- 12 Temmuz 2016
- 33
- 4
- 1
- Konu Sahibi sudemmmnaz
-
yok son zamanlarda 10 gun erken yada 20 gun gec oluyodum adet tarihimdende cok emin degilim doktoda dedi 4 haftaliksa daha duyamayiz kalp atisiniCanım emin değilim ama geç döllenme olmuştur belki
Adetin düzenli mi?
pardon 10 gun gec oluyorumyok son zamanlarda 10 gun erken yada 20 gun gec oluyodum adet tarihimdende cok emin degilim doktoda dedi 4 haftaliksa daha duyamayiz kalp atisini
Bnde daha bgun duydum kalp atisini keseyi gordum 7haftalk gozuukuo ama bnm ultrasonda 6+3 dedi. Bekle bekle belki kotu bsey olmaz korkma lutfen stres yapmapardon 10 gun gec oluyorum
Bnm ablaminda 3hafta farj var kese bos denildi bebek yok denildi falan ama suan cok sukur bsey yok. Gec dollenms olabilr. Gebelgni nzman ogrendn beklenen adetinden kac gun once veya sonra ?
yok son zamanlarda 10 gun erken yada 20 gun gec oluyodum adet tarihimdende cok emin degilim doktoda dedi 4 haftaliksa daha duyamayiz kalp atisini
umarim bu kadar cok istedigimin farkinda degildim bugun cok korktum 1 hafta nasil gecer bilmiyorumDediğim gibi geç döllenme olmuştur
Stres yapma rahat ol
Bir şey olmaz hayırlısıyla
Gec dollebme olmus olabilir kendinizi sikintuya sokmayin onemli olan su an ki zamandan sonraki takip gec dollenme yasamis olabilirsiniz 10 gun sonra kalp atisi olnaz ise bos gebelik vb olabilir olumlu dusunmeue calisinama sat gore 8 haftalik ultrasyonda 4 haftalik gozuktu doktorda dedi eger gelisme yoksa kurtas olursun diye niye bu kadar fark var bilsemki 4 haftalik ahatliyacagim ama doktorlaribda kafadi karisti benimde
bebek gozuktu ama doktor dedi cok kucuk 4 haftalik 5 gunluk gozukuyo sat dogruysa bebwk yasamiyo dedi eger doktorun dedigi dogruysa ozaman sorun yok of ya boyle farkliliklar oluyomuGec dollebme olmus olabilir kendinizi sikintuya sokmayin onemli olan su an ki zamandan sonraki takip gec dollenme yasamis olabilirsiniz 10 gun sonra kalp atisi olnaz ise bos gebelik vb olabilir olumlu dusunmeue calisin
sizindemi fark coktu kac aylik gozukuyoduBen bu durumu geç döllenmeye benzetemedim. Adet tarihi ile ultrason arasında ciddi fark var. Hakkında hayırlısı olsun. Benim de başıma gelmişti. Kürtaj olmuştum.
Normalde o haftada tek kese gorunur bu tarihte kalp atisi gorunmeside ilginc tabikire bu tarz seyler cok duyuyiruz benim mesela bebegim 6+5te gorunmustu peki hangi tarihte4+5 tinuzbebek gozuktu ama doktor dedi cok kucuk 4 haftalik 5 gunluk gozukuyo sat dogruysa bebwk yasamiyo dedi eger doktorun dedigi dogruysa ozaman sorun yok of ya boyle farkliliklar oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?