ay nolur böyle şeylere takılıp kendinizi yıpratmayın. benim kızım 16. haftada hareket etmeye başladı. inanılmaz hareketliydi artık kahkahalarla gülüyordum içimde kıpırdatıkca ama 30. haftada kaybettim.
demem o ki, kendinizi dinlemeyin bi meşgale bulun acilen. hamileliğinize odaklanmayın. rabbim sağ salim kucağinıza almayı nasip etsin.
Gerçekten çok üzüldüm allah bu acınızı unutacak sevinçler yaşatsın cennette sizr şefaatçi olsun inşallah doğru söylüyorsun kendimi dinliyorum galiba allah büyük şimdi utandım böyle konu açtığımaay nolur böyle şeylere takılıp kendinizi yıpratmayın. benim kızım 16. haftada hareket etmeye başladı. inanılmaz hareketliydi artık kahkahalarla gülüyordum içimde kıpırdatıkca ama 30. haftada kaybettim.
demem o ki, kendinizi dinlemeyin bi meşgale bulun acilen. hamileliğinize odaklanmayın. rabbim sağ salim kucağinıza almayı nasip etsin.
Gerçekten çok üzüldüm allah bu acınızı unutacak sevinçler yaşatsın cennette sizr şefaatçi olsun inşallah doğru söylüyorsun kendimi dinliyorum galiba allah büyük şimdi utandım böyle konu açtığıma
Sorun neydi peki söylemek istersen yaniay nolur böyle şeylere takılıp kendinizi yıpratmayın. benim kızım 16. haftada hareket etmeye başladı. inanılmaz hareketliydi artık kahkahalarla gülüyordum içimde kıpırdatıkca ama 30. haftada kaybettim.
Sorun neydi peki söylemek istersen yani
Allah bağışlasın size kızınızı hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyet hiç farketmez gerçekten sağlıkla doğsundaBenim kizda öyleydi ne yüzünü gördük ne bişey...
Hareket etmezdi bazen çok korkardim
Meyve çikolata meyve suyu pasta yemek şeker ne yaptimsa yok...
Hatta önce erkek diye gösterdi kendini hiç kipirdamayinca kordonu pipi gorduk
Meğer kızmış 6aya doğru netleşti :)
Bizde düşünce var hareketliyse sağlıklıdır diye ama hareketsiz olup sağlıklı olanda var Allahın takdiri allah herkesin evladını korusun boş takıntı benimkisiCanım benim kuzuda hareketsizdi. Çok hareketli bir bebek olacak inşallah.
Tatlıyı yemek lazım
Kuzum kalbinin atışını bile duyamıyorlardı. İçini rahatlatmak için söylemiyorum. Çok şükür bir sıkıntı yok canım.Bizde düşünce var hareketliyse sağlıklıdır diye ama hareketsiz olup sağlıklı olanda var Allahın takdiri allah herkesin evladını korusun boş takıntı benimkisi
Yo yo gömmeyin oğluşlarihareket edemeyecek kadar tembelse erkektir kesin
şaka bir yana endişelenmeyin varmış öyle hareket etmeyen..
Aynen bizimki doktorun probuna tekme atıyordu videosu bile var hic durmuyor... hala da durmaz :)Yo yo gömmeyin oğluşlari12.haftada doktorum, ben boyle hareketli bebek gormedim dedi ve erkek bebegim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?