- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat 2017 senesinde tüp bebek için 1500 tl+ilaç dediler banaArkadaşlar fiyat ne kadar tutuyorum,herkes farklı fiyat söyledi bana .bilgisi olan var mı
Merhaba bende Bursa’ya geleceğim tedavi için randevu nasıl alınıyor arıyor muyuz yoksa gelip miRandevuya gittiğinizde doktor muayene edecek,gittiğiniz gün ,adetin 3. ve 20.günü kan vereceksiniz..sonra da eşinizden sperm testi isteyecekler..bu testlerin hepsini üniversitede yaptırmak gerekiyormuş..sonrasında da tüm sonuçlara bakıp karar veriyorlar sanırım..
biz eşimin testi için günü bekliyorz..nasipse 4 mayısta tüm sonuçlar çıkmış olacak,kontrol randevumuz var..
O kadar yavaş ilerliyor ki sistem anlatamam önce kadın Doğuma randevu veriyorlar onlar interfilite bölümüne randevu almanı söylüyor 15gün uğraşıp en sonunda 1ay sonraya randevu aldım oda tüp bebek bölümüne orada 1ay sonraya randevu gittik eşin sperm vermemiş dediler onun içinde 45gün sonraya randevu verdiler o kadar sinir olduk ki 3-4 ayım hiçbir arpa boyu yol almadan harcandı gittiUludağ üniversitesi hastanesinde tedavi olan var mı yada raporunu dışarda kullanan
Sorma sorma çok sinir bozucu bi yer orası rapor alabilmek için uğraşıyorum şimdii dilekçe yazmadan cevap gelmeden rapor vermiyorlar çok saçma sistem.oldu çokO kadar yavaş ilerliyor ki sistem anlatamam önce kadın Doğuma randevu veriyorlar onlar interfilite bölümüne randevu almanı söylüyor 15gün uğraşıp en sonunda 1ay sonraya randevu aldım oda tüp bebek bölümüne orada 1ay sonraya randevu gittik eşin sperm vermemiş dediler onun içinde 45gün sonraya randevu verdiler o kadar sinir olduk ki 3-4 ayım hiçbir arpa boyu yol almadan harcandı gitti
Umarım alabilirsiniz çok yavaş sizde problem neydiSorma sorma çok sinir bozucu bi yer orası rapor alabilmek için uğraşıyorum şimdii dilekçe yazmadan cevap gelmeden rapor vermiyorlar çok saçma sistem.oldu çok
bursa Uludağ üniversitesi ndeSen hangi ilde tedavi görmek istiyorsun ki