Ultrasonda hareketsiz bebek

Gerçekten çok üzüldüm allah bu acınızı unutacak sevinçler yaşatsın cennette sizr şefaatçi olsun inşallah doğru söylüyorsun kendimi dinliyorum galiba allah büyük şimdi utandım böyle konu açtığıma

ay yok öyle düşünme lütfen. üzülmeni istemiyorum. sadece kendini dinlediğini gör diye anlatmak istedim. başka uğraşlar bul kendine. puzzle yap, maydanoz ek, film izle, kitap oku...

hamilelikle ilgili sorular sorma kötüyü çağırma. bebeğin çok iyi olacak maşallah.

ben de gebelik düşünüyorum önümüzdeki ay. inşallah bu sefer mutlu huzurlu ve çok sağlıklı bi bebeğim olur sizinki gibi...

Sorun neydi peki söylemek istersen yani

Benim kizda öyleydi ne yüzünü gördük ne bişey...
Hareket etmezdi bazen çok korkardim

Meyve çikolata meyve suyu pasta yemek şeker ne yaptimsa yok...
Hatta önce erkek diye gösterdi kendini hiç kipirdamayinca kordonu pipi gorduk
Meğer kızmış 6aya doğru netleşti :)

Sizin için dua edecem inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bebeğinle ve sağ salim kucağına alırsın evladını allah unutursun size yaşadığınız kötü günleri birlikte dua edelim

Canım benim kuzuda hareketsizdi. Çok hareketli bir bebek olacak inşallah.
Tatlıyı yemek lazım

Allah bağışlasın size kızınızı hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyet hiç farketmez gerçekten sağlıkla doğsunda

Canım benim kuzuda hareketsizdi. Çok hareketli bir bebek olacak inşallah.
Tatlıyı yemek lazım
Bizde düşünce var hareketliyse sağlıklıdır diye ama hareketsiz olup sağlıklı olanda var Allahın takdiri allah herkesin evladını korusun boş takıntı benimkisi

Bizde düşünce var hareketliyse sağlıklıdır diye ama hareketsiz olup sağlıklı olanda var Allahın takdiri allah herkesin evladını korusun boş takıntı benimkisi
Kuzum kalbinin atışını bile duyamıyorlardı. İçini rahatlatmak için söylemiyorum. Çok şükür bir sıkıntı yok canım.
İnşallah sağlıkla al kucağına.

Ultrasondan 5 dk önce gofret ye üzerine de bi bardak meyve suyu içtin mi tamamdır:)

Bütün bulgular normal ise kafanıza takmayın.
İstisnalar vardır muhakkak ama anne karnında daha hareketsiz olanlar doğduktan sonra da daha sakin oluyorlar.
Onun kendi yapısı

O haftalarda uyku düzeni oluşmaya başlıyor. Uyku zamanlarına denk gelmişsindir :) doktor normal diyorsa takılma. Detaylına az kalmış o zaman öğrenirsin kesin bir şekilde :)

Benim kızım dogana kadar hareketsizdi ets ye girince kalp atışlarını alamazdi hemşire karnimi bi sallardi tık yok tu her bebek aynı olmuyo kimi bebeğin hareketleri karşıdan belli oluyo göbek hop hop ediyo kimiside hep uyuyo

Seker yukleme testi yaptirmaya karsi olan hanimlarin ultrasondan once bolca cikolata ve meyve suyu tavsiyeleri peki

Ay ne guzel işte insallah sakin bi bebek olur kalp atışı varsa sorun yok zaten.
Benim 12.haftada ultrasonu koyduğu anda, ben böyle hareketli cocuk gormedim dedi doktor 16.haftada gittigimde de uyuyor dedi, emiyor gibi agiz hareketleri yapıyordu.
Ben de 18deyim, 2 haftadir hareketlerini hissediyorum. Siz de hissedersiniz bir kac haftaya. O zaman iciniz daha rahat eder

Bebek erkek bence erkekler genelde fazla hareket etmezler ben 5.6. aylarımda ultrasona girerken 8 li çikolata yemiştim korkma uyuyodur annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…