Uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptiranlar ?

Merhaba, acaba nasıl randevu aldınız ? Ben telefon numarasını bulamadım da yardımcı olurmusunuz?
Cnm telefonu vardı nette ama ben oraya gideceğim ay hamile kaldım gitmedim:) bı bakayım netten infertilite fln da yazabilir tüp bebek yerine bı de öyle bak.telefondan randevu almak çok zordu oraya gidip almstim.bursadaysan oraya gidip al

Slm bende bu konuyu baştan sona okudum çünkü bende bursa fakülteye gitmek istiyordum bende bandırmada oturuyorum...karar veremedik bi türlü özele mi fakülteye gitsek mi..fakülte de stres olucam eminim çünkü çok yoğun bi yer...hayırlısı bakalım..
sizin adınıza çok sevindim...Allah isteyen herkese versin inşallah..

Slm bende bu konuyu baştan sona okudum çünkü bende bursa fakülteye gitmek istiyordum bende bandırmada oturuyorum...karar veremedik bi türlü özele mi fakülteye gitsek mi..fakülte de stres olucam eminim çünkü çok yoğun bi yer...hayırlısı bakalım..
Durumunuz uygunsa özele gidin derim

Ben özelde bı tane yaptirdigim için 2. Ye devlete gidecektim

Hmm çok zor günler gecirmisin cnm ya sen gene Allaha dua et hep bende ozele gitmekten vazgeçtim cnku Allah ol derse ne olursa olsun olur kesinlikle olmaz diyen hastalrn bile oluyo sen pes etme yeter
selam
fakültede tüp bebek yaptırdınız mı?

merhaba kızlar bende üniversite ye gidiyorum 3 aşılama negatif 2 tüp negatif şuan 3. yü yaptırdım 2 embriyo kondu bugün 9 günüm

merhaba kızlar bende üniversite ye gidiyorum 3 aşılama negatif 2 tüp negatif şuan 3. yü yaptırdım 2 embriyo kondu bugün 9 günüm
merhaba
fakültede tüp bebek yaptırmışsınız sanırım

uygulamadan doktorlardan menün kaldınız mı

ve sonuç ne oldu?

3.denemeniz nasıl sonuçlandı acaba. Üniversiteden memnun kaldınız mı

Ben iki sene önce ilk deneyimim olarak jinemed tüp bebek merkezinde tüp bebek denedim. Negatif sonuç almıştım . İkinci kez üniversite de denemeyi düşünuyorum. Yaptıranların yorumlarını inceliyorum

Üniversiteden rapor çıkarıp nasıl özelde yaptırılıyor? Direk özele gitmekle farkı ne? Bana bilgi verirmisiniz?
Birde üniversitede tüp bebek için embriyo kaçıncı gün transfer ediliyor? Olumlu sonuç alan var miiii?

Back
X