ultrasyondan anlayan varmii

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Ya ben anlamiyorum da anlayan varsa bakarmisiniz bebek varmi bu ultrasyon goruntusunde kendi doktorum bebek oldugunu soyledi bi baska doktorda senin rahmin bombos bebek falan yok dedi kan testimde 110.77 cikti anlamadim kac haftalik gebeyim acaba cevaplarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20141203_183646.webp
    IMG_20141203_183646.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 127
Ya ben anlamiyorum da anlayan varsa bakarmisiniz bebek varmi bu ultrasyon goruntusunde kendi doktorum bebek oldugunu soyledi bi baska doktorda senin rahmin bombos bebek falan yok dedi kan testimde 110.77 cikti anlamadim kac haftalik gebeyim acaba cevaplarinizi bekliyorum

Foto Nerede

Gördüm canim tamam msji eksik okumusum kan değerine göre hamilesin de sana rahmin bomboş diyen doktor gerizekalı. Daha kese görünmez ki hemen. . Kan değerinin bin üstü olması lazım. Ben keseyı 5 buçuk haftada bebeği de 8. Haftada gördüm. Endiselenme kan testi yaptır tekrar degerin 2 ye katlarsa her şey yolundadir canım

canim tamam msji eksik okumusum kan değerine göre hamilesin de sana rahmin bomboş diyen doktor gerizekalı. Daha kese görünmez ki hemen. . Kan değerinin bin üstü olması lazım. Ben keseyı 5 buçuk haftada bebeği de 8. Haftada gördüm. Endiselenme kan testi yaptır tekrar degerin 2 ye katlarsa her şey yolundadir canım
Cok tesekkur ederim sen bilirsin ya benim bugun adetimin 13.gunu yani bu kadar gecmesine ragmen kan degerlerim cok az degilmi son adet tarihinden hesaplaniyomus son adet tarihim28.10.2014 sence anormel bi durummu var bebek sagliksiz olbilirmi

Cok tesekkur ederim sen bilirsin ya benim bugun adetimin 13.gunu yani bu kadar gecmesine ragmen kan degerlerim cok az degilmi son adet tarihinden hesaplaniyomus son adet tarihim28.10.2014 sence anormel bi durummu var bebek sagliksiz olbilirmi

Geç dollenme olabilir canim belki adete yakın yumurtlamışsın kan testini ne zaman yaptın. ..

Geç dollenme olabilir canim belki adete yakın yumurtlamışsın kan testini ne zaman yaptın. ..
Dun yaptim Insallah dedigin gibidir ya rabbim saglikli dogum versin sanada insnlh bebisini kucagina alirsin bizlere dua et ben dis gebelik gecirdigim icin bu bebegimede bisey olur diye korkuyoru

Dun yaptim Insallah dedigin gibidir ya rabbim saglikli dogum versin sanada insnlh bebisini kucagina alirsin bizlere dua et ben dis gebelik gecirdigim icin bu bebegimede bisey olur diye korkuyoru

Sağol canım. Yarın tekrar kan tahlili yap bakalım sonuç ne çıkacak. Umarım sağlıklı bir geveliktir canım ama moral çok önemli stres yapma olur mu

Sağol canım. Yarın tekrar kan tahliliap bakalım sonuç ne çıkacak. Umarım sağlıklı bir geveliktir canım ama moral çok önemli stres yapma olur mu
Insallah yapmam dua edoyorum dort sene sonra artik bi bebegim olsun diye rAbbim butun Isteyenlete saglikli evlatlar verir ins destegin icin sagol canim:KK66:Yarin kan testimide yapicam insallah

Insallah yapmam dua edoyorum dort sene sonra artik bi bebegim olsun diye rAbbim butun Isteyenlete saglikli evlatlar verir ins destegin icin sagol canim:KK66:Yarin kan testimide yapicam insallah

Amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin haber ver bana da olur mu. ..

Gunaydin. Bu fotoya gore bebek ya da kese yok cnm. Zatem bu betahcgde dd gorunemez ikisi de.

Canim bebegim dusuyo heralde dun kan tedti yaptim 102.88 cikti dusmus kan degerlerim bir gun once 110.77 di varmi bi sorun sence doktor simdilik dusuk gorunuyo dedi 48 saat sonra bir daha yaptr dedi
Sorun var cnm ;(
Baska bir yazini daha okumustum. Dr dusuk ilaci verdi vs diye. Bi karisiklik vardi sanirim orada dimi....

E
Gunaydin. Bu fotoya gore bebek ya da kese yok cnm. Zatem bu betahcgde dd gorunemez ikisi de.

Sorun var cnm ;(
Baska bir yazini daha okumustum. Dr dusuk ilaci verdi vs diye. Bi karisiklik vardi sanirim orada dimi....
Evet bana dort hafyalik gebesin dedi dusuk hapi verdi on gun sonra baska bi doktor gebe falan degilsin dedi ve kan testi yaptim 110.77 bu deger cikti bir gun sonra bi daha yaptim dun yani 102. 88 cikti dusucekmi bebegim sizce

E

Evet bana dort hafyalik gebesin dedi dusuk hapi verdi on gun sonra baska bi doktor gebe falan degilsin dedi ve kan testi yaptim 110.77 bu deger cikti bir gun sonra bi daha yaptim dun yani 102. 88 cikti dusucekmi bebegim sizce
Hala aklim almiyr. Senin bu bebegi istedigini bile bile dusuk hapi nasil verir. O nedenle sanirim dusuk yapiyrsun cnm. Cok ozur dilerim direk soyledigim icin..
Sikayet et o dr.u kesinlikle. Boyle birseyi sana yasatamaz...

Sorun var cnm ;(
Ben bu doktoru sikayet edicem belkide dusuk Ilaci zarar verdi bebegime icmemegerekiyodu daha cok kucukmus bebegim ya ben saglikli bi cocugum olsun istiyorum artik bu doktorlar hastaneler pskolojimi bozdu

Hala aklim almiyr. Senin bu bebegi istedigini bile bile dusuk hapi nasil verir. O nedenle sanirim dusuk yapiyrsun cnm. Cok ozur dilerim direk soyledigim icin..
Sikayet et o dr.u kesinlikle. Boyle birseyi sana yasatamaz...
Bende oyle dusundum Ilaxlar dusurdu bebegimi allah kahretsin ya ben bir senedir budoktors gidiyorum dort senedir cocugum olmuyo bide ne dedi biliyomusun ben kullanmak istemedim ilaci bana diyo e okadar ugrastik bu bebek icin salak ya resmen gururumla oynadi ben kendimi alti haftalik gebe sanip umutlaniyodum uc gun oncesine kadar

Back
X