Ulu orta pmek normal mi sizce?

Üzgünüm ama ben normal buluyorum.İşi sevişmeye vardırmadan öpüşmek ya da birini öpmek bana ayıp gelmiyor. Aksine birbirini seven iki insanı görünce mutlu oluyorum. Biz de böyle şeyler yaşadık. Bunların bir kısmı ortaokul, lise ya da üniversite öğrencisidir ve bu insanların evlerine gidip mi öpüşmesini bekliyorsunuz?Kaldı ki evde iş daha ileriye gidebilir. Eğer dediğiniz gibi erkekler sadece değer vermedikleri kadınları sokakta öpseler ben şu anki kocamla evli olmazdım herhalde.

oha ,komşunun baktığı yere bak tövbe tövbeeee,bi de ahlak bekçisi kesilir işte bunlar.

oha ,komşunun baktığı yere bak tövbe tövbeeee,bi de ahlak bekçisi kesilir işte bunlar.

açıkçası bu ülkedeki tutarsızlıklar mide bulandırıcı hale geldi..beyinlerin içi geri..vücutlar ileri..batının olumlu yönlerini almak yok..sadece böyle cinsel konulardaki rahatlıkları örnek alınıyor..eskiden çok azdı eminim ki bu sahneler..artık modernleştik ya!...modernleşme adı altında kabak çiçeği gibi açılır olundu...acıyorum vallahi toplumun kendine bu kadar yabancılaşmasına..

arada böyle akl-ı selim yorumlar da olmasa umutsuzluğa kapılacaktım. Bir masumiyet lafıdır gidiyor. masum sevgi sadece arkadaş gibi yaşamakla mı mümkün. birbirini seven iki insanın öpüşmesi, birbirine dokunması ayıp ve terbiyesizce mi. sevgilisiyle cinsellik yaşayan kızlar illa ki evlilik vaadiyle kandırılmış olmak mı zorundalar. Herkesin üzerinde illa evlilik baskısı mı olmalı. Kaldı ki severek, sevişerek evlenen bir sürü insan var. Bırakın herkes kendi doğrularına göre yaşasın, Birine göre el ele tutuşmak da ahlaksızdır, birine göre nikahtan önce başbaşa görüşmek de ahlaksızdır, bunun sonu yok. Kimin doğrusunu genel doğru kabul edip ona göre davranalım? En güzeli herkesin kendi ahlaki ve dini inanışlarına göre yaşaması ve sürekli birbirimizi dikizlemek yerine kendi hayatlarımıza odaklanmamız.

İnsanlar kendisinin ve başkasının cinsel hayatı konusunda bu kadar saplantılı olmasa, gözünde cinselliği bu kadar büyütmese, vajinismus bu kadar yaygın olur muydu, onu da bir düşünün derim. Hayatı hem kendimiz hem başkaları için zorlaştırıyoruz.

bence de hiç geride kalmamışsın canım . Bi kere başta seven adam milletin önünde o şekilde kız arkadaşını öpüp milletin kötü gözle bakmasına izin vermez , bu şekilde üstüne çullanıp kullanmaya çalışmaz .. Bu şekilde rahat olmaz . Gerçekten iyi manzaralar değil . Hani sevdiğinle öpüşürsün tamam yoldada öpüşürsün nebilyim vs.. ama yani biyerden sonra abartmak bence hata .. Yani göğüslerine dokunmak falan olmadı yatırsın yolun ortasına millet yaknda buna da normal bakmayın madem der töbe töbe .. Ben gelemem bunlara rahatsz olurum .
Bi keresinde o zmn 10.sınııfım tabi . Bi arkadaşın sınıfına gidiyordum sohbet için küçüklük arkadaşımın . Neyse işte bi çift nasıl öpüşüyorlar ama nasıl nasl snıfın ortasında kapının hemen yanında sınıfta birsrü insan var hergün her tenefüs böyleler ama . Kızı yatırcak sıralara o dereece ben de o kdr sinir olmuştumki . Şey dedim bi sevişmediğiniz kaldı ... Sonra çıktım sınıftan . Çocuk dedi ne dedin sen bi daha söyle ben de dedim ki bi sevişmediğiniz kaldı dedim ne oldu yalan mı dedim .. Tartışmıştık .. Hiç gelemiyorum böyle şeylere gerçekten beni ilgilendirmez bunlar ama öpüşmenin sınırını aşan başka yollara doğru milletin önünde ilerleyen insanlar var . Ben yolun ortasında sevgilisinin sırt dekoltesinden göğüslerine el atan adam da gördüm yani . bu da mı normal şimdi ? Bakmayın o zmn diyenler de var göz bu bakmasan da gözünün önündekini görüyon bi yerden sonra . Bu da mı normal şimdi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öpüşmek var öpüşmek var bazen eşimle bende toplum içerisindeyken bir birimizi öperiz şap diye ama tabiki öpmek başka yiyişmek başka insan gayet tabi sevdiğini eşini insan içinde ulu orta öpebilir ama uzatmamak abartmamak lazım yoksa baya basit kaçıyo get a room derim şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…