- Konu Sahibi murakami2501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam anlayamadim.peki doktorun ne diyor tam olarak?Merhaba arkadaşlar bugün vaginal ulturason çekildi beta değerim 4600 ancak kese görülmediği için buna doktorum gerek duydu. Kese rahim dışıma yerleşmiş olabilir dedi. Bu sonuçlardan anlayanlar siz ne düşünüyorsunuz?
Canım insallah öyle Bi sey cıkmaz ama dıs gebelikten süphelenmiş olabilir. doktorun. Tüplerde veya Baska Bi yerde kese görüyorum falan demedimi. Normalde bu degerle görülmesi lazım cünkü. Ektopik saptanmadı diyor ama neden görülmedi anlamadım. Ektopik dıs gebelik demek oluyor.Merhaba arkadaşlar bugün vaginal ulturason çekildi beta değerim 4600 ancak kese görülmediği için buna doktorum gerek duydu. Kese rahim dışıma yerleşmiş olabilir dedi. Bu sonuçlardan anlayanlar siz ne düşünüyorsunuz?
Canım kese sag tarafında ama istenen yere yerlesmemste olabilir okuyup anlayabldgmkadarMerhaba arkadaşlar bugün vaginal ulturason çekildi beta değerim 4600 ancak kese görülmediği için buna doktorum gerek duydu. Kese rahim dışıma yerleşmiş olabilir dedi. Bu sonuçlardan anlayanlar siz ne düşünüyorsunuz?
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Doktorum bu değerle kese göremeyince beni daha detaylı ulturason olan başka bir doktora yönlendirdi. Dış gebelik şüphesi vardı ancak kese tüplerde olmadığı için o ihtimal kaldı gibi. İki doktorun da görüşü şu şekilde kese Rahmin dışında üstte bir yere yerleşmiş. Söyledikleri bu iki gün sonra tekrar randevum var. Sizlerden de görüş almak istedim. Yatışım istenmedi çünkü betam her gün iki kat düzenli artıyor ve kese çok şükür tüplerde değilmiş.Tam anlayamadim.peki doktorun ne diyor tam olarak?
Bu yaziyi niye verdi tam olarak..
Hastaneye yatişin istendimi?
Tubalarda filan sivi yok diyor anladigim kadariyla.
Canım yorumun için çok teşekkürlerCanım insallah öyle Bi sey cıkmaz ama dıs gebelikten süphelenmiş olabilir. doktorun. Tüplerde veya Baska Bi yerde kese görüyorum falan demedimi. Normalde bu degerle görülmesi lazım cünkü. Ektopik saptanmadı diyor ama neden görülmedi anlamadım. Ektopik dıs gebelik demek oluyor.
Evet tam olarak böyle rahmin dışında üst tarafta sağda bir yere yerleşmiş iki gün sonra tekrar bakılacakCanım kese sag tarafında ama istenen yere yerlesmemste olabilir okuyup anlayabldgmkadar![]()
Ya bende diş gebelik suphesiyle yatmistim.Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Doktorum bu değerle kese göremeyince beni daha detaylı ulturason olan başka bir doktora yönlendirdi. Dış gebelik şüphesi vardı ancak kese tüplerde olmadığı için o ihtimal kaldı gibi. İki doktorun da görüşü şu şekilde kese Rahmin dışında üstte bir yere yerleşmiş. Söyledikleri bu iki gün sonra tekrar randevum var. Sizlerden de görüş almak istedim. Yatışım istenmedi çünkü betam her gün iki kat düzenli artıyor ve kese çok şükür tüplerde değilmiş.
Doktorum rahmin tam üstünde sağdave rahimden besleniyor rahme doğru inme durumu olabilir değerin çok güzel iki kat artıyor ve hiç düşmedi Dedi. Şöyle söyleyeyim ayın 11 den itibaren her iki günde bir iki kat arttı değerim. Oysa dış gebelikte inip yükselmeler ya da düzensiz artışlar oluyormuş. Ama benim içim hiç raha değil. Cuma duruma göre kürtaj kararı verilecekYa bende diş gebelik suphesiyle yatmistim.
Tubalarda batinda sivi birikimi yoktu. Ama ben de bi zaman sonra artislar sapitti.
Sonra sinirladi kendini rahimde olmasada galiba rahime yakin bi yerdeydi.
Kendini buyutmedi sukur. Baya bekletmisti beni ama o yuzden Rabbim insallah sonuc ne olursa olsun kisa yoldan ferahlatsin.
Benmde saptanmadi ama yatisim yapilmisti. Anladigim kadariyla rahimde degilmi? Farkli bi yerindemi.
Rabbim yardımcın olsun ❤Evet tam olarak böyle rahmin dışında üst tarafta sağda bir yere yerleşmiş iki gün sonra tekrar bakılacak![]()
İnşallah canım bakalım cuma günü duruma göre kürtaj olabilirimAma benim kanamam vardi ya ic gebelikti ya da net bilmjyoruz. Kurtaj olmadim ben kendigilinden dusmustu.
Insallah kotu birsey olmaz ama olduki bi durum olustu seni kurtaj yapabilirler degerin cok yukswk cunku. Hakkinda hayirlisi olsun insallah kese belki gec gorujur
Çok sağol canım Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun ❤
Bence artislarin guzelse ihtimal var.Doktorum rahmin tam üstünde sağdave rahimden besleniyor rahme doğru inme durumu olabilir değerin çok güzel iki kat artıyor ve hiç düşmedi Dedi. Şöyle söyleyeyim ayın 11 den itibaren her iki günde bir iki kat arttı değerim. Oysa dış gebelikte inip yükselmeler ya da düzensiz artışlar oluyormuş. Ama benim içim hiç raha değil. Cuma duruma göre kürtaj kararı verilecek
İnşallah canım yarın da başka bir doktorla görüşecem bakalım o ne diyecek tek doktorda kalmak istemiyorum Allahtan hayırlısıBence artislarin guzelse ihtimal var.
Sinuc ne olursa olsun hayirlisi olsun duani hep boyle yapinca rahatliyor insan.
Guzel haberler verirsin insallah