- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bir kaç gün önce misafirliğe davet edildik , ev sahibini tanımıyordum ,gittiğimiz de bahsettiğim hanım çıktı .
Öyle güzel şeyler hazırlamış ki , üstelik bir güler yüzlü pervane oldu misafirlerine .
O dolanırken hakkın da yazdıklarım geldi aklıma çok utandım hiç tanımadığım biri hakkın da bu kadar yargısız infaz yapmayı hiç yakıştıramadım kendime.Çıkarken hakkını helal et dedim , helal olsun ne yaptım ki dedi , sen değil ben yaptım diyemedim . Vicdan azabı duydum resmen.
bunu hissetmen vicdanlı olduğunu gösteriyor zaten.Sonuçta o bayanı kimse tanımıyor,sıkma canını..Ha ben de sevmem göğsünü uluorta çıkaranları o da ayrı..
Kimse tanımadığı için gıybete girmiyor diye biliyorum ama yine de üzüldüm yaptığıma , çocuğu da durmadı oğlumu da rahat bırakmadı hiç,ne yapsın kadın mecbur kalıyor demek ki.
Bugün kalabalık bir ortam da misafirdik , çocuğu 2 yaşın da olan bir bayan sürekli memesini çıkarıp bebeğini emzirip duruyordu ve ben bunun normal olduğunu bildiğim halde tiksindim .Çocuk büyük gözüktü gözüme ayakta emiyordu bildiğin , resim çekiyoruz lütfen beni çekmeyin diyor üstelik evde bir sürü bomboş oda var.
Kendim de çocuk emzirdim ve bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama başkasının yanın da emzirmeyi düşünmüyorum .Bu bana mahsus bir durumdu sanırım ve ilk kez rahatsız oldum .
ben de çok iğrenirim o görüntüden hatta benim durumum daha zor öyle bişey gördüğümde bi süre süt ürünlerinden yapılmış hiçbişey yiyemiyorum( bi ara iş arkadaşım sürekli bebeğinden bahsederdi yok şu kadar emzirdim şu kadar süre oldu filan ayyyy onu dinlediğimde bile eve gidince sütle yapılmış hiçbişey yiyemezdim çocuğu büyüdü de kurtuldum çok şükür.
Açıkçası insanların içinde göğsünü çıkarıp emzirmek bana da tuhaf geliyor. Ben olsam utanırdım hadi eşinden, annenden utanmazsın ama diğer akrabalar, komşular varken başka odaya geçmek gerek diye düşünüyorum. Benim yapmayacağım bişeydir bu![]()
siz ruh hastası mısın pardon ?? bence bi doktora görünün
Bende çok sasirdim.
Hadi o sutu görse falan neyse de konuşunca bile tiksinmesi ilginç.:44:
siz ruh hastası mısın pardon ?? bence bi doktora görünün[/QUOTE
Benim yorumum sana mı dokundu hakaret edecek kadar gözün dönmüş sanırım!!!!
siz ruh hastası mısın pardon ?? bence bi doktora görünün[/QUOTE
Benim yorumum sana mı dokundu hakaret edecek kadar gözün dönmüş sanırım!!!!
evet bana dokundu bende senin yorumundan tiksindim sanırım bir kaç günde KK ya giremiycem,sana normal gelmeli budurum ,neden bozuldun canım!!
bu şekilde takıntı yapman sağlıklı bi insanın düşüncesi olamaz hala aynı fikirdeyim
evet bana dokundu bende senin yorumundan tiksindim sanırım bir kaç günde KK ya giremiycem,sana normal gelmeli budurum ,neden bozuldun canım!!
bu şekilde takıntı yapman sağlıklı bi insanın düşüncesi olamaz hala aynı fikirdeyim
:)))))) hah hah haaaa komiksin komikkkkk!!!! Sen psikiyatri uzmanı veya psikolog musun? Komik kadın :)))))
Yorumdan tiksiniyorsan sen daha vahim durumdasın evet bi süre kaybolsan çok iyi olur güldürdün beni gece gece :)))))evet bana dokundu bende senin yorumundan tiksindim sanırım bir kaç günde KK ya giremiycem,sana normal gelmeli budurum ,neden bozuldun canım!!
:)))))) hah hah haaaa komiksin komikkkkk!!!! Sen psikiyatri uzmanı veya psikolog musun? Komik kadın :)))))
Allah kimseyi sağlığından etmesin ,vah vah ..!
2 yaşındaki çocuk hala emermi ya. oda zaten bunu zevk haline getirmiş belkide oyun amaçlı gidip gelip emiyo
Allah kimseyi sağlığından etmesin ,vah vah ..!
Evet yaaa sonuçta senin gibi modeller çıkıyor ortaya :))))) seninle hiiiiççç zaman harcamayacağım burda istediğini yaz çok da tınnnn
ben de çok iğrenirim o görüntüden hatta benim durumum daha zor öyle bişey gördüğümde bi süre süt ürünlerinden yapılmış hiçbişey yiyemiyorum( bi ara iş arkadaşım sürekli bebeğinden bahsederdi yok şu kadar emzirdim şu kadar süre oldu filan ayyyy onu dinlediğimde bile eve gidince sütle yapılmış hiçbişey yiyemezdim çocuğu büyüdü de kurtuldum çok şükür.