• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uluslararası sağlık danışmanlığı yapanlar bir bakabilir mi?

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba kızlar yakin zamanda ise baslicam yabanci dilim var onun uzerine.. dili vermek istemiyorum cok yaygin bir dil degil taninabilirim o nedenle. Is bir hastanenin satis ofisinde yurt disi hastalara bi nevi satis yapmak esretik sac ekimi dis operasyonlari obezite ameliyatlari hic tecrubem yok ama bu dilde zor insan bulundugu icin alindim ama aklimda deli sorular. Yapabilir miyim yapanlar varsa nasil bir istir bilgi verebilecek olan varsa cok cok sevinirim

Öncelikle işiniz hayırlı olsun
ama önceden bir eğitim vermeliler
sonuçta ben bu işte türkçe dilimle çalışsam dahi satacağım/pazarlayacağım/önereceğim her neyse bilgi sahibi olmanız gerekiyor ki bu bir sağlık
Eşya mal mülk değil
Eğitim verecekler mi yoksa öncelikle onu talep edin
yurt dışı bağlantılı olmanız avantaj tabi ki
çoğu insan sağlık turizmi adı altında ülkemize geliyor hem fiyat açısından güven ve hizmet açısından çok cazip onlara

Öncelikle işiniz hayırlı olsun
ama önceden bir eğitim vermeliler
sonuçta ben bu işte türkçe dilimle çalışsam dahi satacağım/pazarlayacağım/önereceğim her neyse bilgi sahibi olmanız gerekiyor ki bu bir sağlık
Eşya mal mülk değil
Eğitim verecekler mi yoksa öncelikle onu talep edin
yurt dışı bağlantılı olmanız avantaj tabi ki
çoğu insan sağlık turizmi adı altında ülkemize geliyor hem fiyat açısından güven ve hizmet açısından çok cazip onlara

Ben is yerime sordum ki alinirken de bu isle ilgili tecrubem olmadigini sadece dil bildigimi soyledim ona ragmen alindim. Egitim vereceklerini soylediler ama sanki kisa bir egitimden bahsettiler sonra bizde egitim sureci hic bitmeyen surec diye yuvarlak konustular. Yani pek bir bilgi vermediler o nedenle yapan varsa onlara sormak isredim. Cok tesekkur ederim.

En yakın arkadaşlarımdan biri bu işe başlamıştı ilk iş deneyimiydi. Ofiste öğrettiler ilk hafta zaten kolay öğrendi ama sonra her işi kızın üzerine yıkmaya başladılar diye kız ayrıldı. Umarım sizinkisi iyi bir kurumdur. Böyle işler kurumdan kuruma değişir

En yakın arkadaşlarımdan biri bu işe başlamıştı ilk iş deneyimiydi. Ofiste öğrettiler ilk hafta zaten kolay öğrendi ama sonra her işi kızın üzerine yıkmaya başladılar diye kız ayrıldı. Umarım sizinkisi iyi bir kurumdur. Böyle işler kurumdan kuruma değişir

Benim girecegik yer turkiyenin buyuk hastanelerinden biri. Ama ne gibi isleri yiktilar ne gibi zorluklari vardi yabanci hasta danismani miydi o da ?

Ben is yerime sordum ki alinirken de bu isle ilgili tecrubem olmadigini sadece dil bildigimi soyledim ona ragmen alindim. Egitim vereceklerini soylediler ama sanki kisa bir egitimden bahsettiler sonra bizde egitim sureci hic bitmeyen surec diye yuvarlak konustular. Yani pek bir bilgi vermediler o nedenle yapan varsa onlara sormak isredim. Cok tesekkur ederim.
Hayırlı olsun
Ben de dil bildiğim için hiç ilgim olmayan bir alanda işe başlamıştım🤦‍♀️

Eğitim fılan yok
Telefonla yunanistandan bir müşteri ile konuşuyorum
Adam malzemeler ile ilgili bişey soruyor far tutulmuş tavşan gibi kaldım 😬😬

Yanımda daha tecrübeli bir arkadaşım vardı ona vermiştim telefonu
Sonra fabrıklarfa gezmiştim malzemeyi iyi öğreneyim diye
Evlendim sehir değişikliği yüzünden ayrılmıştım
Neden anlattım bunu bilmiyorum 😂Eğitim şart kısacası

Hayırlı olsun
Ben de dil bildiğim için hiç ilgim olmayan bir alanda işe başlamıştım🤦‍♀️

Eğitim fılan yok
Telefonla yunanistandan bir müşteri ile konuşuyorum
Adam malzemeler ile ilgili bişey soruyor far tutulmuş tavşan gibi kaldım 😬😬

Yanımda daha tecrübeli bir arkadaşım vardı ona vermiştim telefonu
Sonra fabrıklarfa gezmiştim malzemeyi iyi öğreneyim diye
Evlendim sehir değişikliği yüzünden ayrılmıştım
Neden anlattım bunu bilmiyorum 😂Eğitim şart kısacası

Size egitim vermeden direk ise koymalari hata zaten sizin bi sucunuz yok aynisini yasamam ins 🥴 benimki biraz satis odakli bir is prim de alicaz ya o yuzddn baskili bir ortam mi olur bilemiyorum

Back
X