Allah kabul etsin elinize sağlıkHerkese Selam!şöyle ki 14 Mart tarihinde Kuran-I Kerim okumağa başladım dün bitirdim bu gün de Hatim ettim.şimdi düşünürsünüz neden bu kadar uzun süre diye?sadece öğlen namazından sonra okuyordum .arada o kadar olaylar oldu ki okumağa heves kalmadı.o yüzden uzandı..bu da benim umac helvam hatmettiğim ölülerin ruhunun şad olması için .Allah kabul eylesin İnşaAllah.çok lezzetli ben umac helvasını çok severim
Çok teşekkürler hanım kızAllah kabul etsin elinize sağlık
Çok güzel Allah kabul etsinHerkese Selam!şöyle ki 14 Mart tarihinde Kuran-I Kerim okumağa başladım dün bitirdim bu gün de Hatim ettim.şimdi düşünürsünüz neden bu kadar uzun süre diye?sadece öğlen namazından sonra okuyordum .arada o kadar olaylar oldu ki okumağa heves kalmadı.o yüzden uzandı..bu da benim umac helvam hatmettiğim ölülerin ruhunun şad olması için .Allah kabul eylesin İnşaAllah.çok lezzetli ben umac helvasını çok severim
Ellerinize sağlık. Allah kabul etsinHerkese Selam!şöyle ki 14 Mart tarihinde Kuran-I Kerim okumağa başladım dün bitirdim bu gün de Hatim ettim.şimdi düşünürsünüz neden bu kadar uzun süre diye?sadece öğlen namazından sonra okuyordum .arada o kadar olaylar oldu ki okumağa heves kalmadı.o yüzden uzandı..bu da benim umac helvam hatmettiğim ölülerin ruhunun şad olması için .Allah kabul eylesin İnşaAllah.çok lezzetli ben umac helvasını çok severim
Diğer konuda tartışıyorduk.))çok teşekkür ederim aminAllah kabul etsin inşallah okuduğunuz duaları kaavurduğunuz helvaları
Başlamak önemli .eger elinize ayağınıza dolaşan yoksa çabuk bitirirsinizEllerinize sağlık. Allah kabul etsin
Ben de ocakta doğacak bebeğim için bi hatim yapmak istiyorum. Daha önce hiç hatim indirmedim. Ocağa kadar bitirebilirim inşallah. Tabi başlayabilirsem
O diğer konuda kaldı böyle güzel bişey takdir edilmeli benceDiğer konuda tartışıyorduk.))çok teşekkür ederim amin
Hiç bsey yok. Oldukça boşum. Başlamak önemli dediğiniz gibiBaşlamak önemli .eger elinize ayağınıza dolaşan yoksa çabuk bitirirsiniz
Kanalımda paylaşacağımBirde ben şu umac helvasının tarifini istiyorum hiç bilmiyorum ben umac helvasını