umarim fare degildir!!!

Ben fare olup olmadigindan bile emin degilim ki fare olsa evin icine girecek iceride findik var farenin en sevdigi ayrica mutfak balkonunda findik kabuklari var ki fare tirtiklamadan durmaz posetinde delik dahi yok ama duvarlarda falan siyah siyah pislikler... Yakalanan kusu ben yapiskandan kurtarip yikayayim dedim ama kus benden korkup daha cok bulandi yapiskana sonrada orada oldu vicdan azabi cektim cok uzuldum sonrada fare olsaydi sevinirdim diye kizdim kendime ben diyorumki fare pisligine benzer baska bisey olabilirmi ?
bu mesajimi okuduysaniz sizde var olan vicdana benimde bir nebze sahip oldugumu anlayabilirdiniz... Ben size ne olabilir diye soruyorum siz bana oldurme diyorsunuz neyseki beni anlayabilen birileri vardi... Tesekkur ederim arkadaslar...

canım sen fareye ayrı bir oda ayır yakalyınca ölmesin zawallı! :)

töwbe ya insana zararı olan, mikrop taşıyan, türlü hastalığı wücudunda bulunduran bir haywanı napıcaz, öldürmeyip haywanat bahçesine mi götütürücez :27:

Öncelikle konu sahibinden özür diliyorum. Bakın hanımefendi yazdıklarınızı kendi yorumuma karşılık yazılmış olarak gördüğüm için cevap veriyorum değilse cevap yazmazsınız, kimse al besle demedi kindar da saldık sonra demiş bir öneri vermiş ama siz bir canı almayı bu kadr küçümseyebiliyorsunuz... Belki bu yoruma gülenler olacaktır ama evet hiçbir canı ben vermediğim gibi kendimde alma hakkı da bulmuyorum ve dışarı atıyorum...

Ha bu arada "wücut" değil "vücut", "götütürücez" yerine de "götüreceğiz" kelimesini kullanırız biz:ssz:

Konuyu tekrar dağıtmayacağım zira kendim ne yaptığımı da kırmızıyla belirttim, iyi paylaşımlar...

canım sen fareye ayrı bir oda ayır yakalyınca ölmesin zawallı! :)

töwbe ya insana zararı olan, mikrop taşıyan, türlü hastalığı wücudunda bulunduran bir haywanı napıcaz, öldürmeyip haywanat bahçesine mi götütürücez :27:

yok öyle özel oda tahsis etmeye gerek yok :34: sadece bi yere yapışıp günlerce çırpınıp ölmesindense yakalayıp dışarı atmak gibi bi yol var. hem de hiç dokunmadan :34:

vicdan sahiplerine tabi bu yol...

zaten konu sahibi de üzülmüş yaptığına

Amaaann neyse ne ben buldum ne olabilecegini... Siz herseye muhalefete devam edin... Konuyla alakali alakasiz yorumlara bayilir zaten millet... Hayirli geceler....

Son düzenleme:
bu mesajimi okuduysaniz sizde var olan vicdana benimde bir nebze sahip oldugumu anlayabilirdiniz... Ben size ne olabilir diye soruyorum siz bana oldurme diyorsunuz neyseki beni anlayabilen birileri vardi... Tesekkur ederim arkadaslar...

bana demiyosun ama ben de seni anladım aslında, vicdan azabı çektim demişsin.

sadece bi kere daha hatırlatayım dedim kötü mü ettim :50:

Ben fare olup olmadigindan bile emin degilim ki fare olsa evin icine girecek iceride findik var farenin en sevdigi ayrica mutfak balkonunda findik kabuklari var ki fare tirtiklamadan durmaz posetinde delik dahi yok ama duvarlarda falan siyah siyah pislikler... Yakalanan kusu ben yapiskandan kurtarip yikayayim dedim ama kus benden korkup daha cok bulandi yapiskana sonrada orada oldu vicdan azabi cektim cok uzuldum sonrada fare olsaydi sevinirdim diye kizdim kendime ben diyorumki fare pisligine benzer baska bisey olabilirmi ?

Konu sahibi bu mesajını görmemiştim eğer fazla yüklendiysem özür dilerim, bu konularda hassasım da biraz:1: Konunu dağıtmayacağım daha fazla ama poşette delik olmamasından ben fare olamayacağını çıkardım...

yok öyle özel oda tahsis etmeye gerek yok :34: sadece bi yere yapışıp günlerce çırpınıp ölmesindense yakalayıp dışarı atmak gibi bi yol var. hem de hiç dokunmadan :34:

vicdan sahiplerine tabi bu yol...

zaten konu sahibi de üzülmüş yaptığına

annemleri ewde ben bekarken:) alt taraf fare kaynıyordu lojmanda we mecburen yakaladığımızı öldürdük.. sonra oturup kardeşimle ağlamıştık.. aynı şartlarda olsam fare tekrar gireceğini düşünsem aynı şeyi yaparım çünkü ewde çocuğum war..
kuşa üzüldüm gerçekten, wicdanlı bir insanım..
saygılar! :)

Vaveyle_esk allahtan bos bir odam vardi oraya oyun parkuru kurmayi dusunuyorum ;) ne dersin his olur degilmi ;) ileride cocugumla birlikte oynarlar ;)))

Forumda olduğunuzu unuttunuz galiba.

Siz bir soru sordunuz, arkadaşlar da cevap verdi.

Yapılan yorumlarla dalga geçmeye hakkınız yok, size saçma gelse de.

Son düzenleme:
farenin aci cekmeden yakalanmasi soyleyenler olmus ama bu okdar kolay degil tam 1 hafta ugrastuk gecen kis o mikrobunu sacarak benim evimi mahvetti hertarafi kemirdi pisledi igrencti onu yakalamak icin 1 hafta geceleri uyumadik dedigiiz kibar yontemleride denedik malesef hiiic ise yaramadi en etkilisi yapiskan ,arkadasim sen yapskani al gecebilecegi yerlere koy ev sessizken cikiyor zaten buyuk ihtimal yakalarsin allah kolaylik versin bende mide kalmamisti:25:[/B]

Ben nerede oldugumu gayet iyi biliyorum... Evet ben bir soru sordum ama Siz ve kindarrr arkadasim cevap vermekten ziyade bana nasihat ettiniz... Hakkim olan veya olmayan seyi siz mi soyleyeceksiniz bana?

Son düzenleme:
Öncelikle konu sahibinden özür diliyorum. Bakın hanımefendi yazdıklarınızı kendi yorumuma karşılık yazılmış olarak gördüğüm için cevap veriyorum değilse cevap yazmazsınız, kimse al besle demedi kindar da saldık sonra demiş bir öneri vermiş ama siz bir canı almayı bu kadr küçümseyebiliyorsunuz... Belki bu yoruma gülenler olacaktır ama evet hiçbir canı ben vermediğim gibi kendimde alma hakkı da bulmuyorum ve dışarı atıyorum...

Ha bu arada "wücut" değil "vücut", "götütürücez" yerine de "götüreceğiz" kelimesini kullanırız biz:ssz:

Konuyu tekrar dağıtmayacağım zira kendim ne yaptığımı da kırmızıyla belirttim, iyi paylaşımlar...

haa! şimdi kusur mu yakaladın be yawrucam :27: :27: :27: siz kimsiniz :) yazım hatası olabilir bunun çocukça çırpmanın manası yoktur.. konuya dönersek aynı şeyi bende düşünürüm fakat açıklamam war!!(var yazamıyorum el alışkanlığı:))) yaşadığın şartlar nasıl bilmem hanımefendi ama akrep, yılan, kene görmüş biri olarak ewde!(ev!!:)) örümcek dışında kısaca zararlı görebileceğim herşeyi öldürebilirim!

Ben nerede oldugumu gayet iyi biliyorum... Evet ben bir soru sordum ama Siz ve kindarrr arkadasim cevap bermekten ziyade bana nasihat ettiniz... Hakkim olan veya olmayan seyi siz mi soyleyeceksiniz bana?

O ben değildim ama nasihat de edebilirim ne var ki bunda.

Herkesin hayvanlara karşı duyarlılığı farklı işte.

Ben nerede oldugumu gayet iyi biliyorum... Evet ben bir soru sordum ama Siz ve kindarrr arkadasim cevap vermekten ziyade bana nasihat ettiniz... Hakkim olan veya olmayan seyi siz mi soyleyeceksiniz bana?

nolur nasihat etsek yahu, bi fikir verdim uygula uygulama senin bileceğin iş, niye bu kadar çirkinleştirdin olayı?

bakıyorum bakıyorum güzel de yazmışım çemkirmemişim yani :44:

ayıp ettin biraz bence ama neyse

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yarasadan kaynaklı olabilir.
Benim balkonumda da oluyor çünkü. Bizim ev de en üst katta ve çatıda yarasalar var.

Son düzenleme:
o fare yapışkanı çok korkunç bişey hayvan oraya yapışıp artık açlıktan mı susuzluktan mı acı çekerek ölüyo :(( yapışan kuşu ne yaptınız peki?

bizim eve de fare girmişti. bi küçük kafes gibi bişey var içine peynir koyduk fare içine girdi kapısı kapandı. sonra ormana salmıştık hayvanı... siz de öyle bişey alın lütfen eğer fareyse, kıstırıp öldüren bişi almayın...

Yaşasın! Böyle düşünen tek ben değilmişim. :16:

Back
X