Ultrasonda kötü görüntü

handecs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
103
3
118
Eskişehir
Arkadaşlar benim kilomdan dolayı görüntüm net olmadı hatta kalp atışlarını vajinal ultrasonla duydum ancak. şimdi mesela 2li tarama için gittiğimde de görüntü kötü çıkacak ve ense kalınlığını ölçmede problem yaşayacak mı? ya da cinsiyet belirlemede de mi aynı sıkıntıyı yaşıycam? Benimle aynı şeyi yaşamış arkadaşlarım aydınlanabilir miyim?

bebeğin kaç haftalık canım

8 haftalıkken duydum kalp atışını ama vajinal ult. dan şimdi 10. haftaya yeni girdim 2 hafta sonra ikili tarama testine gidicem

8 haftalıkken duydum kalp atışını ama vajinal ult. dan şimdi 10. haftaya yeni girdim 2 hafta sonra ikili tarama testine gidicem

canım merak etme bu tarama testlerinde senın kilolu olman bi risk teşkil etmez içini ferah tut. kilon ile tarama testinin kapsamının alakası bile yok rahat ol. cinsiyetıde etkilemez aslında doktorların gelişmiş artık ultrason cihazları neden geç öğreniyorsunki ben onu anlamadım yanı. belkide cihazı eskiyse o yuzden geç öğreniyor olabılırsın . bence sıkıntı yok

Sağol arkadaşım teşekkür ederim :)) İçim rahatladı

aynen bende senin gibiyim ilk 3 ay vajinalden görünüyor sonra karnımdan bastırarak ancak görülüyor o da çok net değil ama doktorlar bi şekilde halleder ölçümü yapar merak etme ben ayrıntılı ultrasona girdim 23. haftamda bazı bakacağı şeyleri net göremedği için 2 dk vajinal baktı bebek büyüdükçe daha rahat görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…