ultrasonda bebeğime küçük dedi:(

bende aynı durumdayım bebeğim 5 hafta 2 günlükmüş ama hala görünmüyo doktor sürekli kan testi yapıyo gebelık cııyo ama ultrasonda görünmüyo korkuyorum

bende aynı durumdayım bebeğim 5 hafta 2 günlükmüş ama hala görünmüyo doktor sürekli kan testi yapıyo gebelık cııyo ama ultrasonda görünmüyo korkuyorum

Belki komik ama o bulanti olsun diye bekliyorum en azindan bi belirti olur diye... Bi nebze teselli yani...

:)) İnşallah sana bulantı versin Rabbim vücudunun onu kabullendiğini hissettirsin. Ultrasonda görünmemesine takılmayın, son adet tarihi gerçek belirleyicimiz değil ki sadece isimlendirmek için kullandığımız bi orijin. "Sizin birleşmeniz ne zaman oldu, yumurtlama ne zaman gerçekleşti, içeride kaç gün sürdü bu soruların cevabı muamma" bana dr aynen bu şekilde söyledi. 6 haftalık diyoruz ama belki de daha 4. haftadayız.?

O konuda haklisin. Benim adetim normal degildi zaten normalde 28 gunken benim genelde 40 bile gecerdi. Doktor.yedi jaftlik dedi ama benim dusuncem henuz en fazla 4-5 hfta

üzülmeyin umarım hersey yolunda gıder sizin için bende dün kötü bi kontrolden gectım malesef kötu oluyor insan

gecmis olsun canim. Kotu muayne derken bebekle ilgili bisi mi?

öle sayılır yada benim bir bilgim yok ondna böle dusnuyorum gebelıgım 25, haftasında bebegım 27, haftasında dedı bu ıyımı kotumu bısey demedı
ayrıca cok kılo almısn dedı 57 kilo hamıle kaldım su an 65 kılo yum sormadım okumadgım yer kısı kalmadı bence normal ama böle dedı moralım öle bozuldıkı bebgıme goruntulerıen bıle dogru duzgun bakamadım bu saatten sonrada doktor degıstırmek ıstemıyorum ama anlamıyorum dokorun dılınden

Kardelen arkadaşım hiç üzülme gerçek gebelik haftası bebek görüldükten sonra bebeğin baş-popo mesafesi ölçümü ile belli oluyor, ben de 5 hafta 5 günlükken kese 13 mm di ve usg de 4 hafta 4 günlük yazıyordu, ben de kafama taktım, doktorum bu erken dönemde bu rakamlar yanıltıcı olabiliyor, 7. haftada gel kalp atışı bakalım dedi, ben kalp atışı görmeyi hiç beklemiyordum,3 gün önce, 7. haftam doldu gittim önceki usg de görünmeyen bebeğim 1 cm olmuş kalbi atıyordu ve boyutu tam 7 haftayla uyumluydu. o yüzden hiç kafana takma bebişi strese sokma.. 10 mm normal gözüküyor.

son adet tarihine göre 25 haftalık gebesin ve bebek 27 haftalık mı gözüküyor? eğer öyleyse kötü birşey de yok. olsaydı dr un söylerdi moralini niye bozuyorsun

Bencede kafana takma sorun olack birdurum yok gibi.olsa doktor.soylerdi. Allah sag saglim saglikla bebegini.kucagina almayi nasip etsin

Sağol cnm aynen; düşüncesiz bir dr'un patavatsızca bir lafı yüzünden merak ve telaş içinde kaldım boşu boşuna... Dün 6+6'ydım, bebeği (8.69 mm:)) ve kalp atışını gördük. Bana da haftayla uyumlu olduğunu söyledi dr çok şükür. Rabbim nazarlardan saklasın maşallah bize:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. uzun süre tedaviden sonra hamile kaldım çok şükür ama 5 haftalıkken doktora gittim gebelik kesesi küçük üstelik düzgün deil dedi vücut atabilir dedi bugün tekrar gidicem burdakileri okuyunca rahatladım biraz ama yinede çok korkuyorum.

canim naptin gittin mi doktora. Ne dedi doktor.

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende antalyada anadolu ahstensi gittim bana beta hcg yaptı salı günü 8634 çıkdı perşembe ise 9990 çıkdı doktor da değerin 2katına çıkması lazımdı değeri kendi doktorumyoktu başkadı baktı oda vajınalda baktı keseyi gördü kalp atışı yok dedi %90 ölü bebek dedi tabi ben o an bittim benim enson adetimde 15 ekim yani şuan 5,5 haftalığım belkide geç döllenme oldu ondan kalp atışı olmadı neyse rahat edemedim sonra yaşam cemil beye gittim oda merak edilcek birşey yok bir hafta bekliceğiz dedi %25 ihtimal veriyorum dedi kan değerleri heerzman 2ye katlamabilir büyeden bünyeye dedi bekleyelim görelim dedi ama beklemek çok zor ilk bebeğimm lütfen böle başına gelen varmııı arkadaşlar size ihtiyacım var.....

selamlar bende 8 haftalık hamileyim aynı şeyi banada söyledi doktor. 2 hafta önce gittiğimde bebek iyi fakat kesesi normalden küçük dedi, gecen gün tekrar kontrole gittiğimde yine olması gerektiğinden küçük dedi, bebeğin gelişimi normalmiş ama kesesi küçük dedi bu nasıl bişiy oluyor bilen yaşayan tecrübesi olan varmı kese ile bebek farklı mı gelişiyor, en son gittiğimde 12 mm demişlerdi.. büyür mü dedim büyür dedi ama çok tedirginim aynı zamanda kanamam var ara ara (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…