- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
- Konu Sahibi DadsDaughter
-
bende aynı şeyi yaşadım üstelik boş gebelik dedi doktorum kahroldum. her an düşücek diye bekledim. ama sonra her hafta kese biraz daha büyüdü nihayet bebeği ve kalp atışlarını gördük. şimdi 13 haftalık ultrasonda haraketlerini bile gördük. o nedenle erken yorum yapmak çok yanlış. umudunu hiç kaybetme. sevgiler.
arkadaşım bende bu cumartesi gıttım dr a benım mınıgın kesesıde 7 mm çıktı 5+3 de kuçuk dedı sadece salı gunu tekrar gıdecem fazla takma yavaş yavaş buyur annesi
Selam ben iki senelik evliyim ve iki senedir de korunmuyorum. Adt duzensizligim var bugun icin dokordan randevu almistim. Ve adetim onbes gun falan gecikti. Doktora gitmeden test yapayim dedim. Pozitif cikti dun. Bugun doktora gittim. Once sekreter bilgilerimi aldi ve yedi haftalik hamile olabilecegimi soyledi. Doktor ultrasondaa bakti ve birsey gormedi. Ordatekrar testyaptim. Gene pozitif cikti. Doktor bebegin fok kucuk olabileceginden goremeyebildigini soyledi ve vitaminhapi verdi. Suphede kaldim. Iki hfta sonra gel dedi. Ama ne bileyim. Sizce hamilemiyim degilmiyim suphedeyim.
Vajinal ultrasondan bakti goremedi bakalim iste iki hafta sonra belli olur ins guzel haberler veririm size
canım kan tahlilinde 1000 nin üstündeyse merak etme gözükür bende ilk gittiğimde ultrasonda gözükmemişti, doktor sonra daha hassas ultrasonla baktığında görmüştü 5 mmlik keseyi, üstelik son adetimlede uyumlu değildi gerçi şimdi adetimle uyumlu oldu arayı kapattı ama içini ferah tut geç dmllenmiştir daha küçüktür birazcık sabır gerek hakkında hayırlısı olsun
arkadaşım bende bu cumartesi gıttım dr a benım mınıgın kesesıde 7 mm çıktı 5+3 de kuçuk dedı sadece salı gunu tekrar gıdecem fazla takma yavaş yavaş buyur annesi
6+5 günlükken 7 mmdi o zaman benimki daha ufak ama doktor çok ii gidio şimdilik dedi alla alla .s
Doktor iyi gidio dediyse bebis cok iyidir ins canim. Umarim saglikli yumus yumus bebislerimiz olur.
inş yaaşöle dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılsın istiyorum biran öncee zaman çabuk gçsinn yhaa:)
Kiyamam canim sana ins o gunlerde gelir. Bende bian once hissedebilseydim. Testler pozitif ama ultrasonda cikmayinca bi suphe oldu icimde doktora gore 7 haftalik amabbenim adetim duzensizdi normalde 28 gun araligiyla olur ya enim 40 gune yaklasirdi hep acaba doktr tahmininden daha mi kucuk ki 4-5 haftalik falan.
canım aynı şeyi yaşıyorum geçen hafta cuma gittim doktora testler pozitif ama karından ultrasyonla baktı keseyi göremedi çok küçük olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidicem son adet tarihime göre bebek 6 haftalık bende adet gecikmesinden başka hiç bir belirti yok acaba değilmiyim diye düşünüyorum valla
canım aynı şeyi yaşıyorum geçen hafta cuma gittim doktora testler pozitif ama karından ultrasyonla baktı keseyi göremedi çok küçük olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidicem son adet tarihime göre bebek 6 haftalık bende adet gecikmesinden başka hiç bir belirti yok acaba değilmiyim diye düşünüyorum valla
inş yaaşöle dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılsın istiyorum biran öncee zaman çabuk gçsinn yhaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?