ultrasyonla sat arasindaki fark

yerlesme kanamasi bu kadar cok olmaz ve parca cok dusmez ben dusuk oldugundan emindim ama dusuk icin gittigimde test yapalim dediler beta bu sekilde cikinca hamileliginiz devam ediyo dediler sabah gidecegim doktora doktor sadece ultrasyonla bakar dimi cok korkuyorum ya

Diyenler bir doktor degil ve ultrasonla bakmadilarsa dikkate alma... ultrasonla bakar... iyi bir dr bul ama... kanama adet gibiyse kıvamlıysa ve yogunsa düşük yapiyorsun... uzme kendini herseyde vardir bir hayir...

Allah hayırlısını versin öncelikle. Gelen parça kan pıhtısı da olabilir. Ben aşırı kanamalı geçirdim ilk üç buçuk ayı. Pıhtı da gelmişti. Bebeğin kalp atışı önemli olan. Kalp atışına baktırın haftası uygunsa. Bebeğimi kaybettim diyerek gittim doktora öyle ki kanamam olmuştu yaşaması mümkün değil demiştim. Doktor baktı ultrasonla kalp atışı iyi Bebek keyifliydi kanama bebeğin kesesine biraz uzak bir yerdeydi. Sakın ihmal etme Bebek sağlıklıysa kanamayı durdurmaları lazım kanama alanı genişlerse kaybedilebilir Bebek. Düşük iğnesi hapı hepsini kullandım o dönemde hiç kalkmadım atlattık sağ salim çok şükür. Öncelikle hayırlısını dile. İnşallah bebiş iyidir hayırlı hayırlı sonuçlanır bu iş.

kalp atisini duyamamisti doktor 10 gun daha bekleyip kurtas yapalim de
peki senin kanamanin rengi neydi benim ki koyudan acik kirmiziya donustu bide her dusukten sonra mutlaka hemen kurtasami aliyolar bilgin varmi

kalp atisini duyamamisti doktor 10 gun daha bekleyip kurtas yapalim de

peki senin kanamanin rengi neydi benim ki koyudan acik kirmiziya donustu bide her dusukten sonra mutlaka hemen kurtasami aliyolar bilgin varmi
Benim kanamam kıpkırmızıydı ilk başta canım sonra iğne ilaç tedavisiyle rengi açıldı yavaş yavaş ve en son kahverengi lekelelere dönüştü sonra o da geçti ama Zamanla tekrarladı aynı şekilde geçti. Düşük sonrası rahim temizlenmişse almazlar ama parça görürlerse kesin alıyorlar bu senin için tehlike çünkü canım. Ama kürtajda genel anestezi uygularlarsa hiç bir şey anlamıyorsun

Benimde son adetim 15 mayıs ve şuan 8 haftalık gebeyim bende doktora gittiğimde 4 haftalıkken kalp atışı yok 10 gün sonra gel yine yoksa alırız dedi 7 yada 8 haftalıkken kalp atışı çıkıyo canını sıkma bekle cnm yada iyi bir doktora git

Bnm ablaminda 3hafta farj var kese bos denildi bebek yok denildi falan ama suan cok sukur bsey yok. Gec dollenms olabilr. Gebelgni nzman ogrendn beklenen adetinden kac gun once veya sonra ?
Peki canim.senin adetlern duzensizmiydi bide iliski tarihn gecmiydi ordan mi gec dollenme old dusundn

Canim benm normal sat. Cok fark yok 4hun mu ne farki var ablamin adeti duzensizdi evet iliski tarihlerinide bilmyrm tatlm ama adeti duzensz ya nzman yumurtladgi belli olmadig icin fazla fark oluodur

Bnm de adetm duzenli 5 /6 gun fark 2 dr cok olumsuz konusti adetnz duzenli old icin kesin diser kese kucuk dediler 1 de normal dedi birazdan bitane daha gdixem

Merhabalar ben kizimda olan gebeliginde cok yogun kanama gecirdim parca parca tabiri caiz ise tabi gebe oldugumi bilmiyordum bir ay sinra adet olmayinca test yaptom baktimgebeyim dr a gittik ve bebegimizin 11 haftalik oldugunu ogrendik 5 haftalik beklerken meger onceki ay adet oldugunu sandigim zaman gebeymisim kanda gebelik kac cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…