Aşılama Uludağ üniversitesi aşılama ve tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalaştık Uludağ üniversıtesınde hangi doktor tüp bebekte basarılıymışşş acil destek sizler neler yaptınız rapor alabıldınız mi

Uludağ üniversitesinde ışıl hanım giriyor transfere ama muayeneler hep asistan doktorlarla onlar not alıp Gürkan beye danisiiyorlar haftalık toplantıda

Eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu 4 ay oldu şimdı oku ay daha bekleyen derdiler ama hız sıfır artcak gibi durmuyor tüp bebeğe başvurayım dedim,, sız başvuru için neler yaptınız bırebır hastanenın tüp bebek bölümündeki başvurdunuz ameliyatı eşim orda oldu

Randevuya gittiğinizde doktor muayene edecek,gittiğiniz gün ,adetin 3. ve 20.günü kan vereceksiniz..sonra da eşinizden sperm testi isteyecekler..bu testlerin hepsini üniversitede yaptırmak gerekiyormuş..sonrasında da tüm sonuçlara bakıp karar veriyorlar sanırım..

biz eşimin testi için günü bekliyorz..nasipse 4 mayısta tüm sonuçlar çıkmış olacak,kontrol randevumuz var..
Merhaba üniversitede önerebilirsiniz doktor var mı

Merhaba şu an Uludağ Üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi yapan hangi doktorlar var isim alabilir miyiz acaba bilgisi olan varsa.
İl dışından gelmeyi düşünüyoruz ama doktorlarla ilgili hiçbir bilgi bulamadım, araştırmak istiyorum gelmeden önce.

Back
X