• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Uludağ üniversitesi aşılama ve tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
herkese merhaba
Uludağ üniversitesinde tedavi gören arkadaslar
Gelin birbirimize destek olalım
Benim temmuzda bir olumsuz aşılamam var
Eylülde ikinci asılamamı oldum
Siz ne durumdasınız?

Randevuya gittiğinizde doktor muayene edecek,gittiğiniz gün ,adetin 3. ve 20.günü kan vereceksiniz..sonra da eşinizden sperm testi isteyecekler..bu testlerin hepsini üniversitede yaptırmak gerekiyormuş..sonrasında da tüm sonuçlara bakıp karar veriyorlar sanırım..

biz eşimin testi için günü bekliyorz..nasipse 4 mayısta tüm sonuçlar çıkmış olacak,kontrol randevumuz var..

Randevuya gittiğinizde doktor muayene edecek,gittiğiniz gün ,adetin 3. ve 20.günü kan vereceksiniz..sonra da eşinizden sperm testi isteyecekler..bu testlerin hepsini üniversitede yaptırmak gerekiyormuş..sonrasında da tüm sonuçlara bakıp karar veriyorlar sanırım..

biz eşimin testi için günü bekliyorz..nasipse 4 mayısta tüm sonuçlar çıkmış olacak,kontrol randevumuz var..
Merhaba bende Bursa’ya geleceğim tedavi için randevu nasıl alınıyor arıyor muyuz yoksa gelip mi

Uludağ üniversitesi hastanesinde tedavi olan var mı yada raporunu dışarda kullanan

Uludağ üniversitesi hastanesinde tedavi olan var mı yada raporunu dışarda kullanan
O kadar yavaş ilerliyor ki sistem anlatamam önce kadın Doğuma randevu veriyorlar onlar interfilite bölümüne randevu almanı söylüyor 15gün uğraşıp en sonunda 1ay sonraya randevu aldım oda tüp bebek bölümüne orada 1ay sonraya randevu gittik eşin sperm vermemiş dediler onun içinde 45gün sonraya randevu verdiler o kadar sinir olduk ki 3-4 ayım hiçbir arpa boyu yol almadan harcandı gitti

O kadar yavaş ilerliyor ki sistem anlatamam önce kadın Doğuma randevu veriyorlar onlar interfilite bölümüne randevu almanı söylüyor 15gün uğraşıp en sonunda 1ay sonraya randevu aldım oda tüp bebek bölümüne orada 1ay sonraya randevu gittik eşin sperm vermemiş dediler onun içinde 45gün sonraya randevu verdiler o kadar sinir olduk ki 3-4 ayım hiçbir arpa boyu yol almadan harcandı gitti
Sorma sorma çok sinir bozucu bi yer orası rapor alabilmek için uğraşıyorum şimdii dilekçe yazmadan cevap gelmeden rapor vermiyorlar çok saçma sistem.oldu çok

arkadaşlar merhaba bende tup bebek merkezine basvuracagim nasil ilerliyor sistem .. ücretleri ne kadar acaba bilen var mi?

Back
X