bebeklik Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 1.996 2 116 Ankara 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #1 kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı
kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı
HandCute Allahım sen yardım et Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 1.531 229 163 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #2 bebeklik .!.: kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı Genişletmek için tıkla... canım folikül demek sanırım ama net olarak bilmiyorum
bebeklik .!.: kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı Genişletmek için tıkla... canım folikül demek sanırım ama net olarak bilmiyorum
bebeklik Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 1.996 2 116 Ankara 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #3 saol canım yani yumurta anlamına mı geliyor...
gxuxl@end Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 634 3 96 48 İstanbul 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #4 bebeklik .!.: kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı Genişletmek için tıkla... ay inanmıyorum sen böyle bişi yazmasan inan farkında değilim CADIARZU bende şimdi baktım benimde aynı sağ 2 af sol 4 af yazıyor bende merak ettim şimdi bilen varsa yazsın lütfen:enbuyukkk:
bebeklik .!.: kılzar dün adettimin 4 günüydü ve dr gittim.ultroson ve kan istendi ...sonuçlara göre takrardan aşılama dendi ve ilaç içmeye bugün başladım... ama dün ultrosonda sağ yumurtalıkda 2-3 af soldada af olduğunu yazdılar kağıdıma...bunun anlamı ne bilmiuorum sizce nedir????bilen varmı genelde kadınların genelinde yazıyor ...ama nedemek bilmiorummmmmmmm:1shok::1shok: bilen varmıııııııı Genişletmek için tıkla... ay inanmıyorum sen böyle bişi yazmasan inan farkında değilim CADIARZU bende şimdi baktım benimde aynı sağ 2 af sol 4 af yazıyor bende merak ettim şimdi bilen varsa yazsın lütfen:enbuyukkk:
bebeklik Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 1.996 2 116 Ankara 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #5 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
AnlamadanDinlemeden HayaT BeNimLe GüSeL :)) Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 11.617 27 206 Diğer 11 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #6 Ben hiç duymadım ??????????????Neymiş???
bebeklik Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 1.996 2 116 Ankara 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #7 bilen yokmu.............................................
gxuxl@end Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 634 3 96 48 İstanbul 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bebeklik #8 kimse bilmiyor galiba yaaaaaaaaaaa bende çok merak ediyorum ne acaba