Ultrasonda hareketsiz bebek

Krgll

Allahım en iyisini sen bilirsin
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
173
108
23
36
Merhaba anneler ben 18 haftalık hamileyim sorunum şu bebeğim hiç hareket etmiyor suyu ölçümleri herşeyi normal ama ultrason cihazıyla uyarmaya çalışıyor doktorum ama hiç tepki vermiyor bu yüzden cinsiyeti de öğrenemedik çok kafama takılıyor bu durum böyle bişey yaşayan varmı

Uyuyodur bebis çok kafaya takmayin bence. 20. Haftada kız olduğunu ogreniceksiniz

Oncelikle Rabbim hayirli saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi... onemli olan dr unuz ne diyor ona bakin... bizim de genelde ultrasonda hareketsizdi o haftalarda drumuz uyandirmaya cok calisirdi ama bazen olmazdi... hareketlerini hissediyorsaniz hareket sıklıgini anlarsiniz bi sure sonra.. ornegin genelde su saatlerde uyuyor su saatlerde hareketli gibi.... kafaniza cok takmayin ters giden bi seyler varsa dr soyler mutlaka.. ama ultrason hareketi tek basina bi gosterge olmaz..

Evet duydum böyle bir şey.
Arkadaş iki elin parmağını geçmez hareketini hissetmem diyordu hatta, çok hareketsizmiş bebeği.
Bir sorun da yok.

Ultrasona girmeden once cikolata yiyin. ☺☺☺
Son gittiğimde yani dün o kadar çok yedimki oğlumda da öyle yapıp giderdim yerinde durmazdı ölçüm yapamazdı doktorum çikolata ya da tepki vermiyor inşallah sağlıklıdır bebeğim

Uyuyodur bebis çok kafaya takmayin bence. 20. Haftada kız olduğunu ogreniceksiniz
14 ve 16da kıza benziyor dedi 18de erkeğe benzetti sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bir oğlum var allah herkesin evladını bağışlasın inşallah

Canim kafana taktigin seye bak, uykucudur belki :) hrseynormalse sorun yok canim.

Son gittiğimde yani dün o kadar çok yedimki oğlumda da öyle yapıp giderdim yerinde durmazdı ölçüm yapamazdı doktorum çikolata ya da tepki vermiyor inşallah sağlıklıdır bebeğim
Cikolata surekli yemeyim bosa kilo yapar... kendi biyolojik saatini olusturmaya calisiyor bebeginiz.. o saatlerde uyuyorsa uyuyordur.. zaten ters giden bi seyler olsa drunuz soyler... dra guvenin hareketlerini de gun icinde takip etmeye calisin.. bi sure sonra bi rutini oldugunu goreceksiniz

Doktorum suyu haftasına uyumluluğu herşeyi normal diyor ama her kontrolde aynısı olunca kafama takıldı. Amiiin Allah tüm hamile olanları sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı korusun inşallah hamile olduğunu öğrendiğinde başlıyor annelik ikinci rahat olurum dedim ama panik oldum işte teşekkür ederim

Evet duydum böyle bir şey.
Arkadaş iki elin parmağını geçmez hareketini hissetmem diyordu hatta, çok hareketsizmiş bebeği.
Bir sorun da yok.
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız arkadaşınızında

Canim kafana taktigin seye bak, uykucudur belki :) hrseynormalse sorun yok canim.
Uykucu olsun inşallah sağlıklı olsunda evham yaptım o içerde ben dışarda tek irtibatımız ultrason orda da tepki vermeyince korktum ilk hamilelik gibi acemi oldum ikinci aslında

hareket edemeyecek kadar tembelse erkektir kesin
şaka bir yana endişelenmeyin varmış öyle hareket etmeyen..

Teşekkürler düzene uyacağız bizde belki de sakin bir bebektir en iyisi doktora güvenmek panik oldum unutmuşum galiba 6yıl aradan sonra

hareket edemeyecek kadar tembelse erkektir kesin
şaka bir yana endişelenmeyin varmış öyle hareket etmeyen..
Güldürdün beni gerçekten öylede olabilir
hayırlı sağlıklı evlat olsunda cinsiyet hiç mühim değil oğluma eş olur erkekse

Benim kızım da ultrason sırası beklerken kıpır kıpır, girdiğimde hiç hareket etmezdi. Çikolataya da tepki vermezdi. Birkaç defa döner-kebap türü birşeyler yedim. Baktık ultrasonda Dr ölçüm yapamıyor. Belki sizin ufaklığın sevdiği yiyecek başkadır. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Belkide canım dediğin gibi her bebek çikolatayı sevecek diye birşey yok dediğin gibi sevmiyor da olabilir bende öyle deniim o zaman belki de kebap seviyor yada meyve yada yada.. doğuma kadar anca bulurum neyi seviyorsa amiin çok sağolun allah tüm bekleyen anneleri sağlıkla kucağına almak nasip etsin beni de inşallah

ay nolur böyle şeylere takılıp kendinizi yıpratmayın. benim kızım 16. haftada hareket etmeye başladı. inanılmaz hareketliydi artık kahkahalarla gülüyordum içimde kıpırdatıkca ama 30. haftada kaybettim.

demem o ki, kendinizi dinlemeyin bi meşgale bulun acilen. hamileliğinize odaklanmayın. rabbim sağ salim kucağinıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…