- Konu Sahibi DadsDaughter
-
o günler hala uzak geliyo ya kocaman bi göbek hayal edemiyorum! sanki bi sabah uyanıcam ve öle bulucam kendimi gibi:) benim şu anki tek beklentim bulantımın geçmesiiii
seni umutsuzluğa sürüklemek istemem ama bnm düşük oldu gelişmemişti
Belki komik ama o bulanti olsun diye bekliyorum en azindan bi belirti olur diye... Bi nebze teselli yani...
:)) İnşallah sana bulantı versin Rabbim vücudunun onu kabullendiğini hissettirsin. Ultrasonda görünmemesine takılmayın, son adet tarihi gerçek belirleyicimiz değil ki sadece isimlendirmek için kullandığımız bi orijin. "Sizin birleşmeniz ne zaman oldu, yumurtlama ne zaman gerçekleşti, içeride kaç gün sürdü bu soruların cevabı muamma" bana dr aynen bu şekilde söyledi. 6 haftalık diyoruz ama belki de daha 4. haftadayız.?
üzülmeyin umarım hersey yolunda gıder sizin için bende dün kötü bi kontrolden gectım malesef kötu oluyor insan
gecmis olsun canim. Kotu muayne derken bebekle ilgili bisi mi?
öle sayılır yada benim bir bilgim yok ondna böle dusnuyorum gebelıgım 25, haftasında bebegım 27, haftasında dedı bu ıyımı kotumu bısey demedı
ayrıca cok kılo almısn dedı 57 kilo hamıle kaldım su an 65 kılo yum sormadım okumadgım yer kısı kalmadı bence normal ama böle dedı moralım öle bozuldıkı bebgıme goruntulerıen bıle dogru duzgun bakamadım bu saatten sonrada doktor degıstırmek ıstemıyorum ama anlamıyorum dokorun dılınden
son adet tarihine göre 25 haftalık gebesin ve bebek 27 haftalık mı gözüküyor? eğer öyleyse kötü birşey de yok. olsaydı dr un söylerdi moralini niye bozuyorsun
Bencede kafana takma sorun olack birdurum yok gibi.olsa doktor.soylerdi. Allah sag saglim saglikla bebegini.kucagina almayi nasip etsin
Kardelen arkadaşım hiç üzülme gerçek gebelik haftası bebek görüldükten sonra bebeğin baş-popo mesafesi ölçümü ile belli oluyor, ben de 5 hafta 5 günlükken kese 13 mm di ve usg de 4 hafta 4 günlük yazıyordu, ben de kafama taktım, doktorum bu erken dönemde bu rakamlar yanıltıcı olabiliyor, 7. haftada gel kalp atışı bakalım dedi, ben kalp atışı görmeyi hiç beklemiyordum,3 gün önce, 7. haftam doldu gittim önceki usg de görünmeyen bebeğim 1 cm olmuş kalbi atıyordu ve boyutu tam 7 haftayla uyumluydu. o yüzden hiç kafana takma bebişi strese sokma.. 10 mm normal gözüküyor.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. uzun süre tedaviden sonra hamile kaldım çok şükür ama 5 haftalıkken doktora gittim gebelik kesesi küçük üstelik düzgün deil dedi vücut atabilir dedi bugün tekrar gidicem burdakileri okuyunca rahatladım biraz ama yinede çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?