rahatlatmıyo ki , Rabbim yardmcmz olsun, dört tarih ilginç, sormadınmı doktoruna , ay bende bikaç gündür hamilelik belirtisi yaşamıyorum yoksa bebişe bişey mi oldu diye kafayı yicem, nolcaz böyle
Annelik zormuş daha yolun başında böyle, canım ben bebiş hareketlerini daha hiç hissetmedim ki yada anlayamıyorum bilmiyorum, ilk gebeliklerde hissetmesi biraz uzun olabiliyomus sabırsızlıkla o anı bekliyorum, siz kaçıncı haftada hissettinizKorkma canım arada yapıyolar öyle bnmde olmuştu bigün hiç oynamadı hemen dra gittik bekleme salonunda başladı kıpırdamaya :) çikolata falan ye tatlı bişeyler o zmn çok kıpırdıyolar
Aynen canım, bakalım nasipse bende görcem ,belkide ilk olduğu için bu kadar evham yapyorum, ya o tıktıkları arada hissediyorum ama gaz diye düşünmüştüm hayırlısı bakalm, evet canım cinsiyeti belli erkek olcak nasipse..Gerçekten annelik çok zor çok kutsal ama çokkkk keyifli dünyanın en güzel mesleği :) sen de yolu yarılamışsın canım allah kurtarsın sağsalim inş.
Ben de 20.haftada hissetmiştim eşim 22.hafta elini karnıma koyduğunda hissetmişti. Yakında hissedersin yatağa sırtüstü uzan elini karnına koy ve tatlı bişeyler ye. İlk başlarda ztn öyle büyük hareketler bekleme tık tık yapıyo sadece cinsiyeti ne bu arada canım?
benimde o haftalarda.cok Seyrekti.hisetmek hatta bazen oyle uyaniyordumki bebege birseymi oldu korkusu oluyordu ne bulanti ne agri ne bisi oluyordu o gun kendimi acaip iyi hisediyordum ... ya diyordum kendime sevinimmi uzulummmu :)Annelik zormuş daha yolun başında böyle, canım ben bebiş hareketlerini daha hiç hissetmedim ki yada anlayamıyorum bilmiyorum, ilk gebeliklerde hissetmesi biraz uzun olabiliyomus sabırsızlıkla o anı bekliyorum, siz kaçıncı haftada hissettiniz
Aynen canım durumum tam anlamıyla böyle, inşaallah hissederim canım , annelik duygusu hep şüpheyle geçiyo demekki, Rabbim yavrularımıza sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin, senin bebişinde hayırlı olsun, az kalmış kavuşmaya. .benimde o haftalarda.cok Seyrekti.hisetmek hatta bazen oyle uyaniyordumki bebege birseymi oldu korkusu oluyordu ne bulanti ne agri ne bisi oluyordu o gun kendimi acaip iyi hisediyordum ... ya diyordum kendime sevinimmi uzulummmu :)
Sukurler olsun bebeisim saglikli
Senden bundans onra hisedeceksin cukulata yedikten.sonra ozellikl e sirt ustu uzan :)
Amin kuzum heoimize ama emin ol 3 hafta icerisinde artik ne t olarak hisedeceksin o korkular azlaacak :)Aynen canım durumum tam anlamıyla böyle, inşaallah hissederim canım , annelik duygusu hep şüpheyle geçiyo demekki, Rabbim yavrularımıza sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin, senin bebişinde hayırlı olsun, az kalmış kavuşmaya. .
Amin canım inşaallah heyecan la bekliyorum o günleri. ...Amin kuzum heoimize ama emin ol 3 hafta icerisinde artik ne t olarak hisedeceksin o korkular azlaacak :)
Valla nasil gecti anlamadim :))Amin canım inşaallah heyecan la bekliyorum o günleri. ...