Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden mesela?Bu soruma da cevap verebilir misiniz?Nerede yanlış düşündüm size göre?Bunu ciddi ciddi soruyorum.Arkadasin emzirirken memesinin belli olmasını eşim yanındayken sorun etmemeli miyim?
Kocası etmiyorsa sizi ilgilendiren bi durum yok neyse ki sizin gibi düşünceye sahip bir kocası yok şükür

Ben böyle bir şey yapmam, rahat edemem ve utanırım. Bahsettiğin kadın yanımda olsaydı, çok rahatsız olduysam, ortamdan bahane bulup ayrılırdım. Yapacak başka bir şey yok.

Kocası etmiyorsa sizi ilgilendiren bi durum yok neyse ki sizin gibi düşünceye sahip bir kocası yok şükür
Arkadaş evli misin bilmiyorum ama eşinin yanında bol bol emzirsinler.Rahatsiz olmadığın için böyle güzel bir dua etmek istedim senin için.Eşinle beraber kadının ve kocasının bu doğallığını,bir annenin bebeğini emzirdigi bu mucizevi ,kutsal olayı hayranlıkla izlersiniz.

Hoşlanmıyorsanız ortamı terk edebilirsiniz.
Oldu! anne oldular,anne oldunuz diye her hakka sahip olduğunu düşünen ,egoist insanlar türedi.İmkan dahilinde sen gidersin canım emzirmeye başka yere.Cocugu bana yapmadın ve buna maruz kalmak zorunda değilim.

Arkadaş evli misin bilmiyorum ama eşinin yanında bol bol emzirsinler.Rahatsiz olmadığın için böyle güzel bir dua etmek istedim senin için.Eşinle beraber kadının ve kocasının bu doğallığını,bir annenin bebeğini emzirdigi bu mucizevi ,kutsal olayı hayranlıkla izlersiniz.
Emin ol kocam dönüp o tarafa bakmaz bile ilk kez meme görmiyecek malum siz karı koca izlemeye devam edin evliyim 11 yıllık çekilebilirsin ;)

Oldu! anne oldular,anne oldunuz diye her hakka sahip olduğunu düşünen ,egoist insanlar türedi.İmkan dahilinde sen gidersin canım emzirmeye başka yere.Cocugu bana yapmadın ve buna maruz kalmak zorunda değilim.
Sen gidersin diyorsunuz da arkadaşınızı yollayamamışsınız başka yere açmış emzirmiş geçmişler olsun

Çevrenin fikrini önemsemeyen ve ulu orta emziren kadınlara birşey diyemezsiniz, sonuçta kendisi öyle istemiş ve uygun görmüş. İnsanlara yön veremezsiniz.
Ha ben bebeğimle başbaşa kalacağım yerleri tercih ettim hep ama kalabalıkta emzirmeyi tercih edenin de memesinin dibine düşecek değilim, kafamı çeviririm görmem yani 😃

Koca emzirmeye nasıl geldiniz o değil de

İşte senin kocan öyle düşünmüş demek benimki bakmaz baksa da o gözle bakmaz 🤣 bu kadar dert ettiğine göre seninkinden daha iyiymiş demek :)
Kocamın aklından geçeni o sırada hiç düşünmedim.Gözü kayıyor vs diye de bir kere bile bakmadım.Ben bu annelerin yani bazilarinin küstahligina ve hadsizligine ayar oluyorum.Olmaya da devam edeceğim.İgrenc bir olay asla değil ama benim için yapılan bu hareket tamamiyle saçmalik!İstediginiz her yerde,ulu orta,istediğiniz şekilde emziremezsiniz.Emziriyorsan bana ne ,bize ne?

Ya allahtan sizin gibi düşünen insanlar laf edince polisi arayabildiğim, emzirme hakkımın yasa ile korunduğu bir yerde yaşıyorum. Binlerce şükür.

Kocamın aklından geçeni o sırada hiç düşünmedim.Gözü kayıyor vs diye de bir kere bile bakmadım.Ben bu annelerin yani bazilarinin küstahligina ve hadsizligine ayar oluyorum.Olmaya da devam edeceğim.İgrenc bir olay asla değil ama benim için yapılan bu hareket tamamiyle saçmalik!İstediginiz her yerde,ulu orta,istediğiniz şekilde emziremezsiniz.Emziriyorsan bana ne ,bize ne?
Uluorta yemek yerken utanmıyor musun 😂😂😂. İnsan evinde kapalı kapılar ardında yer yemeğini, edep biraz. Benim kocam senin ağzına nasıl neyi soktuğunu görmek zorunda mı!!!

Ya allahtan sizin gibi düşünen insanlar laf edince polisi arayabildiğim, emzirme hakkımın yasa ile korunduğu bir yerde yaşıyorum. Binlerce şükür.
Emzir canım sen her yerde emzir olur mu?Hatırın kalmasın, gönlün kırılmasın her yer de emzir.Her yeri deneyimle.İstediğin şekilde emzir.Polis eşliğinde de emzir canım.

Uluorta yemek yerken utanmıyor musun 😂😂😂. İnsan evinde kapalı kapılar ardında yer yemeğini, edep biraz. Benim kocam senin ağzına nasıl neyi soktuğunu görmek zorunda mı!!!
Harika ve çok zekice bir karşılaştırmaydi.Gercekten bu mesajdan sonra ben kendimi çok kötü ve yenik düşmüş hissettim.

Emzir canım sen her yerde emzir olur mu?Hatırın kalmasın, gönlün kırılmasın her yer de emzir.Her yeri deneyimle.İstediğin şekilde emzir.Polis eşliğinde de emzir canım.
Şortlu filan insanlar da sizi rahatsız ediyo mu? Bazı bacaklar çok seksi neticede. Süt dolu memeden seksi bacaklar var bence. Napalım? Sokakta eşofman mı dağıtalım?

Sevgiliyken yurt dışında üstsüz güneşlenenler, sere serpe bebek emzirenler gördük. Hiçbir kadına zombi gibi gözünü dikip baktığını görmedim, altı üstü meme. Bir kadının çocuğunu emzirmesinin kime ne zararı var, esas rahatsız oluyorsanız siz bakmayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X