• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım beni anlarsınız

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
napıcamı bilmiyorum.kendime yeni bi sayfa açmak istedim hep.beni dinleyin ve bana yardımcı olun ne olurrr.umut verin bana lütfen.ben o zamanlar 20 yaşındaydım.okulum yeni bitmişti ve erkek arkadaşdımın beni terk edişiöyle yaraladıki beni tarifi yok.gerçekten çok inanmıştım mutlu olucamıza inandım dedim aşkı buldum.şerefsizin tekiymişş bıraktı gitti ve erkeklerden nefret ettim.sonra 2 ay içinde biri vasıtasıyla bi işe girdim.40 tane erkeğin tek başımaydım ve çok yalnız...
gelen yazıyo giden yazıo çok iğrençtiii.kimle konuşsam yani işle alakalı yada insan gibi hemen bi dedikodu.onlara göre yatmadığım adam kalmadı.kimle konuştuysam onla yattım oldum.orda sadece biri wardı beni koruyan kollayan sewgili olduk hiç aklımda yoktu onu seweceğim gerçekten çok sewdik o da sewdi bende.onada aynı benle ilgili milyon tane iftira.hergün yeni bişi duyyuodum.niye ayrılmadın işten derseniz gidemedim ailemin ve benim paraya ihtiyacım wardı ve 2 yıl ewi ben geçindirdim orda çalışarak o iğrenç yerde 2 yıl çalıştım.hayatımın en güzel yaşlarını ben orda ağlaya sızlaya ölmek isteye isteye geçirdim.daha bi çok şeyi yeni duyyorum.şu anda 24 yaşındayım.o beni işe götüren kişi bile ben onla yattım falan demiş aşşalık.ya varya daha neler neler.bi gün müdürle bi yere gitmiştik yalnızda deildik halbuki ohhoooooo arabada neler neler yapmışız haberim yok.çok moralim bozuldu.benim sewgilimle aramı bozmak için ne dolaplar döndü neler neler çektim.20 yaşındaydım ve paraya ihtiyacım vardı aileme bakmak için.
işte.işte o eski beni tek eden sewgilimle ben birlikte olmuşum oraya gelincede hep yatmışım bilmemne.çok iğrenç biliyorum ne yapayım.çok acı çektim zaten 4 yıl bi gün gülmedi yüzüm.kimse inanmadı bana.sewgilimde çok sewdi beni ama hep eskileri açtı durdu onla olmak istemiyorum artık.yeni yolda yeni bi hayata meraba demek istiyorum.birileri bana geçmişi hatırlatsın istemiyorum.ya gerçekten kimseyle birlikte olmadım.eewet çok sewdim herşeyden çok inandım ama kimseyle olmadım.kendime ne güvenim ne gelecekle alakalı bi hayalim kaldı.gerçekten bende evimin kadını olmak istemez miyidim.çok korkuyorum yine sevmekten.sevince iyi olmuyo hep hatalı ben oluyorum herkes benim üstüme gelio.nefret ediyorum hepsinden.güzel söze güzel göze hasret kaldım ben.kimle konuştuysam hemen ben kötü kız oldum aaaa şuna bak konuşuyo oldum.ya ne laflarım nerelere nerelere çekiliyodu.peki bundan sora ne olcak kızlar bana ne olcak.ben kötü biri deilim sadece ekmek davamdı benim.sora başka bi işe girdim orada aynı 40 tane adam.ama orda öyle şeyler olmadı herkes çok iyi davrandı bana beni kollayıp korudular.bu seferde sevgilimin kıskançlık tripleriyle uğraştım.çok ağladım çok anlattım gel gör dedim.ama bitmedi kıskançlığı.unutamıyorumm utanıyorum ve korkuyorum.aklıma geldikçe hakaret ediyorum kendime.bi daha beni kimse sevmez mi kimse inanmaz mı bana.
şu anki hayatım iyi çok rahat bi işim ve bi çok kız arkadaşım var.güvenemiyorumki kimseye.kimse sevmicek mi gel eşim ol demicek miii.daha hala arkamdan konuşuyolar gibi gelio.paranayak oldum iyice biriyle konuşunca acaba yine aynı şeyler mi olcak diye çok korkuyorum.çok uzun oldu ama iç ferahlatıcı yorumlarınıza ihtiyacım var umarım beni anlarsınız

Canım,yaşın çok genç henüz...evliliği falan boşver şimdi,önce ayaklarının üzerinde dur ve paranı biriktir bence..illa hayatında biri olacak diye bi kurak yokki..hiç bi hatan yokken neden kendine böylesine eziyet ediyorsun??hayat çok güzel emin ol,geçmişi bırak ,sil,unut.. Zamanında bu tür zorluklar ve daha kötülerini yaşamış bi ablandan tavsiye:34: geleceği düşün...arkadaşlarınla ve ailenle vakit geçir..mutluluğu hepimiz hak ediyoruz ama mutlu olmak için illa bi erkeğe gerek yok..kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin canım.

Doğru olan sensen sıkıntı yok Rabbım her türlü alır senin günahına girenlerden öcünü.
Kendini boş yere yıpratıyorsun. İnsanların ağzı torba değil büzemiyorsun.
Kim ne derse desin sen kendini biliyorsan, seni gerçekten seven adam da seni bilir başkasının dediklerini değil.
Kimseyle birlikte olmadım demişsin sen bunu biliyorsun ya işte bu yeter insanlar ne derse desin sen Allah'a sığın.
Yanında olacak olan erkek de her koşulda seni korumayı bilmeli ve sana inanmalı başkalarına değil.
Bir de neden hep 40 tane erkeğin olduğu işlere giriyorsun onu da anlayamadım.

Son düzenleme:
hülya avşarın seksenli yıllarda çektiği filmler gibi . oradada hülya br işe girer bütün erkekler başına üşüşürdü vs vs . film gibi cidden . bak ama kurtulmuşsun şimdi başka bir yerde çalışıyorsun henüz 24 yaşındasın yeni bir hayatın var . biliyorum en güzel yıllarında çok üzülmüşsün . ama hepimizin başka dertleri oluyor o yaşlarda . o yüzden hayata pozitif olmalısın

paraya çok ihityacım vardı.eve hep haciz geliyo ve herkes bana bakıyodu orada allaha şükür idare edebilecek kadar kazanıyodum.işten çıkamazdım maddi yönden de çok sıkıntı çektim o dönem.napıcam bundan sora kızlar sanki ne bilim hala kimse inanmicakmış gibi gelio.çok bunaldım çok yoruldum çok savaş verdim

Zor günler geçirmişsin ve umarım bundan sonra hayatında her şey istediğin gibi olur.
Allah yardımcın olsun.
Maalesef dünyada böyle iğrenç insanlar da var ama bu herkesin kötü olduğu anlamına gelmez..
Mutlaka vardır senin de güvene bileceğin, seni sevecek, yaşadıklarını sana unutturacak, ömür boyu mutlu olabileceğin biri.
Ama birinin gelmesini beklemekle geçmez ki, hayat..
Zamanı geldiğinde zaten o seni bulur. :34:
Ne güzel yeni hayat kurmuşsun, arkadaşların var, yalnız değilsin.
Geçmişi unutmaya çalış, kimsenin arkandan konuştuğunu falan da düşünme.
Böyle yaparsan irelileyemezsen, olduğun yerde kendini yiyip-bitirirsin.
Unut tüm kötü günleri, geleceğe umutla bak, Allaha umudunu kaybatme..
Her şey güzel olucak inşaAllah...

Son düzenleme:
iyi bişey olmicak.anca mutlu olanlara bakıp bakıp ağlicam

Boyle dusunursen basta kaybedersın ...

Tamam zor gunler yasamıssın , sana ıftıra atanlar otekı dunyada hesap verecekler ...

Sen sımdı ıyı seyler dusunmeye bak :34:

Ne dusunursen onu yasarsın unutma ...

iyi düşününce herşey iyi olcak mı.bu iyi düşün lafı bana biraz polyannacılık gibi gelio

çok özel değilse, 40 erkeğin içinde çalışıyordum dediğiniz iş ne işi idi? :ssz:

bu manyak insanlar bir araya toplanmış ne iş yapıyolar Allah aşkına
bir dedikodu çıksa anlıycamda neler neler demişler..
tamam mecburmuşsun da insan böyle yerde duramaz be kardeşim katil olur..
neyse ki kurtulmuşsun..artık unut önüne bak

yok yok kurtuldum çok şükür.restoranda çalışıyodum şimdi ise bi bankada.vay beee nerden nereye geldim,
sadece aklıma geldikçe delircek gibi oluorum

yaşıtlarım gezerken ben nelere katlandım ailem için yaşıtlarım yemek yerken güle oynaya ben onlara hizmet ettim ağlaya ağlaya.hep ölmeyi diledim hep.dedimki allahım ya bana iyi bi iş ver yada iyi bi iş.işi verdi de 3 yıl sora işte

Yasadiklarin seni cok yormus.
Haklisin uzulmekte , hatta hungur hungur alamaktaaa.. aglama demicem, tabi agla ama ilerideki hayatini da dusun.. haya cok kisa, geri kalan omrunu aglayarak ya da uzulerek gecremezsn.. bu zor gunler gelip gececk, hayatta neler gecmiyorki..
Hele olum acisi.
Gelecektwn bugunlere baktiginda, senden nelern gttgini goreceksn o yzden, az zararla yani psikolojk olrk atlatablmen..

Son düzenleme:
yapsam sakin olsam kendimi sevsem tüm savaşım kendimle.dışardan güçlü duruyorum her türlü zorluğada göğüs gererim ama olaylar geçince acısı yüreğimde kalıyo

yapsam sakin olsam kendimi sevsem tüm savaşım kendimle.dışardan güçlü duruyorum her türlü zorluğada göğüs gererim ama olaylar geçince acısı yüreğimde kalıyo

nasıl yapıcam.ben artık mışıl mışıl bir uyku istiyorum

Hayati guzel gormeye bak.
Allaaha sigin.
Dua et en basta..
Kitap oku
Sana kitap onerebilrmmm,

Back
X