Ultrasonda hareketsiz bebek

Son gittiğimde yani dün o kadar çok yedimki oğlumda da öyle yapıp giderdim yerinde durmazdı ölçüm yapamazdı doktorum çikolata ya da tepki vermiyor inşallah sağlıklıdır bebeğim
Gün içinde hareketlerini hissediyor musun? Ben de çok geç öğrendim cinsiyetini

Çok nadir azıcık seyirme gibi toplanmasını hissediyorum sertleşiyo bu kadarını hissediyorum şimdilik
Normal canım bana bebişin kız gibi geldi seyirme şeklinde hissettiğin için.
Zaman geçtikçe daha çok hareketlenecektir hiç canını sıkma

Normal canım bana bebişin kız gibi geldi seyirme şeklinde hissettiğin için.
Zaman geçtikçe daha çok hareketlenecektir hiç canını sıkma
Sağol canım cinsiyeti hiç takmıyorum dr bi kaç kez farklı tahminlerde bulundu bi kaç kez kıza benzetti son gittiğim de de erkek dedi hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun da

Güzel anneler hepinize teşekkür ederim hareketlerini artık hissediyorum yavaş yavaş bugün öğrendim bi kızım olucakmış

Güzel anneler hepinize teşekkür ederim hareketlerini artık hissediyorum yavaş yavaş bugün öğrendim bi kızım olucakmış
merhaba konu çok önce açılmış ama yazmak istedim yinede..2 gün önce kontrole gittik 12 haftalık hamileyim.ikili test yapılacaktı doktor ne yaptıysa bir türlü hareket ettiremedi bebeğimi.çikolata ye gel 1 saat sora yine bakalım dedi dönüşte yine aynı pozisyondaydı hiç bir kıpırdama yok aksine pozisyon bile değiştirmemiş. okadar korktum ki kalp atışları normal ama 2 gündür çok korkuyorum.böyle bir durumla karşılaşan varmı 1 soraki kontrolüm 1 ay sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…