Ultrasonda Gariplik?

Nenyop

Batarken güneş ardında tepelerin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
689
802
18
31
Merhaba tecrübeli anneler ve anne adayları,
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık.
Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba?
3B941B36-9C8B-455F-833E-71D91EC52B8F.webp

Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık.
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? Eki Görüntüle 2771986
Canım biz ne desek yalan olur doktora sordun mu

Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? Eki Görüntüle 2771986
bence bir sorun olsa doktor size söylerdi kendi kendinize evhan yapıp sıkıntıya sokmayın derim sağlıklıdır inşallah

Orana bakarsanız kafa da vücuda göre büyük hala bu dönemlerde.. gelişme tamamlanmadı. Tam ortasındasınız. Her şey yerli yerine oturacak Allahın izniyle. Sakin olun.

Doktor zayif oldugu icin su an garip gorunecegini soyledi 140 gram su an ama bilemiorum normal goruntu boyle mi oluyo icime sinmedi cevap
Kuzum doktor doğru söylüyor zayıf olmasından kaynaklıdır yoksa doktor senden saklayacak değil ya olumlu düşün kuzum

Oooo daha ne gariplikler göreceksiniz :) Dr aksini iddia etmedikçe sağlıklıdır bebeğiniz :) küçük ve suyun içinde olduğunuzu düşünün. Bakalım siz nasıl görüneceksiniz :) bebeğinizi sağ ,salim kucağınıza almanız dileğiyle

Oooo daha ne gariplikler göreceksiniz :) Dr aksini iddia etmedikçe sağlıklıdır bebeğiniz :) küçük ve suyun içinde olduğunuzu düşünün. Bakalım siz nasıl görüneceksiniz :) bebeğinizi sağ ,salim kucağınıza almanız dileğiyle
Kuzum doktor doğru söylüyor zayıf olmasından kaynaklıdır yoksa doktor senden saklayacak değil ya olumlu düşün kuzum
Cok sagolun hanimlar 🥰

Back
X