Seksi ve süt dolu memelerimiz halkımızı geriyor djcjxjcjŞortlu filan insanlar da sizi rahatsız ediyo mu? Bazı bacaklar çok seksi neticede. Süt dolu memeden seksi bacaklar var bence. Napalım? Sokakta eşofman mı dağıtalım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seksi ve süt dolu memelerimiz halkımızı geriyor djcjxjcjŞortlu filan insanlar da sizi rahatsız ediyo mu? Bazı bacaklar çok seksi neticede. Süt dolu memeden seksi bacaklar var bence. Napalım? Sokakta eşofman mı dağıtalım?
Düşünüp yorum bile yazamiyor ki bana yazdığına bak kocam benimkinden iyisine bakmak istemiş miş senin ki istemiş işte ki sen rahatsız olmuşsunŞortlu filan insanlar da sizi rahatsız ediyo mu? Bazı bacaklar çok seksi neticede. Süt dolu memeden seksi bacaklar var bence. Napalım? Sokakta eşofman mı dağıtalım?
Aaa evet tâbi,rahatsız etmez mi bence şort giyen insanlar da kapatılmali.Olayi buraya getirmeniz tam bi akıl tutulmasi.Durumu çarpıtmaktir bu.Biri de dışarda yemek yemeyi örnek vermiş.Beyinler pırıl pırıl.Şortlu filan insanlar da sizi rahatsız ediyo mu? Bazı bacaklar çok seksi neticede. Süt dolu memeden seksi bacaklar var bence. Napalım? Sokakta eşofman mı dağıtalım?
Evde kadın kadına iken emzirmek neyse de erkek misafirin yanında başka odaya gidilebilir emzirmek için.Uluorta yemek yerken utanmıyor musun. İnsan evinde kapalı kapılar ardında yer yemeğini, edep biraz. Benim kocam senin ağzına nasıl neyi soktuğunu görmek zorunda mı!!!
Bağlantı kuramamanızı anlıyorum.Aaa evet tâbi,rahatsız etmez mi bence şort giyen insanlar da kapatılmali.Olayi buraya getirmeniz tam bi akıl tutulmasi.Durumu çarpıtmaktir bu.Biri de dışarda yemek yemeyi örnek vermiş.Beyinler pırıl pırıl.
Sen yazdığın mesajı aç bir tekrar oku.Kocanin beynini sen okumuş ve cevap vermişsin.Kendince aklamissin.Ben de dedim ki belki düşündüğün gibi değildir hiçbir şey.Konuyu açan sensin.Yok arkadaş ben rahatlığınıza ayarim bu kadar basit.Bu benim düşüncem ve böyle dusunmeye devam edeceğim.Konuyu açan arkadaş bana göre de son derece haklı.Düşünüp yorum bile yazamiyor ki bana yazdığına bak kocam benimkinden iyisine bakmak istemiş miş senin ki istemiş işte ki sen rahatsız olmuşsunben ne alaka
ay bebeğim olana kadar herkes 2 yaşına kadar emzirirsin vs bu konu hakkında böyle söylüyorlardı. şimdi 15 aylık bebeğimi emziriyorum diye herkes bıraktırsan mı artık diyorİlk 6 ay ve olursa 1 sene mi? Kesinlikle yanlış biliyorsunuz. Nerede okudunuz bunu? 2 yıldır ve bu kesin bilgi yani bicok kaynak gösterebilirim.
Yemek yeme örneğini veren siz miydiniz?Hatırlayamadım.Sizseniz bu koşullarda bence birbirimize cevap yazmayalim çünkü size yazmak için harcadigim her vakit zaman kaybı.Bağlantı kuramamanızı anlıyorum.
![]()
Memelerde vardırHastanede iki memem acikken vizite icin doktor ve asistanlarin odaya girmesi, iceride bir anda 7 kisi olmasi, memelerimi refakwtcimin ortmemesi, benimde kapatamamla beraber yasanan dram geldi aklima![]()
Meme ile göt alakasını nasıl kurdunuz? Götümüz ile çocuk besleyebiliyor muyuz hangi mantıksal kuramı baz aldınız bu karşılaştırmayı yaparken?Evde kadın kadına iken emzirmek neyse de erkek misafirin yanında başka odaya gidilebilir emzirmek için.
Emzirmek dünyanın en güzel duygusu, anne ile bebek arasındaki anlatılamaz bir bağ. Bebek memeden sütü çektikçe içinden birşeyler de akıp gidiyor, çok başka bir duygu.
Kalabalık bir ortamda yer yoksa örtü ile anlarım, ama eve gelen erkek misafirin yanında başka odaya gitmek daha mantıklı. Ağız gibi meme de doğal bir organ evet ama meme ucumuzu açıp gezmiyoruz. İyi o zaman g.tümüzü de açıp gezelim
Meme ile ağız bağlantısındanMeme ile göt alakasını nasıl kurdunuz? Götümüz ile çocuk besleyebiliyor muyuz hangi mantıksal kuramı baz aldınız bu karşılaştırmayı yaparken?
Eşimin yanında arkadaşım bebeğini emzirse ben sorun etmem ki örtü de örtmüş kadın. En ince olsun yani ne olursa o kadar detayına inip mi baktiniz yok ince ortuydu yok bilmem ne. Kocanizdan daha çok siz baktınız gibi duruyorNeden mesela?Bu soruma da cevap verebilir misiniz?Nerede yanlış düşündüm size göre?Bunu ciddi ciddi soruyorum.Arkadasin emzirirken memesinin belli olmasını eşim yanındayken sorun etmemeli miyim?
Ha bide ince örtüydü dimi o kadar incelemiş kocası meme görecek diye ödü kopmuş yazıkEşimin yanında arkadaşım bebeğini emzirse ben sorun etmem ki örtü de örtmüş kadın. En ince olsun yani ne olursa o kadar detayına inip mi baktiniz yok ince ortuydu yok bilmem ne. Kocanizdan daha çok siz baktınız gibi duruyorKocam bakıcak mı diye tedirgin olmam bakmaz çünkü. Bende cafede vs bicok erkek arkadaşımızın yanında emzirdim. Ne eşim rahatsız oldu ne ben ne de erkek arkadaşlarımız. Emzirme önlükleri bunlar için var zaten. Yada emzirme atleti vs onların hiçbirinde bahsettiğiniz rahatsızlıkta bir durum gözükmüyor ki zaten. Kimse de o kadar dibine bakmasın yani bir zahmet. Bu nedir arkadaş
![]()