Ulu orta pmek normal mi sizce?

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
arkadaşlar cok rahatsız oldugum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
gecen hafta arkadaşlarla piknige gittik ve oturdugumuz yerin tamkarşısında bir çift şapur şupur öpüşüyor ve hiç durmadan.
öpüşmeklede kalsa iyi cocuk kızın gögüslerini falan elliyor vs.hareketler ve inanın bunu yaptıgı yerde bırcok ınsan var ve okadar normal davranıyolarkı cok sasırdım kızdaha kucuk uzerınde okul kıyafetlerı ben sok olmus durumdayım o kızın aileside kızarını belkıde okulda sanıyo.
daha sonra bır baskayere eşimle yanlız gittik ordada okadar asırı olmasada yıne öpüsenler vs.acaba benmi cok gerilerde kaldım yoksa insanlarmı kendini aştı yada utanma diye birşey kalmadımı kimsede bugıbı hareketlerı kınıyorum dogrusu herkesın ortasında boyle rahatlık pes dogrusu bunu yapanları ve yapmasına ızın verıptı kendını küçük düşüren kızları kınıyorum.

hayır arkadaşım hiç gerilerde kalmamışın sadece bazı insanlar bu tür şeyleri ilericilik olarak değerlendiriyor bencede yakışık almayan şeyler rahatsız edici davranışlar...

arkadaslar görseniz ancak inanırsınız ya sok olduk valla öpüşmeyide aşmışlardı yani çok ayıpladım dogrusu

bencede utanç vereci gitsinler kapalı bi yere ne yapıyorlarsa yapsınlarnaniknanik kötü örnek oluyorlarklava:

valla kimsede utanma diye bişey kalmamış arkadaşlar.ben böyle bu durumla geçen gün çarşının içinde karşılaştım.bi çift kaldırımın ortasında az kalsın şeyedicekti...tövbe tövbeee......valla yaptıklarından ben utandım.yüzüm kızardı oracıkta.......

evt aslında kimsenin uyarmamasınada cok kızdım dogrusu hadı ben bayanım önlerinden bırsuru erkek gecıyo kımse sesını cıkarmıyo ınsan bı uyarır genc kızların kendını boyle kucuk dusurmelerınede cok kızıyorum dogrusu

bu kadar basit ve gözler önünde olmamalı herşey
özel hayat nerde kaldı?
kınıyorum böyle insanları:1closedeyes:

biz böyle düşünüyoruz ama böyle düşünmeyen okadar çok insan var ki ben şaşırıp kalıyorummm

allahim yavrularimizi hayirli olarak versin yetistirmegi nasip etsin insallah
gercekten ole ulu orta yerde sapur supur opmek cok tuhaf kotu geliyor bana
hele ki deli orasini burasini elliyecek kadar ise
allahim sen utanma arlanma kavramini bize verdigin icin sana sukurler olsun

biz böyle düşünüyoruz ama böyle düşünmeyen okadar çok insan var ki ben şaşırıp kalıyorummm

bende buyuzden benmi cok gerılerde kaldım acaba yazdım cunku bende bazen bu gıbı davranısları normal karsılayanınsanlarla karsılasıyorum bılhassa gencler ama sonra üzülen genç kızlar oluyo bence.
corumlucadı sana katılıyorum bilhassa kız cocugu olanlar cokkk dıkkat edın allah hayırlısını versın o manzarayı gordukten sonra cok uzuldum kızın halıne aslında nekadarda acınacak haldeydi

Son düzenleme:
ya bu tur kızlar için namus kavramı ne ıfade edıyor cok merak edıyorum.herseyden önce kendı degerlerını kendılerı bıcıyorlar nekadar basıte ınıyolar bunu bılseler keske.sonrada okul vc lerınde orda burda cocuk düşürmelr ve daha neler neler.....offfff daral geldı banaaa

televizyonda gösteriliyo normal gibi ben hoş karsılamıyorum televizyon da böyle görüntülerin olmasına..babamla izliyoruz bi cıkıyo zönk diye kalıyoruz.. :S

yazık simdiden kendini ellettiriyo ne günlere kalındı .. onun cocukları nolur acaba...

katılıyorum canım yazdıgına .

Dogru bulmuyorum. Dogru bulanida yadirgamiyorum, herkesin kendi fikri.
Fakat ozel hayat ozel kalmalidir. Kimsenin benim esimi nasil optugumu gormesi gerekmez. Topluma karsi yapilan bir saygisizlik olarakta goruyorum.
Ha opusmek yanlis birsey degil. Aksine sevginin belirtisidir bir insani opmek.
Fakat sokakta buyuk kucuk herkes var. Hem buyuge hem kucuge saygi olmali.
Bizim adetimizde, orfumuzde zaten boyle birsey soz konusu degil.
Ciftlerin buyuklerin yaninda birbirlerine askim, tatlim, bebegim diye hitap etmelerine bile ben utaniyorum. Kotu degil yanlis anlasilmasin. Ama herseyin yeri ve zamani var.

moskovada kızımı her parka götürdüğümde bi daha getırmıcem dıyorum,
düşünün çocuk parkı,
ama banklar birbiriyle yiyişen dicem kusura bakmayın çiftlerle dolu,
ve daha vahımı anne babalar ellerınde bira şiselerı ve sigaralarıyla çocuklarına refakat edıyolar,
bende sigara ve içki kullanırım ama düşününkü bu bir çocuk parkı,
eee orda yetısende aynısını yapıo tabı....

ben universitede okurken kapmuste te olurdu boyle seyler
ama bi keresinde bi manzara gordum ki yillar gecti hala unutamadim ve bugun bile oyle bi manzara gormuyorum
nasil derseniz
erkek sirtustu uzanmis, kiz da onun ustune
bunu da herkesin gectigi bir yolun kenarinda cimler uzerinde yapiyorlardi

artık herşeyi görür olduk..o kadar rahat bir toplum olduk ki... sokakta gezerken gençlerin durup biribirlerini öpmesi hemde uzun uzun öpmesini yadırgıyorum,hareketlerini yadırgıyorum..ne büyüklere saygı kalmış nede acaba bir yakınım mı görür korkusu..bilmiyorum çoğumuzun çocuğu var onlara hoş örnek olmuyor..zaten başımıza ne gelirse bu özentiden geliyor diye düşünüyorum...
sevgiler...

bende gördüğümde rahatsız oluyorum. İçinden gelir öpersin ona bir şey demiyorum ama bazı çiftler daha fazlasını yapıyor hoş bir durum değil rahatsız edici bence

Tam erkegin tehlikeli zamanı.kızlarda kendilerini kullandırıyorlar.yazık gençligimize.ar ,namus kalmadı artık.evlilik vaadiyle kandırıp kızları işte böle kullanıyorlar...allah sonumuzu hayır etsin.kaşıyanı kaşırlar, kızda demekki kaşınmak istiyo...kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz .yazık ailelelere....

BİZ ÖZENTİ MİLLETİZ VESSELAM...
BİZİM TOPLUMUMUZ.. AVRUPA VE AMERİKAYI ÖRNEK ALIYOR DEĞİL Mİ.. AMA NEDEN SE HEP TUHAF DAVRANIŞLARI ÖRNEK ALIYOR.. MESELA BEKARET AVRUPA VE AMERİKADA SORUN DEĞİL.. YAVAŞ YAVAŞ BİZDEDE KALKMAYA BAŞLADI...
MESELA ÇOK EŞLİLİK... AVRUPADA VE AMERİKADA OLAĞANDI...
ARTIK BİZDEDE OLAĞAN DURUMA GELDİ.. SOKAK ORTASINDA ÖPÜŞMEK.. ÇOK AYKIRI BENCE....DÖRT DUVAR NE İÇİN.. AR NAMUS NEREDE?
ŞİMDİ AVRUPA VE AMERİKA TEK EŞLİLİĞE DÖNDÜ... BEKARET ARTIK ÖNEM KAZANMAYA BAŞLADI.. NAMUS DAHA ÖN PLANA ÇIKAR OLDU... AMA BİZ ALDIK ALACAĞIMIZI AMERİKAN FİLMLERİNDEN....MODERNLİKYA BU....
NEDEN TEKNOLOJİYİ DEĞİLDE BÖLE ŞEYLERİ ÖRNEK ALIRIZ HALA ÇÖZEMEDİM... DAHA MI KOLAY ACABA....?
YOK SA DIŞ GÜÇLERİN YIPRATMA POLİTİKASIMI?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…