Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben bolume gecıyorum bu sene hazırlıktaydım . 1. sınıf konularına calısmak ıstıyorum ama konular nedır yada ınternette bı kaynak var mı bir yardım eder misiniz :)
ogris'iniz nasıl bilmiyorum. ama öğrenci grubundan vs facebookta alacağın derslerin hocaları kimmiş, bi sor. sonra o hocaların web sayfalarına gir(bizim hocaların var böyle bi sayfası, sizde var mı yine bilemiyorum) ve o sayfalarda paylaştıkları chapterlara çalış. ya da öğrencilere yine kitapları sor.
Canim 1. Sinif derslerine nedne simdiden basliyorsun?
Sorunun en kolay yolu: gir facebooka. Illaki 13 girislilerin face hesabi vardir haberlesme vs amacli icinden 2-3 kisiye ozel mesaj at veya grupta paylas. Gerekli bilgiyi vereceklerdir. Ben direk bana soranlara kitaplarimi veriyorum:)))
Siyaset bilimi, hukuk giriş, siyaset felsefesi mat filan görmüştük biz ilk sene. Arkadaşların dediği gibi üst dönemlerde iletişime geçmen daha mantıklı.