Şimdi orda süreç şöyle ilerler: Doktorunuz kan değerinize bakar. Şu an rakamları net hatırlamıyorum ama BHCG belli bir değere erişince ultrasonda kese görünür. Vajinal ultrasonla daha çabuk görünür hatta. Doktorunuz kan değerinize göre ortalama ne zaman kendisini kese için görmeniz gerektiğini size söyler. Sonrasında da inşallah sağlıkla süreç ilerler :) Mutsuz olacak bir durum yok, normal şu an herşey.İnsallah bakalım yarını bekleyeceğim
Teşekkür ederim sağolun insallah :)Şimdi orda süreç şöyle ilerler: Doktorunuz kan değerinize bakar. Şu an rakamları net hatırlamıyorum ama BHCG belli bir değere erişince ultrasonda kese görünür. Vajinal ultrasonla daha çabuk görünür hatta. Doktorunuz kan değerinize göre ortalama ne zaman kendisini kese için görmeniz gerektiğini size söyler. Sonrasında da inşallah sağlıkla süreç ilerler :) Mutsuz olacak bir durum yok, normal şu an herşey.
Kan vermedin mi kaç çıktı betaMerhaba arkadaşlar. Adet düzenim çok düzenlidir. Bulantı ve baş dönmesiyle birlikte 5 gün gecikmem oldu. Test yaptim çok net bir şekilde pozitif çıktı. Daha dün yaptım. Bugün de doktora gittim ultrasonda kese görünmedi kan verdim doktorum çok yeni olabilir dedi. Bu durumla karşılaşanınız var mı?
Kan verdim sonuç yarin çıkacak bende sabırsızlandım o yüzden sormak istedimKan vermedin mi kaç çıktı beta
hadi hayırlısı olsun burayada yaz sonucunu şuan internetten bakabilirsin aslında e nabız danKan verdim sonuç yarin çıkacak bende sabırsızlandım o yüzden sormak istedim
Yazarım tabiki çok heyecanlıyım sabah doktorum arayıp söyliycek bekliyim diyorum :)hadi hayırlısı olsun burayada yaz sonucunu şuan internetten bakabilirsin aslında e nabız dan
Devlet Hastanesi'nde tahlil yaptırmadınmı şimdi bakabilirsin internettenYazarım tabiki çok heyecanlıyım sabah doktorum arayıp söyliycek bekliyim diyorum :)
Yok hayır özel hastanede yaptırdımDevlet Hastanesi'nde tahlil yaptırmadınmı şimdi bakabilirsin internetten
Özelde yapılanı görebiliyomusun bilmiyorum bi bak istersen elinde Internet varYok hayır özel hastanede yaptırdım
Tamam canim bakayim sağolÖzelde yapılanı görebiliyomusun bilmiyorum bi bak istersen elinde Internet var
İdare eder moralim bebeğim koenzim başladım bugün eşimde pekmeze devam bakalım hayırlısı inşallah olur bu aykizinbiri9 canım nasılsın moralin çok bozuldu biliyorum sabır de bir hayır vardır de sabrının sonunda mükâfatını alırsın bebeğim
680 çıkmış yolunda her şey dediKan vermedin mi kaç çıktı beta
Hadi hayırlı olsun darısı her ay umutla bekleyen arkadaşlarımıza inşallah rabbim bu ay da onları sevindirsin680 çıkmış yolunda her şey dedi
Amin inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin de kucağı boş kalmasın inşallahHadi hayırlı olsun darısı her ay umutla bekleyen arkadaşlarımıza inşallah rabbim bu ay da onları sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?